Sklep Shelby
PMN Mial juz jak kupil auto a ja ( Alustar ) i Deftronic zamawialismy .. Wiec Karol Shelby nagryzmolil podpis mazakiem na niej wybili nr VIN i teraz 'Lapki poobtrącam jak ktos paluszkiem przejedzie po niej bo sie moze zamazac
Tak to jest za podpis kasuje niemilosiernie. A Nr plakietki mam 6016 wiec troche ich podpisal ( moze nie osobiscie ) kto to tam wie , ma przeciez juz 85 lat..

Tak to jest za podpis kasuje niemilosiernie. A Nr plakietki mam 6016 wiec troche ich podpisal ( moze nie osobiscie ) kto to tam wie , ma przeciez juz 85 lat..
Czy spotkal sie ktos z mozliwoscia kupna tego emblematu ??
Wiem ze jest on tylko dla wlascicieli KR-a SS - ale zapytac mozna ??
[ Dodano: 2009-06-25, 14:19 ]
Dowiadywalem sie za ile w Polsce moga zrobic taki Emblemat - okolo 1800 zl .
Ale mam pytranko z innej beczki
- beda mi szly graty z Shelby Performance - I tura ( na okolo 1 400 $ i co zrobic zeby ominac clo.
1) napewno mi przepakują w NY paczke wyjmujac wszystkie FV i dowody zakupu.
2) bede ich prosil aby wygladalo to na uzywane czesci.
3) paczka bedzie zaadresowana na osobe ktora nigdy nei sciagala z USA i paczka jej nie zostala oclona.
I teraz jak zrobic
Kto wysyla paczke :
- jak firma to poprosza o fv / przelew za towar i lipa ?/ - placimy
- Wpisac Gift ( prezent ) ??
- Jak poprosza o dowod zaplaty to co im oswiadczyc ??
Dzis mam dzwonic wiec moze zdazycie cos doradzic !!
Teraz mi przyszly 2 paczki ( jedna przeszla bez oplat , druga lezy na celnym bo rozpakowali i zobaczyli ze nowe - napisalem ze moze wygladac jak nowe ale ja zamawialem uzywane i juz i wartosc to 35 $ / min Komputer nowy )
[ Dodano: 2009-06-25, 21:15 ]
I JUZ MI PODPOWIEDZIELI - Znalazlem bardzo fajna firme wysylajaca paczki do Polski.
Po dostarczeniu im paczki wypakowują towar i go przepakowują - teraz mi napisali ze zawartosc to art gospodarstwa domowego. ( zobaczymy czy przejdzie )
Pacza dochodzi mi w 7 dni do domu.
koszt wysylki to okolo 150 $ - ale to zalezy od paczki. Wszystkie Fv wysylaja poleconym .
[ Dodano: 2009-07-30, 23:55 ]
Mam do wyslania duzych rozmiarow maski 2 szt - moze ktos doradzi oprocz kontenera czym taki gabaryt wyslac - sadzicie ze wejdzie do samolotu w cargo box ??
Wiem ze jest on tylko dla wlascicieli KR-a SS - ale zapytac mozna ??

[ Dodano: 2009-06-25, 14:19 ]
Dowiadywalem sie za ile w Polsce moga zrobic taki Emblemat - okolo 1800 zl .
Ale mam pytranko z innej beczki
- beda mi szly graty z Shelby Performance - I tura ( na okolo 1 400 $ i co zrobic zeby ominac clo.
1) napewno mi przepakują w NY paczke wyjmujac wszystkie FV i dowody zakupu.
2) bede ich prosil aby wygladalo to na uzywane czesci.
3) paczka bedzie zaadresowana na osobe ktora nigdy nei sciagala z USA i paczka jej nie zostala oclona.
I teraz jak zrobic
Kto wysyla paczke :
- jak firma to poprosza o fv / przelew za towar i lipa ?/ - placimy
- Wpisac Gift ( prezent ) ??
- Jak poprosza o dowod zaplaty to co im oswiadczyc ??
Dzis mam dzwonic wiec moze zdazycie cos doradzic !!
Teraz mi przyszly 2 paczki ( jedna przeszla bez oplat , druga lezy na celnym bo rozpakowali i zobaczyli ze nowe - napisalem ze moze wygladac jak nowe ale ja zamawialem uzywane i juz i wartosc to 35 $ / min Komputer nowy )
[ Dodano: 2009-06-25, 21:15 ]
I JUZ MI PODPOWIEDZIELI - Znalazlem bardzo fajna firme wysylajaca paczki do Polski.
Po dostarczeniu im paczki wypakowują towar i go przepakowują - teraz mi napisali ze zawartosc to art gospodarstwa domowego. ( zobaczymy czy przejdzie )
Pacza dochodzi mi w 7 dni do domu.
koszt wysylki to okolo 150 $ - ale to zalezy od paczki. Wszystkie Fv wysylaja poleconym .
[ Dodano: 2009-07-30, 23:55 ]
Mam do wyslania duzych rozmiarow maski 2 szt - moze ktos doradzi oprocz kontenera czym taki gabaryt wyslac - sadzicie ze wejdzie do samolotu w cargo box ??