B0kiem pisze: niedługo wrzucę ceny na ledy bo już są w sprzedaży PL
Te ledy to by caniggia, czy jakiś aftermarket ?
Jager.
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
B0kiem pisze: niedługo wrzucę ceny na ledy bo już są w sprzedaży PL
Najprosciej chyba przekaznik albo z dralingtona - jaki tam prad progowy 100-200 mA chyba nie wiecej? - zarowki to ponad 1A beda zrec.caniggia pisze:Osobiście uważam, że LED do halogenów to kompletnie zbędny wydatek, we mgle nic nie widać, chyba, że są to dedykowane halogeny LED z soczewką jak np Morimoto, a w dzień czy w nocy się na nich nigdy nie jeździ, a przynajmniej nie powinno.
Co innego DRL, ale tam żadna żarówka normalnie nie pasuje, a nawet jak się coś włoży, to najczęściej sterownik ją wyłącza (na to też mam patenty, również gdyby postój rozłączało).
Jak to nie? Miesci sie i pasuje bez zadnych przerobek led od australijczykow marki Konik.caniggia pisze: Co innego DRL, ale tam żadna żarówka normalnie nie pasuje, a nawet jak się coś włoży, to najczęściej sterownik ją wyłącza (na to też mam patenty, również gdyby postój rozłączało).
Mogłabyś podać linka do stronki na ten wydech, brzmi genialnieB0kiem pisze:już gdzieś pisałam że obecne ceny na tej stronie to już ostra przesadaledy sobie narazie daruje, namówił za to na wydech magnaflow competition
![]()
łoooogień!
Ja place uzywajac zarejestrowanych kart kredytowych i zaden dziwny operator mnie nie interesuje - PP mi sciaga od Master Card a tamtych nie zrobisz w koniaVolver pisze:Bokiem, taki sam sobię kupuję...jak kiedyś pisałem, dojrzałem! Problem jest tylko z Paypalem, który wpadł na szalony pomysł ze zmianą operatora płatności on line, a karty boję się używać...kruca!
Nalezy dodac o efekcie DRONE niestety nie jest przyjemny na dluzsza meta chyba ze bedzie przekladka wydechow na weekendy itd. Ja zrezygnowalem z tego wydechu przez ten efekt a uwielbiam glosne wydechy.B0kiem pisze:już gdzieś pisałam że obecne ceny na tej stronie to już ostra przesadaledy sobie narazie daruje, namówił za to na wydech magnaflow competition
![]()
łoooogień!