ZAKUP NOWEGO S550 GT 2015 z SALONU
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550
- Kolor: wszyskie
ZAKUP NOWEGO S550 GT 2015 z SALONU
Witam bardzo serdecznie wszystkich Członków Kluby.
Prywatnie jestem fanem modelu S550 od kiedy go zobaczyłem po raz pierwszy na Targach Poznańskich.
Z zawodu jestem doradcą klienta Ford Store w Opolu . W razie pytań o dostępność / terminy/ specyfikację itp. jestem do dyspozycji.
Prywatnie jestem fanem modelu S550 od kiedy go zobaczyłem po raz pierwszy na Targach Poznańskich.
Z zawodu jestem doradcą klienta Ford Store w Opolu . W razie pytań o dostępność / terminy/ specyfikację itp. jestem do dyspozycji.
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
Re: ZAKUP NOWEGO S550 GT 2015 z SALONU
mógłbym zaproponować v8 man lub aut z pakietem premium na grudzień 2015/ styczeń 2016 w kolorze dark mica shadowKerrax pisze:Może została jakaś wolna sztuka ?
z gwarancja utrzymania ceny.
co do opcji to może cześć z Was już wie że:
Rocznik modelowy MY2016, czyli produkcji,po sierpniu 2015 można mieć :
1. Wprowadzona zostaje opcja dachu lakierowanego na czarno (lakier Mica Shadow Black) – cena PLN 2600 brutto
2. Wprowadzona zostaje opcja podwójnych pasów malowanych na nadwoziu (niedostępne z dachem lakierowanym na czarno; w załączeniu zdjęcie z czarnymi pasami), cena PLN 2600 brutto:
a. w kolorze srebrnym (w Vista ‘SILVER OTT STRIPE’; dostępne z lakierami: Mica Shadow Black, Magnetic Grey, Race Red, Ruby Red, Deep Impact Blue)
b. w kolorze czarnym (w Vista ‘BLACK OTT STRIPE’; dostępne ze wszystkimi lakierami oprócz Mica Shadow Black, )
Co do akcesoriów tuningowych to Ford Polska na to pytanie póki co nie podaje szczegółów.
Co do części to : auto przyjeżdża z dywanami . Felgi i opony będą w ofercie ( już na sezon zima 2015) ale póki co tylko 19' i tylko wzór który znamy z specyfikacji fabrycznej dla GT
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
Panowie gdyby ktoś szukał Mustanga z tegorocznym odbiorem i gwarancją utrzymana ceny , to mam:
1 GT man. Shadow Black z pak. p. system oblicza ETA (Estmated time arrival) : 24-OCT-2015
2 GT aut Guarg Green z pak. p. ETA : 24-OCT-2015
3 CONVERTIBLE GT aut Ruby red w skórze ceramic z NAVI ,Czujniki ,fotele wentylowane,19" 'Luster Nickel , system oblicza ETA : 28-NOV-2015
4 GT man Race red pak. premium , alarm thatcam ETA 24-OCT-2015
W razie pytań pozostaję do dyspozycji
1 GT man. Shadow Black z pak. p. system oblicza ETA (Estmated time arrival) : 24-OCT-2015
2 GT aut Guarg Green z pak. p. ETA : 24-OCT-2015
3 CONVERTIBLE GT aut Ruby red w skórze ceramic z NAVI ,Czujniki ,fotele wentylowane,19" 'Luster Nickel , system oblicza ETA : 28-NOV-2015
4 GT man Race red pak. premium , alarm thatcam ETA 24-OCT-2015
W razie pytań pozostaję do dyspozycji
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Witam co znaczy gwarancja utrzymania ceny ?
Proszę podać konkrety według opisu od 1-4 jaka jest cena BRUTTO przy odbiorze za gotówkę , nie lubimy tu niespodzianek i słów bez pokrycia , czy dostawa w tym roku ma też gwarancję odbioru i kto za nią odpowiada ?
Czy jesteś osobą fizyczną ? czy może reprezentujesz jakąś konkretną instytucję jeśli tak to jaką ?
Proszę podać konkrety według opisu od 1-4 jaka jest cena BRUTTO przy odbiorze za gotówkę , nie lubimy tu niespodzianek i słów bez pokrycia , czy dostawa w tym roku ma też gwarancję odbioru i kto za nią odpowiada ?
Czy jesteś osobą fizyczną ? czy może reprezentujesz jakąś konkretną instytucję jeśli tak to jaką ?
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
To jest sprzedawca z Ford Store Opole (dealer Forda), pisał o tym w pierwszym wpise. Ceny, to oficjalne ceny Forda, z tego co wiem.
Myślę, że gwarancji terminu dostawy nikt nie daje niestety. Mnie nie udało się wprowadzić do umowy kar umownych za opóźnienie, a szkoda.
@ STOREOPOLE
czy możesz powiedzieć, czy w standardzie samochód ma alarm i tylko opcją jest bardziej zaawansowany alarm? Mój sprzedawca mówi, że jakiś alarm jest, ale głowy nie daje.
Myślę, że gwarancji terminu dostawy nikt nie daje niestety. Mnie nie udało się wprowadzić do umowy kar umownych za opóźnienie, a szkoda.
@ STOREOPOLE
czy możesz powiedzieć, czy w standardzie samochód ma alarm i tylko opcją jest bardziej zaawansowany alarm? Mój sprzedawca mówi, że jakiś alarm jest, ale głowy nie daje.
Z: 05/2015
O: 04/2016
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
Tak mowi specyfikacja, ale jak ona jest rzetelna już sie przekonalismy. Dopoki nie uslysze, nie uwierzęsiara pisze:Jest podstawowa wersja

