Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Dzisiaj pierwszy raz widziałem VI generację w cywilu, przemykającą ulicami miasta i moje wrażenia dotyczące tego designu są chyba jeszcze gorsze, niż dotychczas... Samochód kompletnie nie wyróżniający się z tłumu, poza tym, że to eleganckie coupe - owszem, przetłoczenia, finezyjnie pociągnięte linie... Ale dokładnie te same zabiegi stylistyczne znajdziemy w Fieście, Focusie, czy Mondeo. Wybaczcie, ale to już nie Mustang 

- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Niebieski
Poczuj się jak posiadacz SN95. Mój ojciec kazał mi przeparkować mojego tyłem bo stwierdził, że przód ma brzydki 
Zobaczymy za 2-3 lata czy samochód się obroni w europie. Może pojawią się jakieś ciekawe mody, które spowodują, że się wyróżni? Fajnie jakby wypuścili kolejną serię Mach 1

Zobaczymy za 2-3 lata czy samochód się obroni w europie. Może pojawią się jakieś ciekawe mody, które spowodują, że się wyróżni? Fajnie jakby wypuścili kolejną serię Mach 1

Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Fajne te dyskusje
.
Jedynie proszę o zachowanie konsekwencji w porównywaniu 5 i 6 generacji.
TPS - zamieściłeś zdjęcia nowego GT i starego Shelby...
stanglex - porównujesz nowe GT do starego V6...
Jeżeli chcecie rzetelnie porównać, to GT do GT. Inaczej to taka dyskusja trochę ja o d..pie ty o słupie
.
Nowy Mustang może się podobać lub nie, jednak rzeczywiście nawiązuje wieloma detalami do I generacji fastback: okienka boczne, lampy, grill, sylwetka (szczególnie tył), linia boczna i wiele innych. Trzeba to zauważyć. Mustang jest znowu bardziej PONY niż MUSCLE. Dla mnie to plus, choć jeszcze nie mogę się z nim oswoić. Może miłość przyjdzie z czasem
.
Pozdrawiam

Jedynie proszę o zachowanie konsekwencji w porównywaniu 5 i 6 generacji.
TPS - zamieściłeś zdjęcia nowego GT i starego Shelby...
stanglex - porównujesz nowe GT do starego V6...
Jeżeli chcecie rzetelnie porównać, to GT do GT. Inaczej to taka dyskusja trochę ja o d..pie ty o słupie

Nowy Mustang może się podobać lub nie, jednak rzeczywiście nawiązuje wieloma detalami do I generacji fastback: okienka boczne, lampy, grill, sylwetka (szczególnie tył), linia boczna i wiele innych. Trzeba to zauważyć. Mustang jest znowu bardziej PONY niż MUSCLE. Dla mnie to plus, choć jeszcze nie mogę się z nim oswoić. Może miłość przyjdzie z czasem

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2015-08-13, 15:11 przez Dezo, łącznie zmieniany 1 raz.
Samotny Wilk
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
Mam całkowicie odmienne zdanie. Dla mnie 2015 Mustang ma więcej z I gen niż modele od 2005, które są retro wersją New Edge, nadto są ociężałe i toprne. I generacja była lekka i finezyjna.Witek pisze:Dzisiaj pierwszy raz widziałem VI generację w cywilu, przemykającą ulicami miasta i moje wrażenia dotyczące tego designu są chyba jeszcze gorsze, niż dotychczas... Samochód kompletnie nie wyróżniający się z tłumu, poza tym, że to eleganckie coupe - owszem, przetłoczenia, finezyjnie pociągnięte linie... Ale dokładnie te same zabiegi stylistyczne znajdziemy w Fieście, Focusie, czy Mondeo. Wybaczcie, ale to już nie Mustang
Ostatnio zmieniony 2015-08-13, 15:31 przez stanglex, łącznie zmieniany 1 raz.
Z: 05/2015
O: 04/2016
- Rezor
- Forumowicz
@stanglex
Dla Ciebie może i ma ale widzisz padło tu już stwierdzenie, że się nie wyróżnia. Czyli dla zwyczajnego "Kowalskiego" to już zwykłe sportowe coupe. Jednak tak jak pisałem, warto do dyskusji wrócić za 2-3 lata jak do mainstreamu dotrze jak wygląda nowy mustang. Może wtedy częściej ludzie będą łamać na jego widok karki
Dla Ciebie może i ma ale widzisz padło tu już stwierdzenie, że się nie wyróżnia. Czyli dla zwyczajnego "Kowalskiego" to już zwykłe sportowe coupe. Jednak tak jak pisałem, warto do dyskusji wrócić za 2-3 lata jak do mainstreamu dotrze jak wygląda nowy mustang. Może wtedy częściej ludzie będą łamać na jego widok karki

Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
- stanglex
- Forumowicz
Tyle, że nie uważam tego stwierdzenia za uzasadnione.Rezor pisze:@stanglex
- Rezor
- Forumowicz
Sam jakbym na samochód wydał tyle co na kawalerkę w mieście byłbym przekonany, że jest najoryginalniejszy i najlepszy ze wszystkich na ulicy 

Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
- stanglex
- Forumowicz
Tak, to ja nie uważam, wielokrotnie pisałem, że Mustang to średniej klasy auto ze sporym zacofaniem technologicznym ani nie jest najlepsze, ani najoryginalniejsze. Dyskusja dotyczy tego, czy to nadal mustang, bo tego typu insynuacje można usłyszeć od osób jeżdżących obecnie 5 gen. A to jak się ta niby najlepsza 5 generacja wyróżnia doskonale widać na powyższych zdjęciach - Retro New Edge TopórRezor pisze:Sam jakbym na samochód wydał tyle co na kawalerkę w mieście byłbym przekonany, że jest najoryginalniejszy i najlepszy ze wszystkich na ulicy

- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
celibad kiedy zabierasz mustanga? bo korci mnie pojechać zobaczyć na żywo ten kolor 

- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
umówiłem się ze znajomymi na wyjazd na Komarom na Węgrzech na zlot amcarów i dopiero w poniedziałek albo wtorek podjade po niego
gdyby był dzisiaj do odbioru to już bym jutro smigał NIM na Węgry 
Bokiem ... triple yellow jest najładniejszy
tylko żeby czasami nie ściągało do tego koloru miliony muszek i przecinków
mam już koncepcje ( zresztą jak zawsze) na zmiane wyglądu ... zrobie z niego złego wariata
będzie się nazywał Bad Celi 

Bokiem ... triple yellow jest najładniejszy

- shelbykaca
- Forumowicz
- Model: odkładam ,BOSS429
- Silnik: inny V8
- Kolor: czarny mat
Szukam takiego tylko V8 i manualB0kiem pisze:a ten żółtek stoi już długo, niedaleko mnie w komisie http://otomoto.pl/oferta/ford-mustang-ID4oOmhl.html

Mając trzynaście lat myślałem tylko o miłości. Potem kochalem juz tylko mustanga....
https://youtu.be/LlKkds2Lhx8" onclick="window.open(this.href);return false;
https://youtu.be/LlKkds2Lhx8" onclick="window.open(this.href);return false;
Gyby był najładniejszy to już bym go miałcelibad pisze:Bokiem ... triple yellow jest najładniejszy

- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
wszystko kwestia gustu a o gustach się nie rozmawia
cała ta Wasza paplanina o pony, o musclecarach, o wyższości jednego nad drugim mi lata
dla mnie On jest najfajniejszy BO JEST MÓJ
mnie podobają się wszystkie mustangi , może z wyjątkiem FOXa
Takiej długiej konwersacji na temat S550 się nie spodziewałem
jesteście wariaty , ale fajne wariaty !!!!

Takiej długiej konwersacji na temat S550 się nie spodziewałem

- Rezor
- Forumowicz
Nie róbmy też z posiadaczy s197 bufonów, którzy nie widzą inncy samochodó poza czubkiem swojej maskistanglex pisze: Tego typu insynuacje można usłyszeć od osób jeżdżących obecnie 5 gen. A to jak się ta niby najlepsza 5 generacja wyróżnia

Jesli chodzi o wygląd pierwsze mustangi wyznaczyły nowy trend i kazdy kolejny czymś zaskakiwał. 2ga generacja trzymała się kurczowo przetartych szlaków. FOX... Taki (dosłownie) nieoszlifowany diament, który poddał się europejskim kantom i stał się jednym z wielu samochodów robionych "na jendo kopyto". SN95 dla mnie to taka mazda czy civic z sercem besti z potencjałem na NASCAR

Oczywiście wyglad to też nie wszystko. Jest jeszcze "to coś" co wyróżnia amerykańskie V8 od europejskiego i mam nadzieję, że to gdzieś tam nie zgineło podczas projektowania.
I jeszcze w tej samej cenie z hamulcami bremboshelbykaca pisze:Szukam takiego tylko V8 i manualB0kiem pisze:a ten żółtek stoi już długo, niedaleko mnie w komisie http://otomoto.pl/oferta/ford-mustang-ID4oOmhl.html

Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią