POMYSL NA ZLOT OZM w 2017
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse
- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Charger 6.4 V8
- Silnik: inny V8
- Kolor: Silver
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: POMYSL NA ZLOT OZM w 2017
Witka!
Byliśmy dzisiaj z żoną w Jachrance w Windsorze. Niestety nie udało nam się pogadać z nikim z Działu Sprzedaży, odpowiedzialnego za organizację dużych rezerwacji i imprez, ale udało się nam ustalić, że w weekend 21-23 kwietnia 2017 (a rozumiem, że taki termin wchodzi w grę) mają wolnych 177 pokoi.
Hotel jest spory, łącznie dysponuje bazą 240 pokoi, ma duży parking, bezpośredni dostęp do Zalewu Zegrzyńskiego (kajaki/rowerki wodne), dla dzieciaków plac zabaw oraz park linowy (dla dzieci i dla starszych też ).
Pokoje są bardzo dobrego standardu, a kuchnia przepyszna. Ze Ślimakową gościliśmy w tym hotelu na weselach (włącznie z naszym ) i zawsze impreza była udana
Wirtualny spacer po obiekcie można odbyć na WWW hotelu:
http://windsorhotel.pl/multimedia" onclick="window.open(this.href);return false;
Kilka mniej profesjonalnych zdjęć ode mnie
Wysyłam maila z zapytaniem ofertowym.
Pozdro!
Byliśmy dzisiaj z żoną w Jachrance w Windsorze. Niestety nie udało nam się pogadać z nikim z Działu Sprzedaży, odpowiedzialnego za organizację dużych rezerwacji i imprez, ale udało się nam ustalić, że w weekend 21-23 kwietnia 2017 (a rozumiem, że taki termin wchodzi w grę) mają wolnych 177 pokoi.
Hotel jest spory, łącznie dysponuje bazą 240 pokoi, ma duży parking, bezpośredni dostęp do Zalewu Zegrzyńskiego (kajaki/rowerki wodne), dla dzieciaków plac zabaw oraz park linowy (dla dzieci i dla starszych też ).
Pokoje są bardzo dobrego standardu, a kuchnia przepyszna. Ze Ślimakową gościliśmy w tym hotelu na weselach (włącznie z naszym ) i zawsze impreza była udana
Wirtualny spacer po obiekcie można odbyć na WWW hotelu:
http://windsorhotel.pl/multimedia" onclick="window.open(this.href);return false;
Kilka mniej profesjonalnych zdjęć ode mnie
Wysyłam maila z zapytaniem ofertowym.
Pozdro!
- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
Hej ludzie,
chciałbym się tylko upewnić - czy termin na przyszłoroczny OZM to 21-23 kwietnia? Jest to tydzień po Świętach Wielkanocnych i tydzień przed majówką.
chciałbym się tylko upewnić - czy termin na przyszłoroczny OZM to 21-23 kwietnia? Jest to tydzień po Świętach Wielkanocnych i tydzień przed majówką.
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czarny
Tak - ewentualnie tydzień wcześniej - musimy być troszkę elastyczni i dopasować się do hotelu jeśli będzie taka konieczność.Ślimak pisze:Hej ludzie,
- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
Tydzień wcześniej jest Wielkanoc!Sylwester66 pisze:Tak - ewentualnie tydzień wcześniej - musimy być troszkę elastyczni i dopasować się do hotelu jeśli będzie taka konieczność.Ślimak pisze:Hej ludzie,
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czarny
qrcze - nie znam się, za święty to ja nie jestem ... w takim razie chyba jednak 21-23.Ślimak pisze:Tydzień wcześniej jest Wielkanoc!Sylwester66 pisze:Tak - ewentualnie tydzień wcześniej - musimy być troszkę elastyczni i dopasować się do hotelu jeśli będzie taka konieczność.Ślimak pisze:Hej ludzie,
- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
Podrążę temat terminu
Czy ten weekend w kwietniu to jest jedyny słuszny i niepodważalny termin, czy np. weekend po majówce rownież wchodzi w grę?
Czy ten weekend w kwietniu to jest jedyny słuszny i niepodważalny termin, czy np. weekend po majówce rownież wchodzi w grę?
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
- kaser1
- Forumowicz
- Model: 1969 Mach 1 , 351W
- Kolor: blu
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
Tak a'propos Hotelu Windsor, byłem tam na dużej imprezie w ubiegłym roku i moge powiedzieć , że hotel ,parking i organizacja sa na dobrym poziomie ,więc spokojnie mozna tam zrobic zlot, lokalizacja myślłę, że także jest OK .
KASER
KASER
KASER
- Brano
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 67 fastback
- Kolor: Czarny
Też miałem wesele w Windsorze (własne) i na innych byłem - nie mogę złego słowa powiedzieć.