Przemek czyżbym czegoś nie wiedział ??? BTW teraz możesz się Machnąćcheetq pisze:Przemek poszalałeś!Rozumiem, że następny to fastback 69?

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
Przemek czyżbym czegoś nie wiedział ??? BTW teraz możesz się Machnąćcheetq pisze:Przemek poszalałeś!Rozumiem, że następny to fastback 69?

)
 )

Wiele się nie pomyliłeś bo dzisiaj płacąc akcyzę za MACHA od odpowiedniej kwotyERTE pisze:Jak ty to robisz że w takim tempie dostajesz te wszystkie przesyłki??? Sprowadzasz z Usa czy z Europy?
Urząd Celny pewnie już ufundował Ci tablice pamiątkową a każdą kolejną paczkę zaadresowaną do Ciebie przepuszczają z litości
 Byłem "zmuszony"
  Byłem "zmuszony"  wypić kawę z Naczelnikiem UC (Kiedyś odprawiałem około 400 Kia-anek miesięcznie jak jeszcze nadzorowałem montownie która była w Słupsku)
 wypić kawę z Naczelnikiem UC (Kiedyś odprawiałem około 400 Kia-anek miesięcznie jak jeszcze nadzorowałem montownie która była w Słupsku) lub mojego
 lub mojego 

no wieszPrzemek64 pisze: Największe szczęście że moja kochana Małżonka tego nie widzi ale to tylko dla jej dobralub mojego
A zamawiam z USA
 zawsze może tu zajrzeć
  zawsze może tu zajrzeć   i wtedy
  i wtedy