No właśnie mnie to dziwi, bo facet powiedział, że te z terminem dostawy na listopad są z produkcji październikowej, a te z terminem na styczeń luty, są z tej samej alokacji, bo nowej jeszcze nie dostali. Ta sama alokacja, różne terminy dostawy, bardzo krótkie i długie.B0kiem pisze:okaże się jutro, może mój sprzedawca po 3 tyg. urlopie nie może skupić się na pracy
raczej nierealne, zamawiałam z czarnym dachem a ta opcja jest dostępna dla produkcji od VIII '15, dodać do tego transport, papierkową robotę. itp. miesiąc na dostarczenie to za małostanglex pisze:Może ktoś zrezygnował i Cię wcisnęli w to miejsce bez informowania.
Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Magnetic
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Z: 05/2015
O: 04/2016
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
Ale jaja, już wiem skąd nic w nich nie pasuje, wygląda, ze one są gdzieś po drodze rozkręcane do.... Robienia ochydnej czarnej konserwacji jak się w tico robi, to jest hicior roku.
To się pali jak się wyjedzie z salonu, bo jest pojechane po wszystkim, jak leci. Dramat.
To się pali jak się wyjedzie z salonu, bo jest pojechane po wszystkim, jak leci. Dramat.
- bkapust
- Forumowicz
- Model: S550 GT Premium
- Kolor: Ruby red
mur beton samochody są robione w 3 miejscach, przynajmniej te pierwsze dostawy...
- bkapust
- Forumowicz
- Model: S550 GT Premium
- Kolor: Ruby red
niecale dwa miesiace czekania na dostawe to rozsadny termin, tak powinno byc - to pierwsze partie sa trefne bo Ford nie ogarnal logistyki i auta zrobione w maju/czerwcu dotra do nas pod koniec wrzesniastanglex pisze:No właśnie mnie to dziwi, bo facet powiedział, że te z terminem dostawy na listopad są z produkcji październikowej, a te z terminem na styczeń luty, są z tej samej alokacji, bo nowej jeszcze nie dostali. Ta sama alokacja, różne terminy dostawy, bardzo krótkie i długie.B0kiem pisze:okaże się jutro, może mój sprzedawca po 3 tyg. urlopie nie może skupić się na pracy
raczej nierealne, zamawiałam z czarnym dachem a ta opcja jest dostępna dla produkcji od VIII '15, dodać do tego transport, papierkową robotę. itp. miesiąc na dostarczenie to za małostanglex pisze:Może ktoś zrezygnował i Cię wcisnęli w to miejsce bez informowania.
- addrian
- Forumowicz
- Model: EB 2015
- Kolor: Competition orange
jednak stwierdzam że jestem szczęściarzem skoro mam mieć odbiór za miesiąc, jakbym miał czekać do przyszłego roku to na bank bym się nie zdecydował... 

358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
- Kerrax
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 69 Coupe 70 Mach 1
- Kolor: black & red
- Kontakt:
Pamiętacie na zlocie w Toruniu ,taki jeden też pytał czy w europie Mustangi produkują
Forum schodzi na psy

Forum schodzi na psy
-
- Stowarzyszenie MKP
Skoro je w EU sprzedają, wcale mnie nie dziwi że ktoś takie pytanie zadaje.
Nigdzie nie napisałem że produkują w UE. Wiesz. Jagi teraz na Słowacji, BMW w RPA, więc i Stangi w EU by mnie nie zdziwiły. 

- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
To jest tak, że zanim rozpoczęto sprzedaż Mustanga w UE na tym forum byli tylko pasjonaci, którzy o tym samochodzie wiedzieli niemal wszystko. Teraz pojawiają się osoby, którym Mustang się tylko podoba lub opłaca i to trochę może niektórych wkurzać, ale nie mnie. Kto pyta, nie błądzi.
Produkcja jest tylko w USA, Flat Rock, MI - o ile się nie mylę.
Produkcja jest tylko w USA, Flat Rock, MI - o ile się nie mylę.
Z: 05/2015
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Kolor: Niebieski
Może nie jestem starym wyjadaczem ale rzeczywiście niektóre pytania są nie na miejscu... Forumowa wyszukiwarka nie jest najlepsza ale google jest w stanie dużo powiedzieć. Rozumiem pytania w stylu: czy mustang rdzewieje przy uszczelkach albo gdzie jest pompa paliwa
niedługo ktoś zapyta czy mustangi wychodzą w dieslu z napędem FWD albo AWD 

Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Dzięki Stanglex za rzeczową odpowiedź
Fakt, że Mustangiem na poważnie zainteresowałem się teraz, chociaż sam samochód od dawna mi się podobał i od jakiegoś czasu myślałem luźno o zakupie jeszcze 4 gen. potem 5. Teraz gdy zobaczyłem, że 6 gen kosztuje TYLKO 200k to mam poważny dylemat czy nie sprzedać swojej 328i półrocznej. Chciałem też poczytać więcej o tym samochodzie i pogadać z użytkownikami dlatego zarejestrowałem się na forum. 

-
- Stowarzyszenie MKP
O tym modelu będziesz mógł rzeczowo pogadać za pół roku, Ci co go mają, są chwilowo bardzo zachwyceni:)