Mustang 2015 cena w Polsce

Komunikaty administratorów, informacje o zmianach, uwagi i sprawy bieżące

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy

Awatar użytkownika
artjablo
Młodszy Forumowicz
Model: EcoBoost 2016
Kolor: Oxford White

Re: Mustang 2015 cena w Polsce

Post autor: artjablo » 2016-06-17, 08:01

Jestem szczęśliwym posiadaczem białego Mustanga EB.
Odebrałem wczoraj w Bemo Motors.
Zamówiony na początku stycznia z datą odbioru w umowie na wrzesień.
Jazda nim, to prawdziwa frajda - uśmiech nie schodzi mi z ust :)
Pozdrawiam wszystkich

Illuminatio per scientia et technicae...

piotrow
Młodszy Forumowicz
Model: s550
Silnik: V8 5.0
Kolor: Czarny

Post autor: piotrow » 2016-06-17, 08:18

artjablo pisze:Jestem szczęśliwym posiadaczem białego Mustanga EB.
Odebrałem wczoraj w Bemo Motors.
Zamówiony na początku stycznia z datą odbioru w umowie na wrzesień.
Jazda nim, to prawdziwa frajda - uśmiech nie schodzi mi z ust :)
Ja swojego odebrałem w środę w Gdyni. Wyprodukowany 14 kwietnia, śledziłem jego drogę do Europy i w końcu jest :)
Podobnie jak u Ciebie, uśmiech mam cały czas na ustach. Jeżdżę z wyłączonym radiem i cieszę się dźwiękiem silnika.

Tak swoją drogą, po przeczytaniu na forum jaki to koń jest narowisty, jak to trzeba z nim uważać i w ogóle, z duszą na ramieniu wsiadałem za kierownicę. Na szczęście w dniu odbioru świeciło słońce, bo w przeciwnym wypadku chyba przesunąłbym go na inny dzień. Przed pierwszą jazdą w deszczu też byłem wystraszony i już nawet miałem do pracy jechać drugim samochodem. Ostatecznie jednak, skoro Mustang ma mi służyć jako daily car, stwierdziłem, że raz się żyje. A tu nic, przeżyłem :) Pozytywnie się zaskoczyłem, bo okazało się, że łagodnie traktowany, Mustang bardzo ładnie słucha. Delikatnie dodaję gazu i nawet przy silnych opadach da się jeździć bez permanentnego uślizgu tylnej osi :D

A kiedy wychodzę z garażu, kilka razy jeszcze oglądam się za siebie z uśmiechem. I wtedy wiem, że nie mogłem lepiej wybrać.

Awatar użytkownika
KGT
Młodszy Forumowicz
Model: s550 GT 2015
Kolor: MAGNETIC

Post autor: KGT » 2016-06-17, 12:19

stanglex pisze:
siara pisze:
stanglex pisze:Słuchajcie pytanie. Dziś zdziwił mnie dźwięk czujnika cofania. Zawsze dochodził z tyłu i był głośny. Dziś dochodzi z przodu i jest przyciszony. W ustawieniach nie grzebałem więc nie wiem skąd ta zmiana? Jakieś pomysły?

Tez tak mam raz na jakis czas :)
No wlasnie, postal w garazu i mu przeszlo. Dziwne.

To jest nas wiecej. U mnie tak samo od czasu do czasu. Moze jak czujnik zabrudzony albo cos?? Nie maialem czasu sprawdzic.

Awatar użytkownika
artjablo
Młodszy Forumowicz
Model: EcoBoost 2016
Kolor: Oxford White

Post autor: artjablo » 2016-06-17, 19:45

Piotrow, mój był wyprodukowany 7 kwietnia, wysłany Fedorą 11 maja z Baltimore i dostarczony 24 maja do Bremerhaven. Prawdopodobnie to ten sam transport.
Swoją drogą 3 tygodnie to czas odprawy celnej i dostarczenia do salonu - sprężyli się.
Rozumiem Cię doskonale, ja także cieszę się jak dzieciak z nowej zabawki :D

Illuminatio per scientia et technicae...

