zamieszczam fotki swojego mustanga.
Zamówienie 30 marca, samochód otrzymałem 9.10 ale warto było czekać.

Obecnie zrobiłem 2000KM
wrażenia z jazdy są świetne, nawigacja trochę słaba moim zdaniem ale nagłośnienie jak najbardziej w porządku
Auto pali w trasie średnio 11.7-11.6l przy 140-150km/h
Przy 200-220 spaliło mi 24l
Do osiągnięcia jest spalanie katalogowe ale tym samochodem nie da się tak wolno jeździć, 8,7l pali przy 80-90km/h na 6 biegu
Przy jeździe 110 na 6tym pali 9,5l ale każde depnięcie pedału gazu powoduje podskok o jakieś 3l i jeżeli spowrotem jadę dalej długi czas 110 na 6tym biegu , to już nie ma szans aby spalanie spadło poniżej 11l
Byłem ostatni tydzień w Warszawie aby obronić pracę magisterską, udało się

, średnie spalanie w stolicy wyszło 13,7l przy odrobinie szaleństw na Puławskiej i spokojnej jeździe po centrum
Pojemność zbiornika paliwa jest dla mnie za mała, katalogowo 59l wchodzi max 56l , nie wiem może jest jakaś rezerwa
Maxymalnie udało mi się zrobić na 1 baku 550km więc jest dobrze

Auto ma wygodne jak dla mnie fotele, da się wytrzymać.
Najlepiej przyspiesza z redukcji z 3jki do 2jki przy 60km/h
Dźwięk w kabinie jest jak najbardziej pozytywny, chociaż podbijany przez głośńiki to słychać jak V6, nie wiem jak na zewnątrz
Ogólnie jestem mega zadowolony z samochodu, muszę się przyznać że rozkminiałem auta typu A7,A5,BMW6 ale mustang przyciągnął moją uwagę głównie wyglądem a nie silnikiem, na V8 jeszcze będzie czas ale mam nadzieje że w jakimś supercarze