Fotelik
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
-
- Forumowicz
- Model: Były V6 i GT S 197
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Namiętny
Fotelik
Witam, czy ktoś z Was ma doświadczenia z fotelikiem dziecięcym w naszych bolidach? Może ktoś przerabiał jakiś typ fotelika na tylnym siedzeniu? Ciekaw jestem czy uda mi się tam "upchnąć'' 8-mio miesięcznego brzdąca. Ewentualnie z przodu. Za podane typy
będę wdzięczny

- tomas
- Stowarzyszenie MKP
- Model: coupe i convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: czerwone coupe 66, granatowe conv. 66,czarne conv. GT 07
Re: Fotelik
Ja jeżdżę codziennie z dwójką urwisów w fotelikach . Każdy fotelik będzie pasował , bo przecież mustang to rodzinne auto
W linku masz fotkę z MR 2012
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7742_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
W linku masz fotkę z MR 2012
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7742_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kazfy niby pasuje ale warto podpowoedziec ze pasy po naciagnieciu na maxa sie blokuja. Ja mam fotelik Jane Mum. Ale ten dla niemowlakow i pasuly sa na dlugosc na styk. Warto rowniez dodac ze Muatang ma izofixa o czym czesc osob moze nie wiedziec. Ja jak kupowalem to nie wiedzialem.
Moze te info sie komus przyda :-)
Moze te info sie komus przyda :-)
-
- Forumowicz
- Model: Pony
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Tungsten Gray
no ale pasy sa dluzsze niz w europejskich autach bo wiadomo ze prawdziwy amerykanin lub zjesc hamurgera lub 10
- tomas
- Stowarzyszenie MKP
- Model: coupe i convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: czerwone coupe 66, granatowe conv. 66,czarne conv. GT 07
W zimę to raczej dachu nie otwieram bo śnieg mi do środka leciMacc pisze:Dziękuje, w cabrio to brzdząca wsadzisz z góry, poćwiczę i dam znać

- yoltz
- Forumowicz
- Model: IV 2004
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: żywe srebro...
- Kontakt:
Powiedz to mojej kobiecie, bo jak jej tłumaczyłem nie chciała uwierzyćrzabsky pisze:Mi sie wygodniej pakuje do konia niz do peugeota 307. Mustang to auto rodzinne...

- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Kolor: windveil blue
moja corka lubi jezdzic mustangiem
choc kopie od tylu fotel, a mam jasne skory i musze ciagle po niej czyscie 

http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
- tomaszw11
- Forumowicz
- Model: 2011 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Red candy metallic
Moja córcia jeździ w foteliku Recaro. I jak mam po nią pojechać do przedszkola to zawsze słyszę... "tylko przyjedź mustangiem" 

"Marzenia stają się prawdą"
Odgrzeje wątek,
czy jest możliwość (ktoś już to robił) montażu wyłącznika poduszki pasażera?
Chciałbym Córe wozić z przodu...
bede wdzięczny za info.
czy jest możliwość (ktoś już to robił) montażu wyłącznika poduszki pasażera?
Chciałbym Córe wozić z przodu...
bede wdzięczny za info.
-
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2008
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Poduszka się sama wyłącza, koło guzika od awaryjnych jest kontrolka "pass airbag off". Zauważyłem że kontrolka się świeci jak nikogo nie ma na siedzeniu a pasy są zapięte. Możliwe że jest tam czujnik ciężaru i w zależności od niego airbag jest wyłączany bądź nie.
Podobno najbezpieczniej jest przewozić dzieci z tyłu. W najbliższych dniach sprawdzę czy isofix sprawdza się w Mustangu [;
Podobno najbezpieczniej jest przewozić dzieci z tyłu. W najbliższych dniach sprawdzę czy isofix sprawdza się w Mustangu [;
Sprawdzone. Mieści się fotelik z tyłu na ISOFIXie ale, przodem do kierunku jazdy. no i nadal czasem trudno dać dziecku pić :-) , że o spaniu ni ewspomnę :-)))
widziałem tą kontrolkę, ale też wszystkie innstrukcje mówią, zeby fotelika z przodu nie montować, dlatego zastanawiałem się nad sztywnym wyłącznikiem, żeby nie oddawać decyzji o wypaleniu poduszek elektronice.
widziałem tą kontrolkę, ale też wszystkie innstrukcje mówią, zeby fotelika z przodu nie montować, dlatego zastanawiałem się nad sztywnym wyłącznikiem, żeby nie oddawać decyzji o wypaleniu poduszek elektronice.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT Premium
- Kolor: Błękitny
U mnie bez problemu na iso=fix z tyłu wpinam fotelik i jeżdżę z 4-5 letnim dzieckiem (nie moim ) także powinien każdy fotelik wejść.