Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
+1 Co innego jak ma to pełnić konkretną funkcję, a co innego jak są to zwykłe, klejone na 3M, atrapyveeefour pisze:A ja naprawde nie wiem co wy w tych spiorlejach i dolototach widzicie - dla mnie to wszystko RICE RACING
Dokładnie, wszystkie imitacje różnych wlotów, podwójnych ślepych końcówek wydechu, są dla mnie nieakceptowalne. Replika np. wlotu jest jak replika Ferrari. Obciach!Rezor pisze:+1 Co innego jak ma to pełnić konkretną funkcję, a co innego jak są to zwykłe, klejone na 3M, atrapyveeefour pisze:A ja naprawde nie wiem co wy w tych spiorlejach i dolototach widzicie - dla mnie to wszystko RICE RACINGIMO lepiej tą kasę wydać na jakiś zawias czy lepsze tarcze.
Oooo to drogi panie bardzo mi przykro ale to klasyczne symptomy wywalonej uszczelki - absolutny zakaz dalszej jazdy.addrian pisze:Dolalem kontrolka sie nadal swieci
Polowe płynu wywaliło
Dzwonię po lawetę
Jak pisałem wcześniej, to było do przewidzenia.addrian pisze:Dolalem kontrolka sie nadal swieci
Polowe płynu wywaliło
Dzwonię po lawetę
dołem gdzieś leciRezor pisze:Którędy wywaliło? Dobrze odpowietrzyłeś układ? Jak masz zapowietrzony to Ci będzie walić korkiem bo się płyn gotuje
Albo blokcaniggia pisze:Korba ale to by nie palił równo. Może jakiś wąż