Z: 05/2015
-
- Forumowicz
- Model: Był GT Premium 2015
- Kolor: Race Red
Witam wszystkich! Zbieram się do zakupu GT Fastback, Kraków-proszę o kontakt Kolegę od Chwalińskiego. Tel. 730 886 368.
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
STOREOPOLE coś brak konkretów proszę odpowiedzieć na nasze pytania 

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
Proszę o wybaczenie za opóźnienie w kontakcie ale debiut focusa RS zrobił niezłą zadymę.
Jakby co jestem pod kstolecki@chwaliński.com.pl
PS co do alarmu to w standardzie jest alarm z mojej obserwacji wynika że jest nawet pojemnościowo - obwodowy . Tchatcam to standard alarmów ogólnie przyjęty. na moją wiedzę że powinien on ( w tym wariancie pierwszym chyba z siedmiu dostępnych wogóle ) reagować dodatkowo na wybicie szyby i przechył auta .
Jakby co jestem pod kstolecki@chwaliński.com.pl
PS co do alarmu to w standardzie jest alarm z mojej obserwacji wynika że jest nawet pojemnościowo - obwodowy . Tchatcam to standard alarmów ogólnie przyjęty. na moją wiedzę że powinien on ( w tym wariancie pierwszym chyba z siedmiu dostępnych wogóle ) reagować dodatkowo na wybicie szyby i przechył auta .
-
- Forumowicz
Panie i Panowie!
Tu należy chyba wpisać laurkę dla Krzysztofa z Opola? Polecam z pełnym przekonaniem Krzysztofa jako pasjonata motoryzacji, człowieka niesamowicie kontaktowego i kompetentnego! I mówię to jako człowiek z sektora Automotive, naprawdę takich handlowców już się nie spotyka! A4 jest dogodnym dojazdem do Niego i polecam taką wycieczkę!
Poszukując Mustanga GT napotkałem ku mojemu rozczarowaniu ludzi, którym albo przeszkadzał ich pracodawca, albo importer, albo klient taki jak ja. Jeśli chcecie iść prostą i przyjemną drogą-polecam Opole!
Tu należy chyba wpisać laurkę dla Krzysztofa z Opola? Polecam z pełnym przekonaniem Krzysztofa jako pasjonata motoryzacji, człowieka niesamowicie kontaktowego i kompetentnego! I mówię to jako człowiek z sektora Automotive, naprawdę takich handlowców już się nie spotyka! A4 jest dogodnym dojazdem do Niego i polecam taką wycieczkę!

- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
Volver WIELKIE DZIĘKI za bardzo miłe słowa , tym bardziej jestem wdzięczny bo nić wielkiego nie zrobiłem.
Wydaje mi się że ludzi spotykających się przy ponadprzeciętnych rzeczach zestraja wspólna pasja do tej rzeczy - ot i cała tajemnica
Wydaje mi się że ludzi spotykających się przy ponadprzeciętnych rzeczach zestraja wspólna pasja do tej rzeczy - ot i cała tajemnica

-
- Forumowicz
Zrobiłeś-spowodowałeś, że kupiłem Mustanga GT! A że nie udało się z Tobą, to tylko ze względu na inne okoliczności. Dzięki! Miło spotkać ludzi z pasją!