![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Wbijaj się na MR Afterparty. Jachranka blisko
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Oooo, widze ze zakupilas tego konika o ktorego wczesniej pytalasMayeczka pisze:Witam wszystkich ze stada Mustanga![]()
Jestem nowa, więc wypadałoby się przywitać. Nazywam się Maya i co najważniejsze na tym forum, od niedawna jestem właścicielką pięknego, białego Forda Mustanga 4.6 GT California Special z 2008 roku.Na samą myśl o nim mam objawy zakochania: ogromny uśmiech na twarzy, motyle w brzuchu i pokłady pozytywnej ekscytacji!
![]()
Możecie być pewni, że ten rumak trafił w dobre ręce. Nie obca jest mi adrenalina towarzysząca jeździe torowej, a pedał gazu wciśnięty w podłogę to u mnie nie pierwszyzna.Na dowód tego, że w moich żyłach płynie benzyna, a motoryzacja to moja wielka pasja jest fakt, że obecnie jestem posiadaczką trzech cudownych aut (w tym właśnie świeżo kupionego ogiera), o które dbam jakby to były moje dzieci i wydaje na nie więcej niż na samą siebie
![]()
Na co dzień jestem studentką SGGW w Warszawie i początkującą fotomodelką.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie i mojego konia z otwartymi rękoma
V6 bullit? Co to za modelSzosti pisze:Witam serdecznie wszystkich![]()
Tak szybko byle nie zajmowac zbytnio czasu czytajacym
Sebastian Lat 27
Pochodze i mieszkam w Toruniu a zwiedzam caly swiat aktualnie przebywam w szwecjii od jakis 2 miesiecy
Nie bede ukrywac nie mam zadnego doswidczenia z mustangami a wiec to sie pewnie przelozy na wiele pytan dotyczasych Konika.Forum odwiedzam juz od dluugiego czasu i w zasadzie wiekszosc postow przeczytalem mniej lub bardziej uwaznie.Do samego konca nie wiedzielaem na co wybor padnie przy zakupie ale w koncu zdecydowalem sie na V generacje.
A wiec jestem jeszcze nie do konca szczesliwym posiadaczem V6 bullit z 2008 r Konik sobie ciagle jeszcze dryfuje po morzu i doplynie ok 10-15 pazdziernika wiec do mnie moze dotrzec ok 19.
Pozdrawiam z Krainy Wikingow