Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
Wprawdzie w ten motor bym nie poszedł, ale jeśli już, to ten mod byłby dla mnie jednym z pierwszychstargard pisze:We wtorek zakładam zawór BOV to napiszę czy były jakieś problemy.
Będzie pełen pakiet? Przedni zderzak, tylny dyfuzor i wydech Rousha z 4 końcówkami będzie?stargard pisze:Na wiosnę będzie w pakiecie stylistycznym ROUSH z czarnym dachem
Mysle ze nie kazda. Ja zamawialem w marcu i odebralem w pierwszej polowie sierpnia bez zadnych przygod. Wszystko sie odbylo przepisowo a nawet lepiej (szampan przy odbiorze i ksiazka o historii Mustanga w prezencie). To zgubienie samochodu to rzeczywiscie spora wpadka, ale rozne wpadki sie zdarzaja nie tylko w Fordzie.siara pisze:Widze ze praktycznie kazda osoba miala jakies przeboje przy nabywaniu nowego stanga szok...
Powiem tak zawsze komus sie udaKGT pisze:Mysle ze nie kazda. Ja zamawialem w marcu i odebralem w pierwszej polowie sierpnia bez zadnych przygod. Wszystko sie odbylo przepisowo a nawet lepiej (szampan przy odbiorze i ksiazka o historii Mustanga w prezencie). To zgubienie samochodu to rzeczywiscie spora wpadka, ale rozne wpadki sie zdarzaja nie tylko w Fordzie.siara pisze:Widze ze praktycznie kazda osoba miala jakies przeboje przy nabywaniu nowego stanga szok...
No kurde ale jak założysz Borlę to film koniecznystargard pisze:Jest korba zamawiam kompletny wydech BORLA.