Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- addrian
- Forumowicz
- Model: EB 2015
- Kolor: Competition orange
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Cos jest nie tak z ecoboostami wyprodukowanymi do lutego 2015 chyba wycieka benzyna ... Ciekawe czy te co przypłyną w 1 partii beda miały defekt
http://www.autobild.de/artikel/ford-mus ... 78167.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autobild.de/artikel/ford-mus ... 78167.html" onclick="window.open(this.href);return false;
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
- KGT
- Młodszy Forumowicz
- Model: s550 GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: MAGNETIC
Chyba jeszcze nikt nie wrzucał tego na forum.
Sąsiedzi już zrobili test GT
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sąsiedzi już zrobili test GT
" onclick="window.open(this.href);return false;
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
Masakryczna wiadomosc. Jesli chcesz miec lepsze wnetrze to musisz sie pogodzic ze srebrnymi kolami i srebrnymi ramkami przy szybach. Totalna glupota tym bardziej ze jak dodasz pozostale opcje z pakietu premium placisz prawie tyle samo. Jak zwykle dala o sobie znac amerykanska logika.bkapust pisze:I jeszcze jedno - dzięki uprzejmości kolegów z innych krajów Eu porównanie wyposażenia samochodu bez premium z samochodem premium wyciągnięte z systemu Forda, wychodzi na to że premium mają lepsze wnętrze (boczki drzwi, deska rozdzielcza) - tego nie wiedziałem, inne różnice chyba były wcześniej znane.
https://docs.google.com/document/d/1F6Q ... QFrGU/edit" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaczynam sie zastanawiac czy nie zmienic na Premium, a potem zamowic zwykle czarne ramki i przelakierowac felgi.
A moze lepiej bedzie wymienic elementy wnetrza lub obszyc je skora w firmie, ktora sie w tym spcjalizuje. Opcja numer 2 chyba jest lepszym wyjsciem z tej amerykanskiej glupoty.
Z: 05/2015
O: 04/2016
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT 2015
- Kolor: race red, pod choinką znajdę kluczyki.
ja tez wybralem bez pakietu premium ze wzgledu na czarne obrecze i mam wielka nadzieje ze ta roznica we wnetrzu nie bedzie az tak znaczaco. Oby byly to tylko malutkie detale ktore nie wywolaja mysli typu a moglem wziasc premium pakiet;). osobiscie nie chce mi sie od razu po zakupie nowego samochodu na starcie jechac do mechanika/lakiernika i modyfikowac zeby byl taki jak ja chce. jakos przeboleje, albo jak kogos spotkam kto bedzie mial wybrany pakiet premium to nie bede zagladac do srodka;D i sie nie dowiem co stracilem
- addrian
- Forumowicz
- Model: EB 2015
- Kolor: Competition orange
ja w pakiecie premium mam srebrne felgi ale to w ecoboost
tu jest jakaś polska recenzja
http://autogaleria.pl/pierwsze-jazdy/te ... ie-50-lat/" onclick="window.open(this.href);return false;
tu jest jakaś polska recenzja
http://autogaleria.pl/pierwsze-jazdy/te ... ie-50-lat/" onclick="window.open(this.href);return false;
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
- bkapust
- Forumowicz
- Model: S550 GT Premium
- Kolor: Ruby red
panowie wymiana wydechu na cat-back wymaga jakiegoś strojenia silnika?
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
Nie sądzę, jak sama nazwa wskazuje jest to ukad za katalizatorami wiec nie ma ingerencji w sondy. Nadto z tego co sie orientowalem to nawet wymiana calego systemu np na long tube nie wymaga strojenia.
Cat back to nie jest jakis nowy uklad, tym okresleniem nazywamy odcinek ukladu, ktory wymieniamy. Cat back = uklad za katalizatorami bez ich naruszania. Axle back to odcinek za tylna osią, czyli wlasciwie same tłumiki. Ja tak to rozumiem.
Cat back to nie jest jakis nowy uklad, tym okresleniem nazywamy odcinek ukladu, ktory wymieniamy. Cat back = uklad za katalizatorami bez ich naruszania. Axle back to odcinek za tylna osią, czyli wlasciwie same tłumiki. Ja tak to rozumiem.
