Pozdrawiam wszystkich których dzięki naszemu lokalnemu spotkaniu mogłem poznać, a w szczególności klasyki convertible

Moderatorzy: celibad, Przemek64, celibad, Przemek64
ale ze co....? skrzynia sie zepsula???? A TAKI LADNY, AMERYKANSKI, SZKODATawod pisze:Takie fantastyczne spotkania i zloty w gronie ludzi, których połączyła wspólna pasja i zrealizowane marzenie to tak naprawdę bonus jaki dostajemy od naszych Mustangów. To taki prezent, który one nam dają za to, że je kochamy, naprawiamy, chuchamy i dmuchamy.
Pozdrawiam wszystkich ,dziękuję za zaproszenie na świetną imprezę jestem przekonany, że pod tym podpisuje się cała delegacja Stajni Bydgoszcz. Osobiście dziękuję również za życzenia o północy.
A teraz, żeby nie opuścić ewentualnej następnej okazji na spotkanie biorę się za diagnostykę i serwis skrzyni bo wczoraj w drodze powrotnej z Ustki zaczęła dawać – delikatnie mówiąc - ciała.
Dziękuję Xirmatowi , Peterscotowi i Bid..... sorki Vidunowi![]()
![]()
i ich załogom za cierpliwość w drodze powrotnej.
OdpowiadamMAX pisze:Przemek poprzeczka wisi wysokowidziałeś Wieliczkę ?
https://www.flickr.com/photos/101359844 ... 4430676445" onclick="window.open(this.href);return false;
Przemek64 pisze:MAX pisze:Krótko i zwięźle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Max dla Ciebie także
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nam z północy podoba się wszystko co na południu, a Wam to co u nas i zawsze tak będzie lepiej zawsze tam gdzie nas nie ma![]()
Ja zrobię dzisiaj to
Wieliczka czerwiec 2016
1) Max
2) Przemek64 2 dorośli + 2 dzieci