Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kontakt:
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
jest zalecenie by sprawdzać poziom płynu przy tankowaniu (podobnie jak płynu hamulcowego i stan opon)
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
No ja takowego nie posiadam - w zbiorniku jest tylko pompka i nic wiecej.kkk pisze:Jest czunik. Krzyczy ze malo plynu.
- B0kiem
- Forumowicz
- Kontakt:
chyba jeszcze nie było przypadku latającej maski w VI gen? przynajmniej ja nic nie słyszałam. Wczoraj mnie poniosło z gazem na trasie i kilka razy miałam wrażenie że się rusza, mega dziwne uczucie heh 

-
- Stowarzyszenie MKP
Przecież to standardowe jest. Maska faluje jak szmata przy wyższych prędkościach. W każdej generacji był ten problem.
Trzeba sobie zapinki zrobić.
Ostatnio zmieniony 2016-05-09, 11:41 przez .3lite, łącznie zmieniany 1 raz.
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Bokiem, niestety problem nie zginął w nowej generacji, zgłaszałem na pierwszej wizycie u dealera .. wykręcili mi gumy ustalające z maskiB0kiem pisze:chyba jeszcze nie było przypadku latającej maski w VI gen? przynajmniej ja nic nie słyszałam. Wczoraj mnie poniosło z gazem na trasie i kilka razy miałam wrażenie że się rusza, mega dziwne uczucie heh

- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
najlepiej owinąć maskę z błotnikami pasem do zabezpieczania ładunku.3lite pisze:Przecież to standardowe jest. Maska faluje jak szmata przy wyższych prędkościach. W każdej generacji był ten problem.

-
- Stowarzyszenie MKP
Można nakleić na lampy takie gumy, wałek gumowy, maska przestaje latać, nie mam zdjęcia, ale był u mnie klient z takim patentem z czech w piątek, podobno daje radę jak się ograniczy dostęp powietrza pod maskę w tym miejscu.
- B0kiem
- Forumowicz
- Kontakt:
facepalm nie pomyślałam o lampach, myślałam że tu będzie inaczej bo maska jest w inny sposób osadzona niż w s197. Nakładka na maskę 'hood scoop' pewnie jeszcze potęguje ten 'efekt falującej szmaty' 

- veeefour
- Forumowicz
- Kontakt:
Ja wczoraj testowalem monco oranicznik predkosci u siebie - ponad 2h tak lecialem.
Kazde auto jakie mialem mialo mniej lub bardziej falujaca maske - wcale to nie znaczy, ze ma odfrunac
W motocyklu tez mi plasiki sie wyginaja a ponad 300 jedzie - nie ma sie czym przejmowac.
Kazde auto jakie mialem mialo mniej lub bardziej falujaca maske - wcale to nie znaczy, ze ma odfrunac

W motocyklu tez mi plasiki sie wyginaja a ponad 300 jedzie - nie ma sie czym przejmowac.
-
- Stowarzyszenie MKP
Miej litość, w PL conajmniej 3 maski co ja wiem wypadły z mocowania a jedna co wiem oparła się o szybę...veeefour pisze: W motocyklu tez mi plasiki sie wyginaja a ponad 300 jedzie - nie ma sie czym przejmowac.
Moim zdaniem ewentualne konsekwencje są jak najbardziej realne. Wystarczy, że maska wpadnie w rezonans, który może być trudno osiągalny, ale możliwy.
Właśnie z tego powodu nie poprawiałem zbyt mocnego ściągnięcia maski przez zawias na środku. Najpierw zastanowię się jak zrobić dyskretne zapinki po stronie tych gumowych podkładek, a potem mogę to poprawiać z czystym sumieniem, że maska mi się nie otworzy przy większej prędkości.
Właśnie z tego powodu nie poprawiałem zbyt mocnego ściągnięcia maski przez zawias na środku. Najpierw zastanowię się jak zrobić dyskretne zapinki po stronie tych gumowych podkładek, a potem mogę to poprawiać z czystym sumieniem, że maska mi się nie otworzy przy większej prędkości.
- veeefour
- Forumowicz
- Kontakt:
No mi maska tez kiedys odpadla...w FIACIE 125P...jak przerdzewialacaniggia pisze:Miej litość, w PL conajmniej 3 maski co ja wiem wypadły z mocowania a jedna co wiem oparła się o szybę...veeefour pisze: W motocyklu tez mi plasiki sie wyginaja a ponad 300 jedzie - nie ma sie czym przejmowac.

W drugim dupowozie tez mam aluminiowa i lata chyba z +/- 5cm i to dopiero szmata. Auto to spedzilo 10 lat i pooinad 200k km
latajac ponad 200kmh po autostradach i nie odpadla. Koledze za to odpadla w GTR-rze ktory kosztuje pol banki...
W obecnym motocyklu mam dokladke na szybe ktora tak sie gnie przy 300 ze dotyka drugiej - naklejka Hondy prawi max 130...
Ja po prostu sie tym nie martwie bo ja ma odpasc to i odpanie w Gallardo i tak samo to bedzie wygladalo jak w maluchu...
Jakbym sie tak jak wy przejmowal to bym chyba mustangiem nigdy z garazu nie wyjechal...
Wstaw sobie kratki z modelu US - nie bedzie takiej poduszki pod maska.B0kiem pisze:facepalm nie pomyślałam o lampach, myślałam że tu będzie inaczej bo maska jest w inny sposób osadzona niż w s197. Nakładka na maskę 'hood scoop' pewnie jeszcze potęguje ten 'efekt falującej szmaty'