spotkanie z policją
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2001
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: zielony
Tutaj chodzilo o konwoj gdy jada na mecz lub zadyme-- a uwierz wolno wcale nie jada
wiec kazdy da rade na obiad zdazyc
A zebys wiedzial
moja pani mowi mi, ze jechala 50 /h ale jak pytam na ktorym liczniku zdziwiona odopwiada- jak to na ktorym jest jeden te duze cyferki
a jak zapytalem czy widziala te male pod duzymi to jest bardzo zdziwiona , ze musi uwazac na te mniejsze
Ale ,ale wlasnie jezdze 50 km/h
lubie jak ludziska patrza z zazdroscia i podziwiaja konika

wiec kazdy da rade na obiad zdazyc

A zebys wiedzial
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

a jak zapytalem czy widziala te male pod duzymi to jest bardzo zdziwiona , ze musi uwazac na te mniejsze

Ale ,ale wlasnie jezdze 50 km/h

lubie jak ludziska patrza z zazdroscia i podziwiaja konika

- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
no i tak trzymac, nic bardziej nie wk..wia jak przedstawiciel prawa łamiacy prawo czy ksiadz latajacy za spodnicami lub co gorsze obmacujacy Twoje dziecko na religi..greg13 pisze: Ale ,ale wlasnie jezdze 50 km/h![]()

i tych i tych postawilbym pod mur i wystrzelal..
sam mam kilku "kolegow" w Policji, przez co stracilem duzo u moch kolegow z podworka, no ale nic na to nie poradze,ze moj dobry kumpel,z ktorym znam sie od podstawowki po wielu latach dorywczej pracy w stylu handel autami itp wstapil do AT, bo uznal ze lepsza nawet taka praca ale stala, niz bycie bezrobotnym.. inny znajomy po wielu latach stania na bramkach i szukania jakiejs pracy wstapil do Policji.. i nie widze powodu dlaczego mam mu teraz reki nie podac, mimo ze tak jak 99% Polakow nie lubie Policji, no ale na szczescie coraz wiecej w tej orgaqnizacji ludzi a coraz mniej tych co mozna im powiedziec chwdp-no ale racja jest w tym ze duzo gorsi sa Ci z poprzedniego ustroju,ktorzy jeszcze nie odeszli na emeryture..a najgorsi sa Ci ,ktorzy czuja sie ponad prawem ..
niedawno w TV bylo o tych pedofilach z Policji, ktorzy notorycznie wywozili do lasu i gwalcili niepelnosprawna dziewczyne..
w Bełchatowie byl(chyba juz nie pracuje) policjant ktory w trakcie przesluchania straszyl wywozeniem do lasu przez swoich ludzi z polswiatka;) wspolczuje tym co sie dali zastraszyc i podpisywali mu wszystko co chcial,nawet jak byli niewinni-wazne ze dostawal premie za wykrycie sprawcow;/;/
takze podsumowujac wsrod kazdych z nas sa rozni ludzie, prawie kazdy lamie prawo, ale najgorsze jak to robi przedstawiciel prawa.. a prawda jest taka, najwieksza mafia w polsce jest Policja i caly rzad, wszystko robia pod siebie i wszycy(albo wiekszosc) czuje sie ponad prawem..
a zwyklych szeregowych policjantow z drogowki to nie ma sie nawet co czepiac, oni tylko wykonuja polecenia swoich"praworzadnych" przelozonych, czasami nadgorliwie, ale czesciej juz z niechecia.. jak powiedzial mi znajomy policjant:"nikt policji nie lubi,nawet sami siebie nawzajem nie lubia i kazdy kazdemu patrzy na rece"
i trzeba tylko liczyc na to ze coraz wiecej bedzie w Policji uczciwych ludzi, na poczatku bylem zly na kumpla, ze wstapil, ale teraz sie ciesze , ze doszedl jeden naprawde w porzadku gliniarz,a jak widze teraz jest wiecej w porzadku niz tak jak w poprzedniej dekadzie tych "mniej w porzadku"..
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2008
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: granatowy
koralkarol pisze: mimo ze tak jak 99% Polakow nie lubie Policji
Eee,tam nie przesadzaj znowu, wg badań z ostatnich lat Policja to instytucja ciesząca się najwyższym społecznym zaufaniem spośród wszystkich urzędów państwowych, wykrywalność jak na Europę też nie mają dramatyczną(coś koło 56%) więc aż tacy potworni nie są,ale fakt że nie wyplenili jeszcze przyzwyczajeń z prl,jak cała administracja w naszym kraju.
-
- Forumowicz
- Model: mustang 1996
- Kolor: inny
pozdrowienia dla kolegi ze słuzb! mnie najbardzejm gotuja mlodzi policjaci ktorz jeszcze do niedawna chodzili gdzes z opuszczona glowo a jak dostali legitymacje to wiatr w plecy i co to nie ja! ale zbyt mala jest selekcja a duze zapotrzebowanie do słuzb mubndurowych zeby to barachło odrzucic!
a z tym po słuzbie to nie tak do konca bo funkcjonariusz sluzb mundurowych jest zawsze na sluzbie!
a z tym po słuzbie to nie tak do konca bo funkcjonariusz sluzb mundurowych jest zawsze na sluzbie!

- Madasek
- Forumowicz
- Model: 2007 Shelby GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: Czarny srebrne pasy
"prosze wlaczyc awaryjne" , gdzie na oponach znaczek E, za folie panu odrazu zabieram dowod, prosze prawo jazdy, 1000zł mandat, grodzki, laweta....... grodzki i laweta i prawo jazdy zatrzymuje i laweta...kaes pisze:no i właśnie dowód rejestracyjny poszedł sie głupi
cos pominałem? acha no tak.... by żyło się nam lepiej....
p.s. za duzo sie udzielasz na forum to cie przyczaili

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2008
- Kolor: granatowy
Wyrazy solidarności,u mnie w nocy ze środy na czwartek na Konopnickiej poszło 300 zł za prędkość ale to już na własne życzenie. Mandat mi wypisali bardzo profesjonalnie w 2 minuty a gościa który mi stuknął auto po mimo numerów rejestracyjnych już od 2tyg znalezć nie mogą...kaes pisze:no i właśnie dowód rejestracyjny poszedł sie głupi