Mustang z allegro/ebay
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Mineral Grey
Re: Mustang z allegro/ebay
A tak a propos - fanów pięknych koni zapraszam na niedzielę na wrocławski tor wyścigów konnych. Gonitwa OAKS - wyścig o ponad 120-letniej tradycji.marcinp pisze:transportuj, we Wrocawiu potrzeba nowych koni.
Konie w galopie, piękne kobiety (w obowiązkowych kapeluszach) i Mustangi - takie połączenie pasuje do siebie

-
- Młodszy Forumowicz
No i jednak nocna sprzedaż doszła do skutku - czyli z mojej zaplanowanej dzisiejszej wyprawy do Krakowa nic nie wyszłoAdrian pisze:W Krakowie obecnie do wzięcia są tylko dwa godne polecania koniki V6 przedliftowe czyli właśnie Sebastiana Rzabsky'ego i Dawida Lajkonika. Obie bardzo fajne i mocne egzemplarze. Miałem okazję z nimi śmigać moim ex Coyote i oba na prawdę dawały radę!tytus160 pisze:Dzięki za rady!
Jeśli Sebastian dzisiaj sprzeda brykę to jednak z jutrzejszej umówionej przymiarki nici
W razie czego będę otwarty na jakieś inne ciekawe propozycje

Adrian - dzięki za info ale czarny z białymi pasami to kombinacja która podoba mi się tak sobie

Ano doszla- sorki tytus za popsucie planow i sorki dla sebastiana za nocny najzd;) misiek jedzie ze mna do wroclawiatytus160 pisze:No i jednak nocna sprzedaż doszła do skutku - czyli z mojej zaplanowanej dzisiejszej wyprawy do Krakowa nic nie wyszłoAdrian pisze:W Krakowie obecnie do wzięcia są tylko dwa godne polecania koniki V6 przedliftowe czyli właśnie Sebastiana Rzabsky'ego i Dawida Lajkonika. Obie bardzo fajne i mocne egzemplarze. Miałem okazję z nimi śmigać moim ex Coyote i oba na prawdę dawały radę!tytus160 pisze:Dzięki za rady!
Jeśli Sebastian dzisiaj sprzeda brykę to jednak z jutrzejszej umówionej przymiarki nici
W razie czego będę otwarty na jakieś inne ciekawe propozycje![]()
Adrian - dzięki za info ale czarny z białymi pasami to kombinacja która podoba mi się tak sobie- a z gustami jak wiadomo się nie dyskutuje

-
- Młodszy Forumowicz
Life is brutal, nie obrażam sięseru pisze: Ano doszla- sorki tytus za popsucie planow i sorki dla sebastiana za nocny najzd;) misiek jedzie ze mna do wroclawia

Pochwaliłem się na forum, że jadę oglądać konika w sobotę to pojechałeś w piątek w nocy

Znajdę coś dla siebie to się we Wro spikniemy jakoś

Dzięki Panowie. Seru powodzenia i opiekuj się konikiem. Musisz jak arab który ma kilka żon i każda musi traktować po równo, tak samo każdemu konikowi tyle samo czasu poświęcić 
Max dzięki za pomoc i doradztwo oraz pomoc w zakupie nowego konika! Jak by ktoś kupował to od Maxa polecam a jak nie od Maxa to weźcie go na ogledzimy. Znajdzie każda ryse
doświadczenie w branży robi swoje. 

Max dzięki za pomoc i doradztwo oraz pomoc w zakupie nowego konika! Jak by ktoś kupował to od Maxa polecam a jak nie od Maxa to weźcie go na ogledzimy. Znajdzie każda ryse

Tytus - zrzadzenie losu, ale jak napisałeś life is brutal. Kolega Cie uprzedziłtytus160 pisze:Life is brutal, nie obrażam sięseru pisze: Ano doszla- sorki tytus za popsucie planow i sorki dla sebastiana za nocny najzd;) misiek jedzie ze mna do wroclawia
Pochwaliłem się na forum, że jadę oglądać konika w sobotę to pojechałeś w piątek w nocyTo się nazywa determinacja
![]()
Znajdę coś dla siebie to się we Wro spikniemy jakoś

Szlochalem jak odjezdzal o 3 w nocy

dowiedziałem się od Seru że we wrocku kiepsko z integracja. Zapraszamy do Krakowa tutaj ekipa się w miarę integruje.

- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Przestań bo się zawstydziłemrzabsky pisze:Dzięki Panowie. Seru powodzenia i opiekuj się konikiem. Musisz jak arab który ma kilka żon i każda musi traktować po równo, tak samo każdemu konikowi tyle samo czasu poświęcić
Max dzięki za pomoc i doradztwo oraz pomoc w zakupie nowego konika! Jak by ktoś kupował to od Maxa polecam a jak nie od Maxa to weźcie go na ogledzimy. Znajdzie każda rysedoświadczenie w branży robi swoje.

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- morhot
- Młodszy Forumowicz
- Model: SZUKAM :-)
http://allegro.pl/ford-mustang-gt-1995r ... 98557.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ktokolwiek zna tego GT z Wawy?

Ktokolwiek zna tego GT z Wawy?
- witekz
- Forumowicz
- Model: Mustang 98 Vortech
- Kolor: Rio Red
- Kontakt:
to chyba Mustang forumowy, właściciel nick Montwa memberlist.php?mode=viewprofile&u=72" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Forumowicz
- Model: shelby GT 2008
- Kolor: vista blue
....witekz ma chyba racje- to furmanka montwy

Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam serdecznie na PW
Pozdrawiam
mtw

Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam serdecznie na PW
Pozdrawiam
mtw
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
http://otomoto.pl/oferta/ford-mustang-5 ... aa5101c994" onclick="window.open(this.href);return false;
nooo po tylu latach ktoś złożył go do kupy:P
nooo po tylu latach ktoś złożył go do kupy:P
302 HOooooo