Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Magnetic
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Mylisz sie. Muscle cary to takze auta autralijskie i brytyjskie:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Muscle_car" onclick="window.open(this.href);return false;
"Tellingly, while most pony cars were available with more powerful engines and performance packages—enough to propel some into the muscle car realm"
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pony_car" onclick="window.open(this.href);return false;
Można do tego tematu podchodzic scisle lub szerzej. Nie ma jednej właściwej definicji.
Granica jest płynna. Mustang z V8 według szerszej definicji jest muscle carem.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Muscle_car" onclick="window.open(this.href);return false;
"Tellingly, while most pony cars were available with more powerful engines and performance packages—enough to propel some into the muscle car realm"
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pony_car" onclick="window.open(this.href);return false;
Można do tego tematu podchodzic scisle lub szerzej. Nie ma jednej właściwej definicji.
Ostatnio zmieniony 2015-08-12, 19:35 przez stanglex, łącznie zmieniany 1 raz.
Z: 05/2015
O: 04/2016
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Kolor: Niebieski
Wiki nie jest rzetelnym źródłem informacjistanglex pisze:Mylisz sie. Muscle cary to takze auta autralijskie i brytyjskie:

Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
- stanglex
- Forumowicz
Zagadnienie jest niejednoznaczne, nie ma sensu tego rozstrzygaćRezor pisze:stanglex pisze:Wiki nie jest rzetelnym źródłem informacjiNie raz widziałem poruszenie kwestii czy "pony to jeszcze muscle". Potocznie ludzie określają Pony jako Muscle ale poprawnie nie jest to naprzemienne. Coś jak "jeep" i "samochód terenowy"

- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Kolor: Black
B0kiem pisze:chyba że tak, ja dostałam gotową listę 5 albo 6 do wyboru na grudzień, ale były same czarne i czerwone a od kilu lat chciałam mieć niebieski samochód i taki zamówiłam, tylko że po godzinie, już w pracy przez tel. zmieniłam na żółty.3lite pisze: Wszyscy dealerzy z I tury mieli już wcześniej zamówione swoje sztuki. My zmienialiśmy już zamówione samochody.
Ja zamawialelm w maju i moglem wszystko wybrac

- addrian
- Forumowicz
- Model: EB 2015
- Kolor: Competition orange
jak sprawdzacie ten nr w Cotusie po Vinie czy jak?
Moj ma być w połowie września , produkcja była 13 lipca, zamówienie 30.03
Moj ma być w połowie września , produkcja była 13 lipca, zamówienie 30.03
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
jakiś czas temu, dodge podał info, że musi anulować zamówienia około 900 osób na hellacata złożone w tym roku, produkcja ma ruszyć bodajże w styczniu albo lutymbkapust pisze:Coz bardziej szkoda, ze Ford Polska tak podchodzi do sprawy - ja rozwazam rezygnacje.
- TPS
- Forumowicz
- Model: 2008 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Taki jak u Zygzaka McQueena
- Kontakt:
stanglex pisze:To że Mustang zachowuje się na drodze pewnie jak A5 nie jest wadą tylko zaletą, bo nie sadzę że zatracił pozostałe cechy muscle cara, nadal jest mocny i wymagający.
Stawianie tezy, że gówniane prowadzenie jest zaletą to kuriozum.
Nie powiedziałem, że gówniane prowadzenie jest zaletą, tylko, że świadczy o charakterze Amerykańskiej legendy.
Dosadnie podsumował to Caniggia - nowy Mustang nie jest dla tradycjonalistów. Nowy Dodge Challenger 2008 trafiał w gusta tradycjonalistów. Jedni to czują, inni lecą za nowością. I tyle w tym temacie.
"Nigdy nie jest zbyt późno na szczęśliwe dzieciństwo"
Od razu mi lepiej.B0kiem pisze:jakiś czas temu, dodge podał info, że musi anulować zamówienia około 900 osób na hellacata złożone w tym roku, produkcja ma ruszyć bodajże w styczniu albo lutymbkapust pisze:Coz bardziej szkoda, ze Ford Polska tak podchodzi do sprawy - ja rozwazam rezygnacje.
Czy to jest wyścig kto gorzej traktuje klientów?
- B0kiem
- Forumowicz
- Kontakt:
Nie wiem ale dodge po części zwala winę na dealerów, że za dużo przyjmowali zamówień. Wyciągnęli wnioski i wprowadzają nowa politykę sprzedaży. Jedyne pocieszenie, że te osoby mogą kupić auto po cenie z '15
- B0kiem
- Forumowicz
- Kontakt:
ale pisałeś w tym wątku, że jak się swoim nacieszysz to może wymienisz na nowyTPS pisze: Dosadnie podsumował to Caniggia - nowy Mustang nie jest dla tradycjonalistów. Nowy Dodge Challenger 2008 trafiał w gusta tradycjonalistów. Jedni to czują, inni lecą za nowością. I tyle w tym temacie.

- stanglex
- Forumowicz
Challengera nie czuje bo nie lubie replik. Kopia-replika to nie jest dobry pomysl na wznowienie produkcji modelu. Czym innym jest nawiazanie do historii. Zas challenger technicznie jest nowoczesniejszy od Mustanga i lepiej sie od niego prowadzi, a dajesz go jako dobry przyklad. Mustanga za nowoczesnosc i lepsze prowadzenie krytykujesz. Brak tu konsekwencji.
- bkapust
- Forumowicz
- Model: S550 GT Premium
- Kolor: Ruby red
Zaznaczmy Chellenger jest dobry bo to klasyczny amerykański muscle-car - będący amerykańską budą naciągniętą na Mesiastanglex pisze:Challengera nie czuje bo nie lubie replik. Kopia-replika to nie jest dobry pomysl na wznowienie produkcji modelu. Czym innym jest nawiazanie do historii. Zas challenger technicznie jest nowoczesniejszy od Mustanga i lepiej sie od niego prowadzi, a dajesz go jako dobry przyklad. Mustanga za nowoczesnosc i lepsze prowadzenie krytykujesz. Brak tu konsekwencji.

-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver