No to ja też mogę podjechać w jakiś plener; -). Tylko nie wiem, czy dopiero pod wieczór w piątek nie przyjadę. Zobaczymy!Lucasz pisze:Cześć i czołem podobnie jak rok temu będę miał przyjemność spotkać się z Wami na zlocie W tym roku konwencja zlotu sprzyjała do podjechania gdzieś w plener na zdjęcia, także jakby ktoś miał ochotę w wolnym czasie pozwiedzać okolice Lichenia to można to wykorzystać i porobić trochę zdjęć Z doświadczenia wiem, że na samej imprezie ciężko się złapać, więc jakby ktoś chciał to niech pisze na PRIV tam wymienimy się numerami tel. fajnie jakby udało się zorganizować różne generacje moje zdjęcia można zobaczyć na stronie klubowej albo na mojej stronie cuore.pl, ale pewnie większość gdzieś tam widziała moje zdjęcia ze zlotów czy MR
Jeżeli napisałem w złym temacie to usunę wpis
pozdrawiam wszystkich zlotowiczów
Łukasz aka cuore.pl
VIII OZM Licheń 22-24 Kwiecień
- MaciekW
- Stowarzyszenie MKP
- Model: MY 2014 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: black
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Re: VIII OZM Licheń 22-24 Kwiecień
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Sorki, ja będę jechał z Torunia. Także szybciej się z hominisem zwąchamyPavulon_ pisze:kolega pluzz bedzie jechal z Olsztyna, z tym że staruszkiemDzikson pisze:Witam, będzie ktoś może jechał z okolic warmii i mazur?
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Zdaje się, że właśnie chwyciłem ostatnie łóżeczko...Pavulon_ pisze:Brano, nie dzwoń, ogarnąłem to już.Brano pisze:
też chcę łóżeczko zgłaszać się samodzielnie do hotelu?
Jakby ktoś pytał to hotel ma jeszcze jedno łóżeczko dla dziecka. Proszę dzwonić bezpośrednio.
dzieki
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Drodzy Uczestnicy VIII OZM !
Już za chwilę spotykamy się w Licheniu w Hotelu Atut, jak ktoś będzie miał jeszcze chwile zapoznajcie się z harmonogramem oraz planem rozmieszczenia aut na parkingu.
Dla przypomnienia:
- kolacja w piątek około 20-21, dogaduje jeszcze z hotelem aby można było przyjść i zjeść wcześniej np. o 19 ze względu np. na dzieci
- około 21 w tym samy miejscu gdzie mamy kolację będziemy mieć prezentację uczestników zlotu, a to tylko po to żeby chociaż na ten ułamek sekundy zobaczyć kto jest kto i czym przyjechał
- duża liczba osób będzie na zlocie po raz pierwszy, ważne jest aby poczuli klimat mustangowych spotkań
- będzie też delegacja 5 załóg z Niemiec, już chyba tradycja
- podczas kolacji/prezentacji będzie też można odebrać gadżety zlotowe, koszulki jeśli ktoś zamawiał, magnes, naklejkę etc.
- hotel dysponuje kompleksem SPA (rozpiska z zabiegami tutaj i poniżej: mcp.php?i=main&mode=post_details&f=190&p=172041" onclick="window.open(this.href);return false;
- zniżka na zabiegi 25% przy rezerwacji przed przyjazdem (więc lepiej zapoznać się wcześniej)
- harmonogram tutaj:download/file.php?id=8564
- parking rozmieszczony generacjami - spokojnie każdy się pomieści, w miarę możliwości parkujcie tak jak mówi rozpiska
- reszta wyjdzie w praniu i mam nadzieję że wszyscy nie mogą się doczekać tak samo jak ja
Już za chwilę spotykamy się w Licheniu w Hotelu Atut, jak ktoś będzie miał jeszcze chwile zapoznajcie się z harmonogramem oraz planem rozmieszczenia aut na parkingu.
Dla przypomnienia:
- kolacja w piątek około 20-21, dogaduje jeszcze z hotelem aby można było przyjść i zjeść wcześniej np. o 19 ze względu np. na dzieci
- około 21 w tym samy miejscu gdzie mamy kolację będziemy mieć prezentację uczestników zlotu, a to tylko po to żeby chociaż na ten ułamek sekundy zobaczyć kto jest kto i czym przyjechał
- duża liczba osób będzie na zlocie po raz pierwszy, ważne jest aby poczuli klimat mustangowych spotkań
- będzie też delegacja 5 załóg z Niemiec, już chyba tradycja
- podczas kolacji/prezentacji będzie też można odebrać gadżety zlotowe, koszulki jeśli ktoś zamawiał, magnes, naklejkę etc.