Awatar użytkownika
empi1955
Forumowicz
Model: GT 2006 ; 1978 KC
Silnik: V8 4.6
Kolor: Satin Silver ; Bright Red

Post autor: empi1955 » 2016-06-17, 21:54

caniggia pisze:
Xwili pisze:Widziałem ten artykuł na daily driver ale data publikacji 1 kwietnia więc to chyba żart
To jest dokument na stronie rządowej.

http://www.senat.gov.pl/download/gfx/se ... uk/107.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Coś tam się jednak dzieje w temacie : http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Nizsz ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ale tak różowo jak w złożonym wniosku nie będzie. Ma być zmiana z 18,6 % na 8%. :D

Jedyne moje:
- słuszny, wolnossący GT 4,6 V8; 431 Hp; 569 Nm; tuned by HD-Customs
- taki na forum; Mustang II King Cobra 1978; 302 V8; 141 Hp; 339 Nm; import by As-Profi
- z kompresorem; GT500 5,4 V8; 600+ Hp; 800+ Nm; tuned by HD-Customs

Awatar użytkownika
StarszyWajchowy
Stowarzyszenie MKP
Model: 73 Mach 1 429
Silnik: inny V8
Kolor: yellow hornet
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Post autor: StarszyWajchowy » 2016-06-17, 23:30

Ale i tak oszczędności byłyby spore. Miejmy nadzieje ze to przejdzie.

Tomek

szczepan883
Młodszy Forumowicz
Model: VI GT
Kolor: Magnetic

Post autor: szczepan883 » 2016-06-18, 08:31

Zaczęło się już z początkiem roku. Poszukiwanie pojazdu rodzinnego ale szybkiego, ekonomicznego ale z duży silnikiem, widocznego ale nie rażącego w oczy.
I co wybór padł na mustanga magnetic 5.0 v8. hi hi hi.
Umówienie na jazdę próbną store opole jedziemyyyyy...
I jest wita nas z szerokim uśmiechem na twarzy Pan Krzysztof. Człowiek wszystko wiedzący o mustangu, a raczej z moich obserwacji wynika że to człowiek wszystko wiedzący o ludziach kupujących mustanga :) :)
Gość superowy nie składa głupich obietnic tylko po to zeby sprzedać. Nie gada bez sensu w momencie kiedy czegoś nie wie. Doradzi zachwali to co zachwalić trzeba !!! Kontakt na każde zawołanie odpowiedź na wszystkie meile.
Aż w końcu jest info już dojechał i pyk foteczka. Tak to on ten jest juz moj. I zaczyna się wielka gonitwa z finansowaniem pośpiech załatwianie i tutaj znów Pan Krzysztof, który ponaciskał na bankowców podobnie jak i ja nie pozostawiając im mozliwości ucieczki. Tak jakby rozumiał bardziej niż ja ze muszę go odebrać natychmiast !!!
I nadszedł ten dzień - piatek 17.06 znów wita mnie uśiechnięty Krzysztof skierował do łądnej koleżanki która przekazałą szybkie instrukcje wsiadam odpalam i .....
Myślałem że te emocje opadną, że sie już uspokoje, że teraz wszystko bedzie łatwiejsze, ale nieeeee....
Adrenalina +2000 i jedziemy.
Prowadze swojego konia powoli dostojnie.. wyłączam radio w sumie nawet nie wiem po co tam jest i jade pierwsze tankowanie w opolu i już zaczepiają mnie ludzie " jaki on piękny ile kosztowal ile to bedzie palilo"" zagrałem nieśmiałego z cegłą na twarzy podziekowałem i jadę dalej.
I jest zjazd w opolu na A4 autostradka wyjeżdzam startuje z 2 biegu no i się zaczeło. hi hi chyba wiecie co się zaczeło :P
potem szybki objazd czekających zaciekawionych znajomych. rodzinka do wozu i jedziemy zwiedzać aż tu nagle ops rezerwa hmmmm czy to ważne tankujemy i dajel!!!!
Te spojrzenia... obracania głowy na ulicach .... pokazywanie palcem etc to w ogóle nie ważne choć czasem jestem zawstydzony
Ale ten klimat ta atmosfera ta "wolność" to jest bezcenne.
Dziś to pierwsza sobota od niepamiętnych czasów kiedy wstałem już o 7.00 i z wielką radością pojechałem po świeże pieczywo oczywiście do sklepu najdalej położonego od domu :))
Tym czasem idę cieszyć się dalej a galeria zostanie uzupełniona potem :)
Pozdro dla wszystkich
I cierpliwości dla oczekujących :)

