Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witajcie,
Na Mustanga choruję od dawna, choć nigdy żadnego nie prowadziłem:(
Moje marzenie to 67-68 fastback. Czarny. Najlepiej S-code:)
W następnym roku rozpoczynam "leczenie" tej choroby.
Poszukuję forumowicza, który przewiezie mnie swoim klasykiem.
Piaseczno.
Na Mustanga choruję od dawna, choć nigdy żadnego nie prowadziłem:(
Moje marzenie to 67-68 fastback. Czarny. Najlepiej S-code:)
W następnym roku rozpoczynam "leczenie" tej choroby.
Poszukuję forumowicza, który przewiezie mnie swoim klasykiem.
Piaseczno.
Witam wszystkich,
Od piątku jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonego Mustanga,
Pozdrawiam
Od piątku jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonego Mustanga,
Pozdrawiam
Witam.
Mam na imię Jarek i w niedalekiej przyszłości będę się rozglądał za piątą generacją V8
Zainteresowanie Mustangiem zaiskrzyło u mnie w pracy przy Fastbacku z 68' 289ci. Mam nadzieję, że do zobaczenia na zlotach w przyszłym roku 
Pozdrawiam
Mam na imię Jarek i w niedalekiej przyszłości będę się rozglądał za piątą generacją V8

Pozdrawiam

-
- Model: S550 GT 2016
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Guard Green
Witam serdecznie,
Od kilku dni jestem posiadaczem nowego Mustanga Fastback GT - V8 - Magnaflow Competition Exhaust
Teraz bacznie przyglądam się możliwym modyfikacjom ...
Od kilku dni jestem posiadaczem nowego Mustanga Fastback GT - V8 - Magnaflow Competition Exhaust

Teraz bacznie przyglądam się możliwym modyfikacjom ...
Witam wszystkich,
Od niedawna posiadam nową V8-mke. jestem pod wrażaniem. Niedawno zaczałem modyfikacje, na poczatek wydych Magnaflow Competition Catback.
Dzwiek super. Nastepny etap felgi Vosseny 20'
Pozdrawiam
Od niedawna posiadam nową V8-mke. jestem pod wrażaniem. Niedawno zaczałem modyfikacje, na poczatek wydych Magnaflow Competition Catback.
Dzwiek super. Nastepny etap felgi Vosseny 20'
Pozdrawiam
Cześć,
Jeszcze nie posiadam konika ale przymierzam sie do zakupu. Obecnie jeżdzę rav4, pt cruiser. Staram sie znaleźć pięknego mustanga gt 4.6 l coupé
chociaż w planach początkowo miało byc BMW e92
mam nadzieje ze znajdę w swoim budżecie autko nawet do lekkiej naprawy xd
Pozdrawiam użytkowników!
Jeszcze nie posiadam konika ale przymierzam sie do zakupu. Obecnie jeżdzę rav4, pt cruiser. Staram sie znaleźć pięknego mustanga gt 4.6 l coupé

Pozdrawiam użytkowników!
-
- Model: GT
- Silnik: inny V6
- Kolor: gold
Witam,
Chyba jak każdy "zdrowy" chłopak marzyłem o stangu, powoli dążę do realizacji tego marzenia,
Zawodowo zajmuje się transportem, po godzinach blacharką w klasykach, na tapecie miałem kilka F-body, Fordy z lat 70-tych (Capri,Grandae) i kilka innych
nadszedł czas na Mustanga
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Chyba jak każdy "zdrowy" chłopak marzyłem o stangu, powoli dążę do realizacji tego marzenia,
Zawodowo zajmuje się transportem, po godzinach blacharką w klasykach, na tapecie miałem kilka F-body, Fordy z lat 70-tych (Capri,Grandae) i kilka innych
nadszedł czas na Mustanga
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
- markeeftb
- Młodszy Forumowicz
- Model: Ecoboost 2016
- Kolor: Mica Shadow Black
Witam
Od nieco ponad miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem mustanga.
Wybrałem czarnego Ecoboosta w automacie - model premium.

Dlaczego ecoboost? Generalnie mustang służy mi jako auto do codziennego podróżowania do pracy, a że jeszcze dość sporo - wybrałem opcję ekonomiczną. Dodatkowo wszystkie moje wcześniejsze auta miały średnio 150KM, stąd na początek wolałem coś słabszego.
Auto odebrałem 24 czerwca z salonu Fordstore w Gdyni i do dziś zrobiłem nim 6.600km - póki co bez żadnych problemów. Średnie spalanie 11.1 L/100km.
Przy okazji gratuluje pomysłu na forum - mnóstwo ciekawej wiedzy, ciekawych ludzi i rewelacyjnych aut. Jeżeli ktoś ma pytania dotyczące ecoboosta - chętnie odpowiem - będę też starał się na bieżąco informować o zmianach wprowadzanych w aucie (póki co założyłem tylko dystanse od Eibacha) i ewentualnych problemach z autem.

Dlaczego ecoboost? Generalnie mustang służy mi jako auto do codziennego podróżowania do pracy, a że jeszcze dość sporo - wybrałem opcję ekonomiczną. Dodatkowo wszystkie moje wcześniejsze auta miały średnio 150KM, stąd na początek wolałem coś słabszego.
Auto odebrałem 24 czerwca z salonu Fordstore w Gdyni i do dziś zrobiłem nim 6.600km - póki co bez żadnych problemów. Średnie spalanie 11.1 L/100km.
Przy okazji gratuluje pomysłu na forum - mnóstwo ciekawej wiedzy, ciekawych ludzi i rewelacyjnych aut. Jeżeli ktoś ma pytania dotyczące ecoboosta - chętnie odpowiem - będę też starał się na bieżąco informować o zmianach wprowadzanych w aucie (póki co założyłem tylko dystanse od Eibacha) i ewentualnych problemach z autem.
Mój Czarny Koń: http://forum.mustangklub.pl/forum/viewt ... 86&t=11723" onclick="window.open(this.href);return false;
- deeboy
- Forumowicz
- Model: GT S550 MT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Race Red
Witamy i do zobaczenia na zlociemarkeeftb pisze:Witam

Witam cześć i czołem!
Mój kolejny samochód to tym razem czarny konik. Bardzo sympatyczny samochód.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum!
Paweł
Mój kolejny samochód to tym razem czarny konik. Bardzo sympatyczny samochód.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum!
Paweł
Witam
Michał z Łodzi.
Na razie bez-mustangowiec
Ale mam nadzieje niedługo to zmienić :d
Michał z Łodzi.
Na razie bez-mustangowiec

- MAKU
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT500KR
- Silnik: inny V8
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Świętokrzyska
- Kontakt:
Witamy 

1967 S-Code, 1967 K-Code
1968 GT500KR,GT500, GT350 PAXTON, GT350
1969 GT500 , GT350 Hertz, R-Code
1968 GT500KR,GT500, GT350 PAXTON, GT350
1969 GT500 , GT350 Hertz, R-Code
Witam wszystkich.
Jeszcze bez Mustanga ale intensywnie szukam.
Darek
Jeszcze bez Mustanga ale intensywnie szukam.

Darek