- hotel dysponuje kompleksem SPA (rozpiska z zabiegami tutaj i poniżej: mcp.php?i=main&mode=post_details&f=190&p=172041" onclick="window.open(this.href);return false;
- zniżka na zabiegi 25% przy rezerwacji przed przyjazdem (więc lepiej zapoznać się wcześniej)
- harmonogram tutaj:download/file.php?id=8564
- parking rozmieszczony generacjami - spokojnie każdy się pomieści, w miarę możliwości parkujcie tak jak mówi rozpiska
- reszta wyjdzie w praniu i mam nadzieję że wszyscy nie mogą się doczekać tak samo jak ja
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
wrzucam raz jeszcze harmonogram jakby ktoś nie mógł go znaleźć, szczegóły jeszcze będą w piątek do omówienia podczas kolacji
- Załączniki
-
- VIII_zlot_harmonogram_1.pdf
- (695.98 KiB) Pobrany 129 razy
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
Odnośnie:
Dobrze rozumiem, że te gadżety zlotowe są w cenie samego zlotu?
Przypominam sobie, że płacąc za zlot dopłaciłem za dwie koszulki, za to nie przypominam sobie, aby była tam jakaś pozycja związana z opłatami za gadżety zlotowe (magnesy, naklejki i inne).podczas kolacji/prezentacji będzie też można odebrać gadżety zlotowe, koszulki jeśli ktoś zamawiał, magnes, naklejkę etc.
- conver67
- Forumowicz
- Model: convertible '67
- Kolor: Acapulco blue
koszulki Polo były osobno w opcji "KUP TERAZ",natomiast cała reszta precjozów -gadżetów-błyskotek-smyczy i innych kagańców raczej w cenie Zlotu,prawda Paweł?
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
tak, gadzety w zaleznosci od wyboru opcji są dla wszystkich z listy glownej, dla pozostalych uczestników w miarę dostępności.adaslaw pisze:Odnośnie:
Przypominam sobie, że płacąc za zlot dopłaciłem za dwie koszulki, za to nie przypominam sobie, aby była tam jakaś pozycja związana z opłatami za gadżety zlotowe (magnesy, naklejki i inne).podczas kolacji/prezentacji będzie też można odebrać gadżety zlotowe, koszulki jeśli ktoś zamawiał, magnes, naklejkę etc.
dokładnie jak wyżejconver67 pisze:koszulki Polo były osobno w opcji "KUP TERAZ",natomiast cała reszta precjozów -gadżetów-błyskotek-smyczy i innych kagańców raczej w cenie Zlotu,prawda Paweł?
kaganiec tylko dla Ciebie conver
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
stangu, jadę dzisiaj do Lichenia (a tak z nudów ) to sprawdze i wrzuce infostang232 pisze:Podajcie jakieś adresy myjni w okolicy
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
W samym Licheniu jest tylko jedna stacja benzynowa (Lotos) przy wjezdzie od Konina. Nie ma tam myjni niestety. Dla tych co będą chcieli zaliczyć myjnię to dla jadących z A2 najbliżej są myjnie na wylotówce z Konina. Jadąc na Licheń zgodnie ze znakami na zbiegu ulic Jana Pawła (droga 266) i ul. Licheńskiej (w tą skręcamy w lewo na Licheń) są myjnie i potem na Licheńskiej Stacja Watis też z myjką samoobsługową. To jakieś 12 km od hotelu. Bliżej nie ma chyba że jadąc od drugiej strony czego nie miałem okazji sprawdzić.stang232 pisze:Podajcie jakieś adresy myjni w okolicy
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
trawka przystrzyżona, wszystko (no może prawie) przygotowane
robimy jutro najazd na Licheń !
po lewej nasz namiot na bibe sobotnią, po prawej Rusztownia gdzie grillujemy w sobotę, a pośrodku wariujemy od jutra
robimy jutro najazd na Licheń !
po lewej nasz namiot na bibe sobotnią, po prawej Rusztownia gdzie grillujemy w sobotę, a pośrodku wariujemy od jutra
Hej Jedzie ktoś z Was z Warszawy (okolic) na sobotę może?
Super koszulki mego autorstwa: http://bit.ly/1zsFtr3" onclick="window.open(this.href);return false; ZAPRASZAM
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Udanego spotkania towarzyskiego całej ekipie życzę !!!!
W tym roku, puki co jeszcze ani konika, ani prawka więc nie mam możliwości zawitać na zlot,
ale w przyszłym roku to będzie punkt obowiązkowy !!!!
Tak w ogóle to tyle różnych wspaniałych imprez jest organizowane, aż mi przykro że jeszcze w żadnej nie mogę wziąć udziału
pierwsze na co uda mi się pojawić to pewnie start Mustang Race w Arłamowie niestety jak widz a nie uczestnik
W tym roku, puki co jeszcze ani konika, ani prawka więc nie mam możliwości zawitać na zlot,
ale w przyszłym roku to będzie punkt obowiązkowy !!!!
Tak w ogóle to tyle różnych wspaniałych imprez jest organizowane, aż mi przykro że jeszcze w żadnej nie mogę wziąć udziału
pierwsze na co uda mi się pojawić to pewnie start Mustang Race w Arłamowie niestety jak widz a nie uczestnik
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.