Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT Premium
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Ruby red
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Jakies 5 tyg temu jechalem z Olsztyna w strone Augustowa i mijałem czarnego Mustanga 2015 na lawecie. Jechal w strone Olsztyna. Wiecie cos o tym :-)
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Fisker próbują uratować firmę na bogatej historii Mustanga

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
zapowiadali 80-500szt, ale moze az tyle zamowien nie zebraliDeftronic pisze:Jakaś limitowana wersja 40 szt?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
http://www.mustangklub.pl/2014/11/2015- ... ket-725hp/" onclick="window.open(this.href);return false;

- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Charger 6.4 V8
- Silnik: inny V8
- Kolor: Silver
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Ford EuropeMAX pisze:NIEŚlimak pisze:Przepraszam za OT - czy na Europę MY2015 występuje z motorem 3.7?

- bkapust
- Forumowicz
- Model: S550 GT Premium
- Kolor: Ruby red
Biorąc pod uwagę konstrukcje podatków w wielu krajach UE to akurat dość rozsądna decyzja. Nowe V8 byłoby droższe niż 2.3 i kosztowałoby momentami podobnie kosmiczne pieniądze co V8, sprzedaż byłaby więc marginalna. Ludzie na zachodzie UE wolą kupić 2.3 bo jest atrakcyjny z uwagi na podatki, a jak już mają płacić dużo to chyba lepiej za mocne i dobrze wyposażone V8 

- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Charger 6.4 V8
- Silnik: inny V8
- Kolor: Silver
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Hmm, nie mam pewności, ale chyba w większości jewropejskich krain podatek jest naliczany od emisji spalin, a nie pojemności. Poza tym V6 to najtańsza wersja w USA&Canada, półtora tysiaka $$ tańsza od EcoBoostabkapust pisze:Biorąc pod uwagę konstrukcje podatków w wielu krajach UE to akurat dość rozsądna decyzja. Nowe V8 byłoby droższe niż 2.3 i kosztowałoby momentami podobnie kosmiczne pieniądze co V8, sprzedaż byłaby więc marginalna. Ludzie na zachodzie UE wolą kupić 2.3 bo jest atrakcyjny z uwagi na podatki, a jak już mają płacić dużo to chyba lepiej za mocne i dobrze wyposażone V8

Ale w sumie mnie przekonałeś - następny będzie V8

To raczej żaden z Mustangów zamówionych w polskiej dystrybucji.B0kiem pisze:może to ten z Białegostoku ściągniety, którego nie mogę namierzyć a chciałbym na żywo zobaczyć gtGofer pisze:Jakies 5 tyg temu jechalem z Olsztyna w strone Augustowa i mijałem czarnego Mustanga 2015 na lawecie. Jechal w strone Olsztyna. Wiecie cos o tym :-)
Pierwsze sztuki mają trafić do Polski w ostatnim tygodniu lipca (spodziewana data to 1 sierpnia ale pewnie przyjadą kilka dni wcześniej). Pokrywa się z tym co pisałem wcześniej a większość z tu obecnych liczyła na COTUS

Narazie "najbliżej" są samochody stojące w Bremerhaven i czekające na transport. Kolejna dostawa tych, które już przypłynęły - tydzień później.
Pozdrawiam!
PS.
Nieprawda. Są w VISTA statusy przed zapakowaniem na statek - np. FL ROCK czy US DOCKS (Compound In oraz Compound Out). Dopiero jak jest na statku to trzeba czekać na status np. BLG TRANS.zalasz pisze:prawda jest taka ze do momentu zapakowania na statek Ford Polska nie ma zadnych informacji. Dopiero wtedy zmienia sie status w Viscie ze auto opuscilo fabryke itd. Deysha z Ford Service USA ma dostep do systemu w stanach i wie dokladnie gdzie znajduje sie samochod od momentu wjechania na linie produkcyjna. Ale uwazam ze w Polsce tez mogli by pomyslec chociaz o jednej dedykowanej osobie ktora udzielala by informacji na roznych forach.
Informacji powinien udzielać dealer u którego zamówiłeś samochód a nie jakaś osoba z Ford Polska, która siedzi na forum (aczkolwiek pewnie jest tu taka, może użytkownik Mustanga Pan M.P.?

- KGT
- Młodszy Forumowicz
- Model: s550 GT 2015
- Kolor: MAGNETIC
monroePL, to skąd data dostawy u mojego dealera 18 lipca?? Taką dostałem informacje ze 3 tygodnie temu, że tak mu pokazuje system. Czy to możliwe??? Myślisz, że tego 18 lipca to będzie ten sam transport w ostatnim tygodniu lipca o którym piszesz??
- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
to wiemmonroePL pisze: To raczej żaden z Mustangów zamówionych w polskiej dystrybucji.

prześledziłam cały wątek, monroePL w jakim salonie pracujesz?

- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Ja tez odbieram w Łodzi , informacje jaką dostałem to pierwszy tydzień sierpnia z mozliwością przyspieszenia terminu
Szkoda ze nie odbiore do 29 lipca ,bo zaczyna się Mustang Race 2015 i niestety musiałem zrezygnować z wzięcia udziału w tej zacnej imprezie ...

- B0kiem
- Forumowicz
- Kontakt:
wielka szkoda, ale to i tak praktycznie lada dzieńcelibad pisze:Ja tez odbieram w Łodzi , informacje jaką dostałem to pierwszy tydzień sierpnia z mozliwością przyspieszenia terminuSzkoda ze nie odbiore do 29 lipca ,bo zaczyna się Mustang Race 2015 i niestety musiałem zrezygnować z wzięcia udziału w tej zacnej imprezie ...

Nie w ŁodziB0kiem pisze:prześledziłam cały wątek, monroePL w jakim salonie pracujesz?mój ma być w Łodzi

Takie daty jeszcze z miesiąc temu mogły się pokazać w naszym systemie, nie śledzę każdego samochodu bo nawet nie mam takiej możliwościKGT pisze:monroePL, to skąd data dostawy u mojego dealera 18 lipca?? Taką dostałem informacje ze 3 tygodnie temu, że tak mu pokazuje system. Czy to możliwe??? Myślisz, że tego 18 lipca to będzie ten sam transport w ostatnim tygodniu lipca o którym piszesz??

Nie sądzę, aby za 3 dni samochód dotarł do Polski chociaż różnie to bywa...
-
- Forumowicz
- Model: GT 2015 - Recaro M6
- Kolor: race red
tez mam info z dzisiejszego spotkania Forda;) i slyszalem ze juz jada pierwsze sztuki... ale moj niestety jeszcze czeka w porcie w baltimore czego nikt nie potrafi wyjasnic:/
01/2015 Zamówienie
06->07->08->09/2015 Odbiór
06->07->08->09/2015 Odbiór
- B0kiem
- Forumowicz
- Kontakt:
ciekawa recenzja mustanga na rynek europejski w języku czeskim, o dziwo prawie wszytko zrozumiałam
podsumuwując 'nieskutecznie dobry podwozek'
btw. białe lampy są okropne
https://www.youtube.com/watch?v=hOZCg5J7kTQ

https://www.youtube.com/watch?v=hOZCg5J7kTQ