Black GT S550
Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
- lukas220
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: magnetic gray
Re: Black GT S550
Gratulacje maszyny
Czarny zawsze modny i dobrze mu z czarnymi kołami i bez srebrnych obramowań szyb. Widziałem w Opolu czarnego z PP, ale Twoja konfiguracja, w mojej ocenie, zdecydowanie lepsza
Zlecałeś powłokę ochronną lakieru? Fajnie się błyszczy 

GT magnetic -> odebrany 23.08 Ford Store Opole
- Behemoth
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550 GT EU
- Kolor: Race Red
Gratulacje! Jest mrok 
Planujesz też zaczernić/wymienić emblematy?

Pozdrawiam,
Krzysiek
Krzysiek
Dzięki za miłe słowalukas220 pisze:Gratulacje maszynyCzarny zawsze modny i dobrze mu z czarnymi kołami i bez srebrnych obramowań szyb. Widziałem w Opolu czarnego z PP, ale Twoja konfiguracja, w mojej ocenie, zdecydowanie lepsza
Zlecałeś powłokę ochronną lakieru? Fajnie się błyszczy

W KURO w Krakowie zakładałem powłokę kwarcową z usunięciem niedoskonałości fabrycznych, zabezpieczenie felg oraz impregnacja wnętrza.
DziękiBehemoth pisze:Gratulacje! Jest mrok

Myślę nad tym, ale bardziej skłaniam się do założenia dystansów na przód i tył 20mm, wymiana wydechu na Magnaflow Street oraz wymiany oświetlenia na zewnątrz i w środku na LED.
- Behemoth
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550 GT EU
- Kolor: Race Red
U mnie podobne plany - dystanse i sprężyny Eibacha sprezentuję sobie na wiosnę. Konik deeboya mnie wizualnie przekonałKusza85 pisze:Myślę nad tym, ale bardziej skłaniam się do założenia dystansów na przód i tył 20mm

Pozdrawiam,
Krzysiek
Krzysiek
- markeeftb
- Młodszy Forumowicz
- Model: Ecoboost 2016
- Kolor: Mica Shadow Black
Dobrze wygląda!
Również polecam dystanse i sprężyny - możesz u mnie zobaczyć jak to wygląda na czarnym, ale wg mnie jest ogień - to idealne dopełnienie tego modelu auta.
Od początku zastanawiałem się też nad pomalowaniem felg na czarno, ale cały czas razi mnie trochę ten kontrast między czernią felg a oponami - czy w rzeczywistości też ta różnica jest tak widoczna jak na tym zdjęciu, czy to po prostu kwestia tych konkretnych kadrów?
Również polecam dystanse i sprężyny - możesz u mnie zobaczyć jak to wygląda na czarnym, ale wg mnie jest ogień - to idealne dopełnienie tego modelu auta.
Od początku zastanawiałem się też nad pomalowaniem felg na czarno, ale cały czas razi mnie trochę ten kontrast między czernią felg a oponami - czy w rzeczywistości też ta różnica jest tak widoczna jak na tym zdjęciu, czy to po prostu kwestia tych konkretnych kadrów?
Mój Czarny Koń: http://forum.mustangklub.pl/forum/viewt ... 86&t=11723" onclick="window.open(this.href);return false;
Kwestia kadrów i jak wyczyścisz felgi to muszą się błyszczeć. ale w rzeczywistości jest wszystko ok.markeeftb pisze:Dobrze wygląda!