my zabieramy na lawete obydwa jakie by to nie byly za daleka droga zeby jechac a tak to szybciej i bezpieczniej

starym autkiem inny zlot jak sie jedzie ja rok temu bylam sebringiem to mala frajda :-)
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Wymiana wałka wchodzi w gre tylko z nowymi panewkami, żeby czsem jaki magik Ci nie wsadził na stare panwie ,bo jataj miałem ,jak rozebrali mój silnik do remontu to sie okazało, że mam nowy wałek na starych panewkach, ale moze nie trzeba wymieniac ,moż to coś innego w hydraulice, jak chcesz moge Ci skontaktować z moim mechanikiem i on napewno Ci pomoże ,z mojego syfu zrobił silniczek jak ta LALA.Dezo pisze:Fajnie, fajnie. Ja bez fajerwerków, raczej PT Cruiser. Po przymówkach Roberta i Pavulona już skłonny byłem jechać Stangiem, ale delikatnie puka wałek rozrządu... i teraz sam nie wiem - jeden mechanik mówi "mozna jeździć", drugi "nie należy"I co mam zrobić? Jak by coś miało się posypać to lepiej nie jechać. Czy do 6 zdązą zrobić, nie wiem bo to trzeba silnik trochę rozebrać, a może i wyjąć, a jak się okaże wałeczek do wymiany, to klops, zanim sprowadzę... szkoda gadać.
Rafał wiesz, że optymalnym rozwiązaniem byłoby być i tu i tamRAFAŁ pisze:LIZZARD
Cześć myślałem że jeszcze cię zdąże przekonać cię do bemowa
No, bo po co tam jakiśewelina pisze:
i ew. mustang ale to juz raczej nie bedzie mi tam potrzebne
Aż taki szczegółowy to nie jestemRobert pisze:
Tylko blagam nie pytaj o gramature i litraz
To jo to epca i jadę BMW na pewno zostanę zauważonyewelina pisze:nie, bo przy pozostałych i tak go nikt nie będzie zauważałLIZZARD pisze:
[ Dodano: 2009-05-06, 19:07 ]No, bo po co tam jakiśewelina pisze:
i ew. mustang ale to juz raczej nie bedzie mi tam potrzebnekolejny 2005+
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pavulon przyjacielu, jak dobrze pójdzie to myslę, ze będzie obecny, przynakmniej takie zamiary wykazywał ,mamy jeszcze jedna 65-tke ,ale kolega nie zdąży poskładac go do kupy. Jesli wszystko nam sie uda może nawet kilka, a, może kilkanascie aut przyjedzie od nas. Mam nadzieje, że się zobaczymy i bezie okazja do skuciaPavulon_ pisze:Kaser, a kolega warsaw77 też pomyka swoim 65 do Olesna ?