VIII OGÓLNOPOLSKI ZLOT MUSTANGÓW 23 kwietnia 2016 - dyskusja
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- 

Dzikson
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Srebrny
Re: VIII OGÓLNOPOLSKI ZLOT MUSTANGÓW 23 kwietnia 2016 - dysk
Witam , to będzie mój drugi zlot wiec takie identyfikatory to super sprawa biorąc pod uwagę że będzie taki liczne grono ludzi i nie sposób jest wszystkich spamiętać biorąc pod uwagę że widzimy się praktycznie tylko raz w roku. Inne gadżety tez są ciekawe koszulki polo albo naklejki  

- 

Foose
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: red race
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Wyluzujecie z tą siatką gadżetów. Ktoś musi się zająć tym wszystkim.... Jeden, a konkretny. Proponuje tak jak Max identyfikatory i po temacie. Na co Wam to wszystko nosicie te rzeczy w koszyku codziennie? Z doświadczenia Wiem, że to wszystko i tak ląduje w kącie jedynie porządnie zrobione ( które wymagają poświecenia czasu, pieniędzy coś z sobą reprezentują). Przykład MR w tym roku nas zaskoczył!   

Pozdrawiam
Mchał

Pozdrawiam
Mchał
- romanus1970
- Forumowicz
- Model: GT V gen.
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: grabber orange
- Stajnia: Stajnia Łódzka
choć jestem tylko forumowiczem i może mi grozić wypadnięcie z listy ,to i tak popieram pierwszeństwo członków MKP do udziału w zlocie-w końcu muszą być jakieś profity i każdy może się starać zostać członkiem MKPPavulon_ pisze:narazie loozBrano pisze:niestety dopiero teraz udało mi się wpisać na listę... już tylko rezerwową, nr 130
co oznacza, że członkowie MKP mają pierwszeństwo?
tylko pytam, nie mam zamiaru nikogo z głównej listy "wywalać"zobaczymy czy uda się coś ugrać z hotelem zeby pomieścić wszystkich
pierwszeństwo dla członków oznacza że masz w aktualnej sytuacji gwarantowany udział w zlocie
romanus1970(pozdrawiam) ---- tel.503 978 210
						- conver67
- Forumowicz
- Model: convertible '67
- Silnik: inny V8
- Kolor: Acapulco blue
Postprzez Kerrax » dzisiaj, o 09:58
Pytanie ,czy będzie w hotelu jakaś obsługa DJ tzn. porządne nagłośnienie i oświetlenie ?
Przy tak dużej imprezie fajnie by było żeby się ktoś profesjonalnie tym zajął , myślę że większość chciała by też poruszać się w rytm muzyki.
(szczególnie Jurki i Wojtki )
 )
Jakby co to mam kogoś kto dysponuje takim sprzętem i umiejętnościami oraz jest miłośnikiem Mustangów
No raczej,że wypadało by zrobić małe tant-tany:).Ja dodał bym jeszcze sprzęt do " Karaoke " i heja:)

Postprzez Kerrax » dzisiaj, o 09:58
Pytanie ,czy będzie w hotelu jakaś obsługa DJ tzn. porządne nagłośnienie i oświetlenie ?
Przy tak dużej imprezie fajnie by było żeby się ktoś profesjonalnie tym zajął , myślę że większość chciała by też poruszać się w rytm muzyki.
(szczególnie Jurki i Wojtki
 )
 )Jakby co to mam kogoś kto dysponuje takim sprzętem i umiejętnościami oraz jest miłośnikiem Mustangów
No raczej,że wypadało by zrobić małe tant-tany:).Ja dodał bym jeszcze sprzęt do " Karaoke " i heja:)

Impreza będzie zamknięta dla publiczności czy też jest jakaś możliwość wpadnięcia na chwilę z aparatem fotograficznym i zrobienie kilku fotek?

- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
Impreza będzie otwarta wiec można wpadaćGregKmk pisze:Impreza będzie zamknięta dla publiczności czy też jest jakaś możliwość wpadnięcia na chwilę z aparatem fotograficznym i zrobienie kilku fotek?
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
wszystkie tego typu fiku-miku są płatne extra więc jeśli mozesz to jakoś ogarnąć za free lub za przysłowiową flaszkę to you're more than welcomeKerrax pisze:Pytanie ,czy będzie w hotelu jakaś obsługa DJ tzn. porządne nagłośnienie i oświetlenie ?
(szczególnie Jurki i Wojtki)
Jakby co to mam kogoś kto dysponuje takim sprzętem i umiejętnościami oraz jest miłośnikiem Mustangów
 daj znac na pw.
  daj znac na pw.- 

DonMario
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT500 2011
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Kona Blue
Kerrax napisał(a):
(szczególnie Jurki i Wojtki )
 )
wszystkie tego typu fiku-miku są płatne extra więc jeśli mozesz to jakoś ogarnąć za free lub za przysłowiową flaszkę to you're more than welcome daj znac na pw.
 daj znac na pw.
W ramach przysłowiowej flaszki oferuje zestaw moich nalewek (podobno nie zabijają ;-) )

(szczególnie Jurki i Wojtki
 )
 )Jakby co to mam kogoś kto dysponuje takim sprzętem i umiejętnościami oraz jest miłośnikiem Mustangów
wszystkie tego typu fiku-miku są płatne extra więc jeśli mozesz to jakoś ogarnąć za free lub za przysłowiową flaszkę to you're more than welcome
 daj znac na pw.
 daj znac na pw.W ramach przysłowiowej flaszki oferuje zestaw moich nalewek (podobno nie zabijają ;-) )
- Kerrax
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 69 Coupe 70 Mach 1
- Kolor: black & red
- Kontakt:
Na ostatnim spotkaniu załapałem sie na koncowke

- 

Kuba
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Kolor: Wściekle czerwony
DonMario - przekonałeś mnie. Przyjeżdżam.DonMario pisze:Kerrax napisał(a):
(szczególnie Jurki i Wojtki)
wszystkie tego typu fiku-miku są płatne extra więc jeśli mozesz to jakoś ogarnąć za free lub za przysłowiową flaszkę to you're more than welcomedaj znac na pw.
W ramach przysłowiowej flaszki oferuje zestaw moich nalewek (podobno nie zabijają ;-) )
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Podeślij przykładowe ?Magdalena pisze:Od kilku lat robimy identyfikatory drukowane na plastiku nie na papierze na takie imprezy jak: rajd polski, rajd Barbórka czy motoorkiestra Świątecznej Pomocy (kolega Jarek może się nim pochwalic) a także identyfikatory imienne ze zdjęciem dla Toyota motor Group.
Koszulki polo również wchodzą w grę. (Produkujemy modele męskie i damskie a nie unisexy).
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
						As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
Z tego co w domu znalazlam:MAX pisze:Podeślij przykładowe ?Magdalena pisze:Od kilku lat robimy identyfikatory drukowane na plastiku nie na papierze na takie imprezy jak: rajd polski, rajd Barbórka czy motoorkiestra Świątecznej Pomocy (kolega Jarek może się nim pochwalic) a także identyfikatory imienne ze zdjęciem dla Toyota motor Group.
Koszulki polo również wchodzą w grę. (Produkujemy modele męskie i damskie a nie unisexy).
Bezrekawniki haft
Polo tedexa robione sitodrukiem
Koszulka rajdu polskiego haft
Identyfikatory od lewej:
Rajd nadwislanaki karton pozostałe plastik
Dodatkowo rajd polski i rajd Barbórka z kodami kreskowymi umożliwiającymi identyfikację
Smycze:
Rajd Barbórka i rally Poland wrc wąska sublimacja
Mustang sublimacja
Compensa sublimacja z klips
Biało czerwony rajd polski sublimacja z podkładem
Zdjęcia będę wrzucać pojedynczo bo są za duże :p
I zdjęcia do mojej wypowiedzi 

- Załączniki
- 

- 12540130_1112194595467193_993309221_n.jpg (56.26 KiB) Przejrzano 6398 razy

- 

- 12540337_1112195952133724_1712139923_n.jpg (36.94 KiB) Przejrzano 6398 razy

- 

- 12516587_1112195945467058_2141209513_n.jpg (44.31 KiB) Przejrzano 6398 razy

- 

- 12571040_1112195908800395_23580495_n.jpg (25.07 KiB) Przejrzano 6398 razy

- 

- 12511586_1112195888800397_2097233524_n.jpg (26.58 KiB) Przejrzano 6398 razy

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
aktualny status:
listy główna i rezerwowa: 272 osoby + 59 dzieciaków

listy główna i rezerwowa: 272 osoby + 59 dzieciaków

- Midnite Tom
- Forumowicz
- Model: 94 GT
- Kolor: czarny
Czy można przyjechać z psem? Są jakieś dodatkowe koszty?