Tylko, że właśnie o to chodziaddrian pisze:standardowym GT lepsze który uzyskuje wysoką moc późno.y

Pisałeś o czasie na setkę - program z wykresu, który pokazał caniggia, pobije twój teraźniejszy wynik

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Tylko, że właśnie o to chodziaddrian pisze:standardowym GT lepsze który uzyskuje wysoką moc późno.y
Jager, ja Cię proszę, ja Cię lubię, ale przestań już pisać o tych porszakach w co-2-wątku bo to forum u mustangach, wszyscy już wiedzą co jest Twoją pierwszą miłością a co drugąjager pisze:Boxster S 3,2L, 290 KM model 987 ............
Po wizycie w serwisie. Niedokrecona poduszka skrzyni biegowstanglex pisze:Moja corsa catback czeka w kartonie. Nie zakladam bo czekam na wizyte w serwisie w sprawie stukow. Gdy auto jest zimne cos stuka w aucie nawet na delikatnych nierownosciach. Poczatkowo myslalem ze to plastki lub fotele, ale to dochodzi z zewnatrz. Stukow nie slychac, gdy zaczynam hamowac. Znikaja tez po rozgrzaniu auta. Zas gdy jade na wstecznym i zaczynam hamowac pojawia sie pojedynczy metaliczny stuk niezaleznie od tego czy auto jest rozgrzane.
Jakies pomysly forumowiczow?
Czytałem niedawno ze Ford GT ma kosztować w GB około 600 tyś funciaków, ... ciekawe ile u nas będzie kosztowałkkk pisze:Jest juz konfigurator forda gt jak komus mocy fabrycznej brakuje.
Cena jest jaka taka bo nawet nie bedzie go mozna kupic normalnie bo wszystkie sztuki beda limitowane/rezerwowane i Ford bedzie wybieral kto dostanie.jager pisze:Czytałem niedawno ze Ford GT ma kosztować w GB około 600 tyś funciaków, ... ciekawe ile u nas będzie kosztowałkkk pisze:Jest juz konfigurator forda gt jak komus mocy fabrycznej brakuje.![]()
Jager.
kkk pisze:Jager, przyjedz prosiakiem.
Ja tez sie nie zapisywalem na liste, bo mam 70 proc szans ze bede
Taptalk.
Pewnie już było, ale nie pamiętam - wystrojenie stockowego s550 z użyciem CAI osiąga jakie wartości. Czyli bez nadmiernych ingerencji, żeby poprawić fabrykę? Masz jakiś wykres? Prosiłbym :-)caniggia pisze:Mustang 2015 EU Roush phase 2 finally tuned.
W końcu wystrojony. 660 koni przy założeniu, że kapcie są 325 i felgi dużo większe, kapcie też, to stawiam, że 670+ jest w rzeczywistości.