Pomorskie - Najbliższe spotkanie: w planach...

Moderatorzy: celibad, Przemek64, celibad, Przemek64

Awatar użytkownika
mpower666
Stowarzyszenie MKP
Model: Convertible
Silnik: V6 4.0
Kolor: srebrny

Re: Pomorskie - Najbliższe spotkanie: w planach...

Post autor: mpower666 » 2015-06-15, 19:44

Przemek wielkie dzięki za zorganizowanie mega fajnej imprezy,myślę że poprzeczka którą postawił Max (którego pozdrawiam) została pobita.
Pozdrawiam wszystkich których dzięki naszemu lokalnemu spotkaniu mogłem poznać, a w szczególności klasyki convertible :)

Mustang Mach 1 1971
Mustang Mach1 2004
Mustang Convertable 2008

Awatar użytkownika
mofka69
Młodszy Forumowicz
Model: New Edge 2002
Silnik: V6 3.8
Kolor: Satin Silver

Post autor: mofka69 » 2015-06-15, 20:26

Dołączam się do podziękowań za wspaniałą organizację imprezy, miło spędzony czas w doborowym towarzystwie. ;)
Poniżej link do fotek :D :

" onclick="window.open(this.href);return false;

(edit) oraz filmik ;) :
Ostatnio zmieniony 2015-06-15, 22:06 przez mofka69, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
conver67
Forumowicz
Model: convertible '67
Silnik: inny V8
Kolor: Acapulco blue

Post autor: conver67 » 2015-06-15, 21:00

Również podziękował za wspaniałe towarzystwo,imprezkę i cały klimacik:) Rewelacja na Bałtyku,lody- lody na patyku;))
Mega impreza,Pozdrówka dla wszystkich.teraz czas ogarniać coś następnego,aby również miło spędzić czas przy ognisku:) ;)

Przemo,Arecki wielkie :padam: :padam: :padam:

iza_photos
Model: Mustang 2013
Silnik: V6 3.7
Kolor: granatowy

Post autor: iza_photos » 2015-06-15, 21:41

:ok:
Tutaj są wszystkie zdjęcia (jest ich koło 400). Są one w stanie surowym i bez selekcji ;)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Arek.O
Forumowicz
Model: 2010 GT
Silnik: V8 4.6

Post autor: Arek.O » 2015-06-15, 21:59

Świetne fotki ! Iza, Michał, Mofka- dziękujemy za zdjęcia ! :)

A gościć Was Wszystkich to czysta przyjemność !!!!!!! :hurra:

Awatar użytkownika
tomaszw11
Forumowicz
Model: 2011 Premium
Kolor: Red candy metallic

Post autor: tomaszw11 » 2015-06-15, 23:43

Przyłączamy się do wszelkich podziękowań. Takiego zlotu jeszcze nie było.. Mega organizacja, świetna atmosfera. :padam: :D

"Marzenia stają się prawdą"

Awatar użytkownika
ramek
Młodszy Forumowicz
Model: 1966 V8 Conv
Kolor: Emberglo Poly 22610
Stajnia: Stajnia Pomorze

Post autor: ramek » 2015-06-15, 23:51

Tawod pisze:Takie fantastyczne spotkania i zloty w gronie ludzi, których połączyła wspólna pasja i zrealizowane marzenie to tak naprawdę bonus jaki dostajemy od naszych Mustangów. To taki prezent, który one nam dają za to, że je kochamy, naprawiamy, chuchamy i dmuchamy.
Pozdrawiam wszystkich ,dziękuję za zaproszenie na świetną imprezę jestem przekonany, że pod tym podpisuje się cała delegacja Stajni Bydgoszcz. Osobiście dziękuję również za życzenia o północy :padam: .

A teraz, żeby nie opuścić ewentualnej następnej okazji na spotkanie biorę się za diagnostykę i serwis skrzyni bo wczoraj w drodze powrotnej z Ustki zaczęła dawać – delikatnie mówiąc - ciała.

Dziękuję Xirmatowi , Peterscotowi i Bid..... sorki Vidunowi :rotfl: :rotfl: :rotfl: i ich załogom za cierpliwość w drodze powrotnej.
ale ze co....? skrzynia sie zepsula???? A TAKI LADNY, AMERYKANSKI, SZKODA

tekst poranka po imprezie, do dzis sie smiejemy

Awatar użytkownika
ramek
Młodszy Forumowicz
Model: 1966 V8 Conv
Kolor: Emberglo Poly 22610
Stajnia: Stajnia Pomorze

Post autor: ramek » 2015-06-16, 00:36

dziekujemy za wspaniala impreze. wiedzielismy, ze bedzie fajnie, ale nie spodziewalismy sie, ze az tak.....
po pierwsze wielki uklon dla organizatorow- jak to sie stalo, ze w tak krotkim czasie taka impreza..no jak?????? mozna? mozna !!!!
dziekujemy,za wspaniale towarzystwo,wspanialym ludziom, ktorzy stworzyli klimat tej imprezy.
Przemek, Arek- lubudubu lubudubu niech zyje nam.....prezes naszego klubu (z pozdrowieniami dla Groszka- nie gniewaj sie-czasem warto miec zastepstwo)
dzieki za wspaniale klasyki: Przemek i Zona (bo kazda dama ubiera sie pod kolor auta), Artur(nastepnym razem musimy pozac zone, Juz wiemy po kogo dzwonic jak pies sasiada szczeka), Pan Henryk wraz z Zona, Tomek (znany na dzielni pod ksywa Wielki Ptak), Piotrus (zrobimy Ci show na weselu), Andrzej z Mariola (najdrozszy Mustang- idz przepros wlascicielke hotelu Andrzej), Mustang Mach wraz z malzonka (dwa konie w rodzinie-szacun),
Stajnia Bydgoszcz- Kinga-super zdjeca, Rafal (tekst imprezy - a taki ladny,amerykanski byl), Mariusz i Mama (dzieki za to, ze Karolina truje mi juz tylko o kupieniu nowego mustanga, bo inne rzeczy przestaly ja interesowac. dodakowo dziekujemy za pomysl na koszulki)
Dziekujemy czlonkom bydgoskiej stajni za pomoc w ukladaniu hymnu zlotu (szkoda, ze jak juz bylismy przy drugiez zwrotce, zapomnielismy pierwszej).
Stajnia Trojmiasto: Panstwo Gan- dziekujemy za wsparcie wokalne, TomTom-dobrze miec drugiego stajennego na dzielni bo co dwa konie w Redlowie to nie jeden. Michal, dzieki,ze zadbales o to,zebysmy znali swoje imiona ( to zawsze tak jakos latwiej :hurra: -) Iza-zarabiste zdjecia( dzieki za fajki i winko), Pan Marek - pojawiam sie i znikam i znikam i znikam....Bartek i Angelika-dzieki,ze byliscie pomimo probemow z koniem ( VW byl fantastyczny)
Zaloga z corvetty-szacun za bycie rodzynkiem, Dawid -dziekujemy za wszystkie historie, opowiesci,anegdoty zwiazane z lotniskiem, dzieki ktorym juz nigdy w zyciu nie wsiadziemy do samolotu (taki pracownik to skarb dla lini lotniczych), Przemek O.-dziekujemy za wsparcie techniczne podczas koncertu gitarowego.
Nie pamietamy wszystkich imion,ale dziekujemy wyjatkowym ludziom, ktorzy powiedzieli nam o chinsko-wloskich tapetach. juz wiemy czym zakleic
nasze nieszczesne roze na scianie.
Staralismy sie wymienic wiekszosc zalog, jednak nie sposob zapamietac wszystkich w tak krotkim czasie. Dla tego nastepny zlot musi byc koniecznie dluzszy.Mustang weekend Ustka wejdzie w tradycje.dziekujemy WSZYSTKIM- bo to wlasnie dzieki WAM mamy tak wspaniale wspomnienia :ok: .

I pamietajmy. Parking moze byc tylko strzezony i czynny cala dobe. ZAWSZE!!!!

Awatar użytkownika
anbr64
Stowarzyszenie MKP
Model: convertible 68
Kolor: Tahoe Turquoise
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Post autor: anbr64 » 2015-06-16, 09:00

Cześć wszystkim! My także chcemy serdecznie podziękować organizatorom przede wszystkim za zaproszenie, wspaniałą organizację I niesamowitą atmosferę.
Ramek - z właścicielką hotelu już załatwiłem - przejażdzka naszym koniem rozwiązała wszystkie problemy!
Pozdrawiamy całą ekipe I do miłego!!!
Mirela I Andrzej
PS - co do najdroższego Mustanga w Polsce - mam obawy że ten rekord zostanie pobity!!!

68 Convertible 289 V8
71 MACH1 351C 4V

Awatar użytkownika
Przemek64
Stowarzyszenie MKP
Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
Kontakt:

Re: Pomorskie - Najbliższe spotkanie: Ustka 13-14 czerwiec!

Post autor: Przemek64 » 2015-06-16, 15:08

MAX pisze:Przemek poprzeczka wisi wysoko :) widziałeś Wieliczkę ?

Obrazek
Obrazek
https://www.flickr.com/photos/101359844 ... 4430676445" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpowiadam :P
Max co Ty na wysokość Naszej poprzeczki w Ustce od pomysłu do realizacji 22 dni "Kruca bomba mało casu" cytat z pozdrowieniami dla DEZO :P :hyhy:

viewtopic.php?f=181&t=9124&start=690

viewtopic.php?f=181&t=9649

Pozdrawiam
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;

PrZeMASS
Młodszy Forumowicz
Model: GT 2010
Silnik: V8 4.6

Post autor: PrZeMASS » 2015-06-16, 19:57

Siemka wszystkim.
Minęło już parę dni od imprezy i w końcu przestała mi w głowie siedzieć melodia "eeeeemiiigroooWAŁEM..." <lol> , więc mogę wreszcie napisać kilka słów :).
Oczywiście w pierwszej kolejności wystawiam ocenę celującą Przemkowi i Arkowi za organizację (mam nadzieję nie ostatniego) zlotu :D. Na słowa uznania zasługują również rzeczy dzięki, którym impreza wyglądała elegancko i profesjonalnie- kartki z opisami aut, identyfikatory, rejestracje, świetna robota (Iza, Michał i kolega, którego imienia nie zapamiętałem (sorki :()- brawo). Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam :). Cieszę się, że mogłem uczestniczyć w tak miłym wydarzeniu ze świetną ekipą.
Oczywiście wsparcie koncertu gitarowego to była dla mnie sama przyjemność (Pozdro dla lidera zespołu!). Trzeba chyba pomyśleć nad założeniem jakiejś klubowej kapeli :D
Mam nadzieję, że takie wydarzenie powtórzymy jak najszybciej, bo fajnie byłoby poznać osoby z którymi nie zdążyłem porozmawiać :).

Pozdro dla wszystkich! :)

Awatar użytkownika
anbr64
Stowarzyszenie MKP
Model: convertible 68
Kolor: Tahoe Turquoise
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Post autor: anbr64 » 2015-06-16, 21:51

hasło tygodnia " PRZEMEK NA PREZYDENTA"!!! Szkoda że juz po wyborach!
Ogromna prośba do wszystkich - w podziękowaniu za sympatyczne podejście do naszej grupy przez właścicieli hotelu podsyłajmy im linki lub zdjęcia które pomogą im w promocji hotelu. Aby nie blokować emaila to po 2/3 zdjęcia.
adres mailowy rezerwacje@rene.ustka.pl
Pozdrawiamy Mirela I Andrzej

68 Convertible 289 V8
71 MACH1 351C 4V

Awatar użytkownika
Przemek64
Stowarzyszenie MKP
Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
Kontakt:

Post autor: Przemek64 » 2015-06-17, 09:37

Przemek64 pisze:
MAX pisze:Krótko i zwięźle :padam: :padam: :padam: :padam: :padam:
:padam: :padam: :padam: :padam: :padam: :padam: Max dla Ciebie także :padam: :padam: :padam: :padam: :padam: :padam: :padam:

Nam z północy podoba się wszystko co na południu, a Wam to co u nas i zawsze tak będzie lepiej zawsze tam gdzie nas nie ma :ok:

Ja zrobię dzisiaj to

Wieliczka czerwiec 2016
1) Max
2) Przemek64 2 dorośli + 2 dzieci

Pozdrawiam
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;

Wojtek.M
Model: c 3
Kolor: czarny

Post autor: Wojtek.M » 2015-06-17, 23:06

CHOC NASZ SAMOCHOD BYL NIESLUBNYM DZIECKIEM W RODZINIE MUSTANGOW/CORVETTE 76/ TO TEZ DOLACZAMY SIE DO PODZIEKOWAN ZA WSPANIALA ATMOSFERE I ORGANIZACJE ZLOTU.MAMY NADZIEJE ,ZE TO NIE OSTATNIE SPOTKANIE W TAK ZACNYM GRONIE.
A CO DO PRZEMKA TO OCZYWISCIE ,,,NA PREZYDENTA,,
WOJTEK I EWA

Awatar użytkownika
abcmichal
Forumowicz
Model: Coupe
Kolor: niebieski

Post autor: abcmichal » 2015-06-17, 23:40

Ostatnio Camaro a teraz Corvette! Dziękujemy za przybycie i zapraszamy ponownie! :) Auta to auta ale najbardziej liczymy się My - ludzie :)

Części samochodowe, głównie silnikowe do waszych cywilnych aut: 505-608-996, rabaty dla klubowiczów. http://www.bimex.info" onclick="window.open(this.href);return false;

ODPOWIEDZ

Wróć do „2015”