Heja, witam Was wszyskich, Od kilku miesięcy noszę się z zamiarem zmiany samochodu, rozważałem bmw 3 lub x3 jednak nowy środek Mustanga bardzo przypadł mi do gustu i jest teraz faworytem nr jeden. W tym miesiącu będę chciał wystawić ogłoszenie sprzedaży mojego obecnego auta i zamówić wersje GT.
Jednak to co nie daje mi spać po nocy jest stromy wjazd do mojego podziemnego garażu, Przypadkiem trafiłem na to forum i ... na początku listy ten oto temat
Tak jak Lucas mam obecnie e90 która jest niska i zastanawiam się czy oby mustang nie jest lekko wyżej zawieszony, nie wiem też czy jego zderzaki nie wystają dalej niż w bmw. Chłopaki macie już swoje rumaki? Pakują się do waszych stajni bez problemu. Widzę, że jest kilka osób ze Szczecina - jakby był ktoś w okolicach Warszewa przejazdem i pomógł mi rozwiać obawy byłbym wdzięczny
Mam znajomego posiadającego wersje 5 - niby długość i rozstawy te same wiec można próbować przymiarki na poprzednia generacje ale.... wolałbym mieć 100% pewności, że się tam wpakują a niestety w Szczecinie nie ma możliwości jazdy próbnej w salonie Forda - dopiero w Poznaniu. BTW: Zamawialiście swoje w Szczecinie czy gdzieś dalej?