tak jest, oczywiście nie ma tak pięknie i doszukałam się kilku rys. Robi wrażenie, jest ogromnyveeefour pisze:To Andersona?B0kiem pisze:tymczasem..doczekałam się. Będę latać

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
tak jest, oczywiście nie ma tak pięknie i doszukałam się kilku rys. Robi wrażenie, jest ogromnyveeefour pisze:To Andersona?B0kiem pisze:tymczasem..doczekałam się. Będę latać
To moze daj lakiernikowi niech psiknie z 2 razy bezbarwynm?B0kiem pisze:tak jest, oczywiście nie ma tak pięknie i doszukałam się kilku rys. Robi wrażenie, jest ogromnyveeefour pisze:To Andersona?B0kiem pisze:tymczasem..doczekałam się. Będę lataćfoty wrzucę później do galerii
Pomaluj pomaluj - taki matowy bedzie za bardzo sie wyroznialB0kiem pisze:są małe ale myślałam o tymnie wspomnę o tym, że i tak trzeba go czymś zabezpieczyć bo na tej matowo-satynowej powierzchni widać każde muśnięcie palcem
nie chce mi się wierzyć, że już jest jakieś w Polsce, zaraz by zdjęcia obiegły internetyaddrian pisze:Nowy Shelby jest w jakichś konkretnych kolorach?
Dzisiaj wracałem A4 z Wrocławia i jechał po przeciwnym pasie żółty mustang z czarnymi pasami wersja US rejestracja DB nie miał chyba konika z przodu
Po co komu radio, V8 daje piękny koncertKalif pisze:Słuchajcie, jest jakiś sposób żeby radio nie wyłączało się automatycznie po otwarciu drzwi? (w sytuacji gdy już zgasiliśmy silnik)
Pytasz jak to jest, że wyglądają ładniej czy jak to jest że oni mają, a Ty nie?andi74 pisze:moze tu sie spytam posiadaczy nowego konia
u mnie w DE wszystkie EU maja biale klosze tylne a amerykanow z US AIR Base maja czerwone klosze
i te czerwone jakos ladniej wygladaja niz te biale jak po tuningu
jak to jest ??