Kaspergillus
Młodszy Forumowicz
Model: 2016 GT
Kolor: Ruby red

Post autor: Kaspergillus » 2016-06-18, 10:16

szczepan883 pisze:Zaczęło się już z początkiem roku. Poszukiwanie pojazdu rodzinnego ale szybkiego, ekonomicznego ale z duży silnikiem, widocznego ale nie rażącego w oczy.
I jest wita nas z szerokim uśmiechem na twarzy Pan Krzysztof. Człowiek wszystko wiedzący o mustangu, a raczej z moich obserwacji wynika że to człowiek wszystko wiedzący o ludziach kupujących mustanga :) :)
Gość superowy nie składa głupich obietnic tylko po to zeby sprzedać. Nie gada bez sensu w momencie kiedy czegoś nie wie. Doradzi zachwali to co zachwalić trzeba !!! Kontakt na każde zawołanie odpowiedź na wszystkie meile.
Aż w końcu jest info już dojechał i pyk foteczka. Tak to on ten jest juz moj. I zaczyna się wielka gonitwa z finansowaniem pośpiech załatwianie i tutaj znów Pan Krzysztof, który ponaciskał na bankowców podobnie jak i ja nie pozostawiając im mozliwości ucieczki. Tak jakby rozumiał bardziej niż ja ze muszę go odebrać natychmiast !!!
I nadszedł ten dzień - piatek 17.06 znów wita mnie uśiechnięty Krzysztof skierował do łądnej koleżanki która przekazałą szybkie instrukcje wsiadam odpalam i .....
Myślałem że te emocje opadną, że sie już uspokoje, że teraz wszystko bedzie łatwiejsze, ale nieeeee....
Prowadze swojego konia powoli dostojnie.. wyłączam radio w sumie nawet nie wiem po co tam jest i jade pierwsze tankowanie w opolu i już zaczepiają mnie ludzie " jaki on piękny ile kosztowal ile to bedzie palilo"" zagrałem nieśmiałego z cegłą na twarzy podziekowałem i jadę dalej.
I jest zjazd w opolu na A4 autostradka wyjeżdzam startuje z 2 biegu no i się zaczeło. hi hi chyba wiecie co się zaczeło :P
potem szybki objazd czekających zaciekawionych znajomych. rodzinka do wozu i jedziemy zwiedzać aż tu nagle ops rezerwa hmmmm czy to ważne tankujemy i dajel!!!!
Te spojrzenia... obracania głowy na ulicach .... pokazywanie palcem etc to w ogóle nie ważne choć czasem jestem zawstydzony
Dziś to pierwsza sobota od niepamiętnych czasów kiedy wstałem już o 7.00 i z wielką radością pojechałem po świeże pieczywo oczywiście do sklepu najdalej położonego od domu :))
Pozdro dla wszystkich
Oj chyba musze tam w poniedziałek zadzwonić. Zamawiałem auto w pierwszej połowie grudnia, właśnie u Pana Krzysztofa, a nadal nie mam nawet info kiedy bedzie. Widać od szczęścia tez troche zależy.

