Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- TPS
- Forumowicz
- Model: 2008 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Taki jak u Zygzaka McQueena
- Kontakt:
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Przepraszam, ale pytam z ciekawości - ile nowych Mustangów zostało już rozbitych?
"Nigdy nie jest zbyt późno na szczęśliwe dzieciństwo"
Nie wiem. Z naszego forum to pewnie kilka, ale trzeba też zdefiniować słowo "rozbity". Przecież ten od kolegi addrian ma tak minimalne uszkodzenia, że raczej się nie kwalifikuje pod ten opis.
Rozbity to może być ten przedostatni, który przy zakręcenie wypadł i faktycznie jest rozbity.
Rozbity to może być ten przedostatni, który przy zakręcenie wypadł i faktycznie jest rozbity.
- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kontakt:
a co wreszcie się przekonałeś do nowego modelu i chcesz kupić w okazyjnej cenie?TPS pisze:Przepraszam, ale pytam z ciekawości - ile nowych Mustangów zostało już rozbitych?

- TPS
- Forumowicz
- Kontakt:
Whatever - uszkodzonych od nowości ... czyli od wyjazdu z salonu.3lite pisze:Nie wiem. Z naszego forum to pewnie kilka, ale trzeba też zdefiniować słowo "rozbity". Przecież ten od kolegi addrian ma tak minimalne uszkodzenia, że raczej się nie kwalifikuje pod ten opis.
- TPS
- Forumowicz
- Kontakt:
Nie, jeszcze się nie przekonałem. Pewnie to przyjdzie z wiekiem, bo dupsko się starzeje i pewnie komfortu będzie się domagać. Tak się tylko pytam o te rozbite Mustangi. Ja swojego Lotusa tez poharatałem w drugim dniu posiadania. Na plus mi wyszło, że przy okazji odkryłem, ile rzeczy trzeba w nim poprawić, żeby nie stanął w płomieniachB0kiem pisze:a co wreszcie się przekonałeś do nowego modelu i chcesz kupić w okazyjnej cenie?TPS pisze:Przepraszam, ale pytam z ciekawości - ile nowych Mustangów zostało już rozbitych?

Nauka kosztuje, co poradzisz. Jak tylko dany osobnik wyciąga wnioski ze swojej pomyłki, to nie ma żadnego problemu. Myślę, że następnym razem nie popełni tego błędu.
Mi ktoś zarysował krawędź przedniego zderzaka na parkingu - brak kamer, nie ma sprawcy. To też się liczy jako uszkodzenie od nowości?
Muszę to kiedyś poprawić, wkurza mnie to niemiłosiernie, chociaż tego nie widać na pierwszy rzut oka jak się nie przyjrzysz.
Mi ktoś zarysował krawędź przedniego zderzaka na parkingu - brak kamer, nie ma sprawcy. To też się liczy jako uszkodzenie od nowości?

- B0kiem
- Forumowicz
- Kontakt:
@TPS to pozazdrościć, ja już się czuje staro i zmęczona życiem albo dziś się nie wyspałam po prostu
ale się cieszę, że nie mam już tylu lat co Adrian bo wolę nie pamiętać jakim byłam wtedy debilem na drodze i niespełnionym rajdowcem
swoje pierwsze auto (19l) 'przestestowałam' po miesiącu od zakupu, chciałam się zawrócić na trasie przy zjeździe na jakąś wioskę i weszłam w zakręt 60km/h, 3 koła wbite w ziemie, jedno zwisało nad głębokim rowem, na szczęście strasznie to wyglądało tylko z boku, z pomocą innych ludzi udało się wyjechać i wróciłam do domu na kołach

- addrian
- Forumowicz
- Model: EB 2015
- Kolor: Competition orange
i od tej pory masz ksywę B0kiem?B0kiem pisze:na szczęście strasznie to wyglądało tylko z boku, z pomocą innych ludzi udało się wyjechać i wróciłam do domu na kołach

358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
- B0kiem
- Forumowicz
- Kontakt:
haha powiedzmy
swego czasu byłam ogromną fanką driftu. Zabieram swojego na tor w tym roku, na początek do TAJu w Toruniu na szkolenie, Biala Podlaska i Poznań, zobaczymy może znów się w to wkręce 

Nie wie ktoś może jakiej wielkości mamy otwór centrujący, tj. średnica kołnierza centrującego w piaście? Wydaje mi się, że zmienili go względem poprzedniej generacji, ale w internecie ciężko znaleźć rzetelne informacje.
Ewentualnie trzeba będzie samemu zmierzyć.
Według tej strony:
http://www.wheel-size.com/size/ford/mustang/2015/" onclick="window.open(this.href);return false;
To 70,5 mm w S550, a 70,3 mm w poprzedniej generacji. Dziwna różnica.
Ewentualnie trzeba będzie samemu zmierzyć.
Według tej strony:
http://www.wheel-size.com/size/ford/mustang/2015/" onclick="window.open(this.href);return false;
To 70,5 mm w S550, a 70,3 mm w poprzedniej generacji. Dziwna różnica.
- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Kolor: Black
Ja widze ze cierpliwi na zlocie beda mieli co oceniac okiem i uchem co do nowych modeli. Chetnie sam ocenie kazda przerobke i poslucham opini 

- addrian
- Forumowicz
- Model: EB 2015
- Kolor: Competition orange
Dobra mam kosztorys zaakceptowany przez PZU, koszt naprawy 15.000zł netto, VAT opłaca leasing.
Do wymiany przedni ten zderzak czyli pasy na przodzie będe musial sobie dorobic
( on jest zarysowany ale mówią że mi go wymienią )
Jedna felga do wymiany - zamowia mi tą czarna , 3 felgi do malowania to pomaluja pod kolor tej oryginalnej czarnej
tylny zderzak do lakierowania
wahacz do wymiany
stabilizator do wymiany
2 opony do wymiany
jakieś elementy podwozia
ten element karoserii nad kołem kierowcy ( nie wiem czy on połączony jest z drzwiami czy nie bo nie pamiętam) też jest do wymiany
Ciekawe czy mi cześci oddadzą to je opchne na allegrze.
Czas naprawy razem z oczekiwaniem na części to 3 tygodnie
Już mam nauczkę żeby nie zapierd... na letnich w zimę
Do wymiany przedni ten zderzak czyli pasy na przodzie będe musial sobie dorobic

Jedna felga do wymiany - zamowia mi tą czarna , 3 felgi do malowania to pomaluja pod kolor tej oryginalnej czarnej
tylny zderzak do lakierowania
wahacz do wymiany
stabilizator do wymiany
2 opony do wymiany
jakieś elementy podwozia
ten element karoserii nad kołem kierowcy ( nie wiem czy on połączony jest z drzwiami czy nie bo nie pamiętam) też jest do wymiany
Ciekawe czy mi cześci oddadzą to je opchne na allegrze.
Czas naprawy razem z oczekiwaniem na części to 3 tygodnie
Już mam nauczkę żeby nie zapierd... na letnich w zimę
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
-
- Forumowicz
- Model: Był GT Premium 2015
- Kolor: Race Red
Nie łaś się na części, bo nie jesteś właścicielem tego auta... Pamiętaj natomiast o współpracy z działem szkód firmy leasingowej, gdyż wszystko opiera się o procedurę likwidacyjną prowadzoną w wybranych serwisach i to niekoniecznie ASO! Znam przypadki zgłoszenia szkody przez użytkownika poza wiedzą firmy leasingowej i źle to się skończyło. Firmy mają w tym zakresie osobliwą politykę. Szczegóły na życzenie. Nieco szokujące.