Namnożyło się tych aut raptem przez kilka dni. Jestem ich wielkim fanem ale.......
http://otomoto.pl/oferta/ford-mustang-f ... pbGWi.html" onclick="window.open(this.href);return false;Tadi pisze:Dzisiaj, 22:15 w centrum Mysłowic widziałem Mustaga, choć miałem 300m do domu postanowiłem pojechać za nim. Nadrobiłem 15km ale w końcu się zatrzymał, chwilę porozmawiałem z właścicielem i zaprosiłem na nasze forum. Śliczny fastback w ciemno zielonym kolorze, odrestaurowany pół roku temu. Mam nadzieje, że kolega do nas zawita. Pozdrawiam
Witam WszystkichWitek pisze:Dzisiaj po godz. 16 - czerwony SN95 na drodze Konin - Kazimierz Biskupi, ja jechałem białym S197 z czarnymi pasami, kolega pozdrowił mnie ręką, ale ja sie za późno zorientowałem (zmęczenie po pracy) i mojego "odkiwnięcia" chyba już nie zauważył... W każdym razie, jeśli tu jest, to pozdrawiam
No to witam na forum i zachęcam do aktywnej dyskusji, coraz więcej nas w regionie, może nawet jakiś mini-spot się uda zorganizowaćdarek e36 pisze:Witam WszystkichWitek pisze:Dzisiaj po godz. 16 - czerwony SN95 na drodze Konin - Kazimierz Biskupi, ja jechałem białym S197 z czarnymi pasami, kolega pozdrowił mnie ręką, ale ja sie za późno zorientowałem (zmęczenie po pracy) i mojego "odkiwnięcia" chyba już nie zauważył... W każdym razie, jeśli tu jest, to pozdrawiam
![]()
Jest,jestPrawda,odkiwnięcia już nie zauważyłem,bo się mineliśmy a ruch był dosyć spory.Biały piękny mustang z czarnymi pasami od razu rzucił mi się w oczy
Dzięki i również pozdrawiam
Ja jestem z okolic Konina a dokładnie z Wilczyna