Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
czy przypadkiem nie bawiłeś się balansem głośników?stanglex pisze:Słuchajcie pytanie. Dziś zdziwił mnie dźwięk czujnika cofania. Zawsze dochodził z tyłu i był głośny. Dziś dochodzi z przodu i jest przyciszony. W ustawieniach nie grzebałem więc nie wiem skąd ta zmiana? Jakieś pomysły?
Nic nie dotykałem. Muzyka z tylnych głośników gra.lamina pisze:czy przypadkiem nie bawiłeś się balansem głośników?stanglex pisze:Słuchajcie pytanie. Dziś zdziwił mnie dźwięk czujnika cofania. Zawsze dochodził z tyłu i był głośny. Dziś dochodzi z przodu i jest przyciszony. W ustawieniach nie grzebałem więc nie wiem skąd ta zmiana? Jakieś pomysły?
Po drodze jeszcze 2 mecze to Ci zleciszczepan883 pisze:Yeah i w końcu nadchodzi kres oczekiwania chociaż u mnie i tak nie był długi
zamówienie w marcu 2016 odbiór jutro !!!
Jeszcze nie wiem gdzie nim pojade pewnie wszędzie![]()
![]()
Dziś ostatnia noc oczekiwanianie wiem jak zasnąć
stanglex pisze:Słuchajcie pytanie. Dziś zdziwił mnie dźwięk czujnika cofania. Zawsze dochodził z tyłu i był głośny. Dziś dochodzi z przodu i jest przyciszony. W ustawieniach nie grzebałem więc nie wiem skąd ta zmiana? Jakieś pomysły?
No wlasnie, postal w garazu i mu przeszlo. Dziwne.siara pisze:stanglex pisze:Słuchajcie pytanie. Dziś zdziwił mnie dźwięk czujnika cofania. Zawsze dochodził z tyłu i był głośny. Dziś dochodzi z przodu i jest przyciszony. W ustawieniach nie grzebałem więc nie wiem skąd ta zmiana? Jakieś pomysły?
Tez tak mam raz na jakis czas