A tym co juz odebrali gratuluje(troche zazdroszczę) i życzę pięknej pogody do jazdy.

Volver
Forumowicz
Model: Był GT Premium 2015
Kolor: Race Red

Post autor: Volver » 2016-06-18, 10:18

Gratulacje! Cieszymy się z Tobą, a auto tak właśnie działa :super:

Awatar użytkownika
siara
Stowarzyszenie MKP
Model: 2015 GT
Kolor: Black

Post autor: siara » 2016-06-18, 14:18

szczepan883 pisze:Zaczęło się już z początkiem roku. Poszukiwanie pojazdu rodzinnego ale szybkiego, ekonomicznego ale z duży silnikiem, widocznego ale nie rażącego w oczy.
Pozdro dla wszystkich

Ktora stajnia bedzie twoja?

Tego Pana Krzysztofa przekoloryzowales :) nie zgadzam sie ta opinia ze wie wszystko o Mustangach ale moze cos wiecej sie nauczyl od tamtej pory

Awatar użytkownika
lukas220
Forumowicz
Model: GT
Kolor: magnetic gray

Post autor: lukas220 » 2016-06-18, 14:43

Zrobiłem sobie dziś motocyklową wycieczkę do Opola, ale niestety nie załapałem się na oględziny GT Szczepana883 :zalamany: Jak pisał niżej, zdążył go wczoraj odebrać. Gratulacje i szerokości dla niego :ok: Jednak jestem w szoku ile nowych koni było na placu-może 6-7 szt? Wszystkie GT i oczywiście sprzedane. Widać, że salon sprzedaje ich bardzo dużo i szczerze się nie dziwię :ok: Podczas mojej wizyty, wyjeżdżał na drogę race red do Wrocka a w salonie czekało na jazdę próbną 5.0. dwóch znanych, zabawnych panów. Nie zdradzę kto. Może zrobi to pan Krzysztof ;) Niestety mój magnetic jeszcze w drodze :mad:

GT magnetic -> odebrany 23.08 Ford Store Opole

Awatar użytkownika
veeefour
Forumowicz
Model: 2015 GT Fastback US
Kolor: Race red AT
Kontakt:

Post autor: veeefour » 2016-06-18, 14:58

lukas220 pisze:Zrobiłem sobie dziś motocyklową wycieczkę do Opola, ale niestety nie załapałem się na oględziny GT Szczepana883 :zalamany: Jak pisał niżej, zdążył go wczoraj odebrać. Gratulacje i szerokości dla niego :ok: Jednak jestem w szoku ile nowych koni było na placu-może 6-7 szt? Wszystkie GT i oczywiście sprzedane. Widać, że salon sprzedaje ich bardzo dużo i szczerze się nie dziwię :ok: Podczas mojej wizyty, wyjeżdżał na drogę race red do Wrocka a w salonie czekało na jazdę próbną 5.0. dwóch znanych, zabawnych panów. Nie zdradzę kto. Może zrobi to pan Krzysztof ;) Niestety mój magnetic jeszcze w drodze :mad:
Co masz za motka? :]

Awatar użytkownika
lukas220
Forumowicz

Post autor: lukas220 » 2016-06-18, 15:09

MT-01, limited edition carbon ;)

Awatar użytkownika
veeefour
Forumowicz
Model: 2015 GT Fastback US
Kolor: Race red AT
Kontakt:

Post autor: veeefour » 2016-06-18, 15:21

MT 01 sa w porzadku - takie raczej na miasto ;)

Fotke zapodaj :ok:

Awatar użytkownika
lukas220
Forumowicz

Post autor: lukas220 » 2016-06-18, 16:43

Żeby było na temat... ;) MT01 to taki motocyklowy mustang. 1700 ccm i moment lokomotywy :hurra: :D Oczywiście już zabity przez ekoterror :!:
Załączniki
mt 01 service.jpg
mt01.jpg
austria.jpg

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”