Z: 05/2015
- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
-
- Młodszy Forumowicz
ja teraz sobie tak czytam wyposazenie i w amerykanskich mustangach sa czujniki martwego pola, head up z adaptacyjnym tempomatem. A u nas nima.
http://www.ford.com/services/assets/Bro ... &year=2015" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ford.com/services/assets/Bro ... &year=2015" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Forumowicz
- Model: GT 2015 - Recaro M6
- Kolor: race red
cieszmy sie ze mamy mustanga w europie i do tego z silnikiem 5.0 bo nie wyobrazacie sobie jakie to bylo trudne dla Ford Europe aby sie przelamac i sprobowac:->
01/2015 Zamówienie
06->07->08->09/2015 Odbiór
06->07->08->09/2015 Odbiór
Mustangi dla Polski już powoli dojeżdżają do portu w USAbkapust pisze:Nie no super niech będzie, że dopiero teraz dostają to cudowne "gate relase", ale mamy maj. Końcówkę, ale jednak maj. Jest cały czerwiec i lipiec - i jeśli mój Mustang nie zamierza skoczyć na 3-4 tygodnie na Alaskę żeby polować na niedźwiedzie to ja niespecjalnie rozumiem czemu odbiór miałby być w pierwszym tygodniu sierpnia. W normalnych okolicznościach auto, które dziś jest gotowe do zabrania / transportu powinno być w Polsce w salonie 22-29 czerwca.monroePL pisze:Przyczyny nie znamy. To jednak nie jest tak, że Mustangi stoją pod fabryką miesiąc i czekają na załadunek. Jest coś takiego jak "segmentation date" i "gate release". To drugie dopiero oznacza, że samochód jest w pełni "zbudowany" i czeka na transport. Statusy "gate release" dopiero zaczynają się pojawiać na "polskich" Mustangach, wcześniej ich nie było.
Może Ford oczekuje, że Mustangi trzymane miesiąc czasu na ciasnym parkingu zaczną się rozmnażać?

Niestety data przyjazdu do Polski nie zmienia się - najwcześniej 1 sierpnia (z doświadczenia wiem, że może to być 1, max. 2 tygodnie wcześniej niż podaje nam system).
Jeśli ktoś twierdzi, że po miesiącu od produkcji samochody z USA powinny być w Polsce to niestety nie wie jak to dokładnie wygląda. Mondeo produkowane w Walencji - miesiąc czasu jeśli chodzi o transport do naszego kraju. Transit produkowany w Turcji - podobnie. Pomijam Rangera z RPA bo tutaj trwa to o wiele dłużej...
Moim zdaniem to data kiedy dotrze do Europy. Potem rozładowanie w porcie, transport do naszego kraju. Osobiście dodałbym do tej daty jeszcze z miesiąc ale może się jednak mylę?kkk pisze:U mnie dziś pojawiła się nowa data dostawy
Estimated Delivery: 06/12/2015 | 13 Days
Nie tylko Krakówbkapust pisze:A i ktoś pytał o dostępność Mustangów w Polsce - widzę, że salon w Krakowie reklamuje, że ma samochody na 2015:
http://otomoto.pl/oferta/ford-mustang-g ... 57c1f65c94" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Forumowicz
- Model: 2015 Fastback
- Kolor: Black
Na filmach wymiany układu wydechowego w GT była tylko jedna sonda, tuż za silnikiem.Stachu_xjr pisze:jedna na kolektorze i jeszcze 2 są / w połowie katalizatorów
Ja bym się zaczął zastanawiać dlaczego wersja euro ma te 20 koni mniej i czy są różnice fizyczne

Mój dziś wskoczył w "In Transit" w cotusie.
-
- Młodszy Forumowicz
zalasz pisze:cieszmy sie ze mamy mustanga w europie i do tego z silnikiem 5.0 bo nie wyobrazacie sobie jakie to bylo trudne dla Ford Europe aby sie przelamac i sprobowac:->
nie no oczywiscie, gratulacje ze zaryzykowali. jak widac raczej im to sie oplaci