Plan był taki by zmieściły się między wytłoczeniami na drzwiach czyli średnica 25 cmpeterscott pisze:No i żona się ucieszy bo zmieści się na lodówkę![]()
Pomyśleli o wszystkim
A i lodówka przyjmie

bez zbędnych psujących wygląd sponsorów

Moderatorzy: celibad, Przemek64, celibad, Przemek64
Plan był taki by zmieściły się między wytłoczeniami na drzwiach czyli średnica 25 cmpeterscott pisze:No i żona się ucieszy bo zmieści się na lodówkę![]()
Pomyśleli o wszystkim
Tak jest ! Zadowolenie Pań było dla nas priorytetempeterscott pisze:No i żona się ucieszy bo zmieści się na lodówkę![]()
Pomyśleli o wszystkim
nie da rady, uszczelki pod kolektory wydechowe nie dojda...... a pierdzacym stangiem nie jadeabcmichal pisze:bart ogarnij konia do tego czasu!
Bydgoszcz nie chcecie jechać przez Trójmiasto? Możemy ruszyć do Ustki peletonem kilkunastu aut i zacząć zabawę od 8:00
Ja na pewno będę jechał tą trasą. Może niekoniecznie przez Kartuzy, planowałem wjechać na trasę w Sierakowicach. Dla mnie to o wiele bliżej z mojej wioski na Kaszubach, no i zalety jak wyżej podał Mofka69. Co prawda prędkości "autostradowej" przejazdu tam się nie uzyska , ale z pewnością dojedzie do celu.mofka69 pisze:A może alternatywną trasą, przez Kaszuby ( Kartuzy, Sierakowice). Bardziej malownicza i mniej uczęszczana oraz mniej naszpikowana fotoradarami?![]()
https://www.google.pl/maps/dir/Real,+Sp ... !3e0?hl=pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak sobie myślę, że ta alternatywna trasa może także być chyba troszkę łatwiejsza do jazdy w grupie (jak wyjedziecie sobie razem, to będzie Was sporoempi1955 pisze:Ja na pewno będę jechał tą trasą. Może niekoniecznie przez Kartuzy, planowałem wjechać na trasę w Sierakowicach. Dla mnie to o wiele bliżej z mojej wioski na Kaszubach, no i zalety jak wyżej podał Mofka69. Co prawda prędkości "autostradowej" przejazdu tam się nie uzyska , ale z pewnością dojedzie do celu.mofka69 pisze:A może alternatywną trasą, przez Kaszuby ( Kartuzy, Sierakowice). Bardziej malownicza i mniej uczęszczana oraz mniej naszpikowana fotoradarami?![]()
https://www.google.pl/maps/dir/Real,+Sp ... !3e0?hl=pl" onclick="window.open(this.href);return false;