Wiem ze maja jeszcze 2,3 ecobosta w automacie pomaranczowego na odbior w pazdierniku.
A czerwony wiadomo szybki jak blyskawica

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
Będzie Pan zadowolony.kevbo pisze:Klamka zapadla, zamowilem V8 w manualu kolor czerwony!!!
Luzik, mogę Ci za parę lat odsprzedać swojegoWinston_Wolf pisze:Będzie Pan zadowolony.kevbo pisze:Klamka zapadla, zamowilem V8 w manualu kolor czerwony!!!Też mi się marzy przesiadka na GT 2015 w manualu i Ruby Red. Ale nie martw się bkapust - o ile to czytasz, a nie leżysz już na OIOMie
- to marzenie musi poczekać.
Jeśli go w międzyczasie nie popsujesz to ja wezmębkapust pisze:Luzik, mogę Ci za parę lat odsprzedać swojegoWinston_Wolf pisze:Będzie Pan zadowolony.kevbo pisze:Klamka zapadla, zamowilem V8 w manualu kolor czerwony!!!Też mi się marzy przesiadka na GT 2015 w manualu i Ruby Red. Ale nie martw się bkapust - o ile to czytasz, a nie leżysz już na OIOMie
- to marzenie musi poczekać.
czerwone i czarnesiara pisze:Widze ze same "czerwone" beda
Czy Ty czasem piękna kobieto do mnie nie dzwoniłaś ?B0kiem pisze:czerwone i czarnesiara pisze:Widze ze same "czerwone" bedamój miał być niebieski ale po godzinie zmieniłam na żółty
to musiała być jakaś innaMAX pisze:Czy Ty czasem piękna kobieto do mnie nie dzwoniłaś ?
Rozumiem że wpadniesz nim na metę MR 2015 ?
To w niczym mi nie przeszkadzaB0kiem pisze:to musiała być jakaś innaMAX pisze:Czy Ty czasem piękna kobieto do mnie nie dzwoniłaś ?
Rozumiem że wpadniesz nim na metę MR 2015 ?mój będzie dopiero luty/marzec