Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- addrian
- Forumowicz
- Model: EB 2015
- Kolor: Competition orange
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
kozackie !! 

358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
-
- Forumowicz
- Model: GT 2015 - Recaro M6
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: race red
najgorsze ze dzisiaj Pani z Forda potwierdzila moje obawy ze jest opoznienie i koniki nadal czekaja na zaladunek... obecny termin to ostatni tydzien lipca:/
01/2015 Zamówienie
06->07->08->09/2015 Odbiór
-
- Forumowicz
chodzi o pierwsza partie...
01/2015 Zamówienie
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT 2015
- Kolor: race red, pod choinką znajdę kluczyki.
o prosze no to elegancko heh;), prezent pod choinke;D kluczyki do mustanga;Dsiara pisze:Ja tezczyli razem pojedziemy

-
- Młodszy Forumowicz
kkk pisze:Proponuje wpisać w stopce kiedy kto zamówił i na kiedy dostawa, bo te pytania się powtarzają.
Ja też jestem z Wro.
Jak to w czerwcu masz odbior?

ehh wszystko pieprzło
" onclick="window.open(this.href);return false;

a tak na marginesie jestem ciekaw ile we wrocku pojawi sie mustangow nowych
a do kudowy na pewno kiedys przyjade;), dosyc czesto tam jezdze odpoczac na dzien dwa
Ostatnio zmieniony 2015-05-28, 15:01 przez zenek rowerek, łącznie zmieniany 1 raz.
Raczej pierwszy tydzień sierpnia. Pierwsze samochody zaczęły opuszczać fabrykę.zalasz pisze:najgorsze ze dzisiaj Pani z Forda potwierdzila moje obawy ze jest opoznienie i koniki nadal czekaja na zaladunek... obecny termin to ostatni tydzien lipca:/
-
- Forumowicz
Znana jest przyczyna dlaczego auta ponad miesiac stoja w fabryce czekajac na transport/zaladunek?monroePL pisze:Raczej pierwszy tydzień sierpnia. Pierwsze samochody zaczęły opuszczać fabrykę.zalasz pisze:najgorsze ze dzisiaj Pani z Forda potwierdzila moje obawy ze jest opoznienie i koniki nadal czekaja na zaladunek... obecny termin to ostatni tydzien lipca:/
01/2015 Zamówienie
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Kolor: Niebieski
Tak śledze ten wątek i widzę, że obecnie z cierpliwością jest masakra
Kiedyś ludzie tygodniami czekali na "maila" z drugiego końca polski, Na odbiór malucha czy montaż telefonu umawiali się z kilunastomiesięcznym wyprzedzeniem. Nawet na głupią kaszanke czekali kilka godzin w kolejce. Teraz jest super bo wiadomości dostajemy szybciej niż kszankę, w salonach autka czekają no bajka. Ale przychodzi taki dzień gdzie trzeba poczekać i nagle termin się przesuwa
mózg płata figle i człowiek myśli, że mu życia nie starczy 

Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
-
- Młodszy Forumowicz
ja Ci powiem szczerze ze lubie czekac (oczywiscie w granicach rozsadku;), takie czekanie tez sprawia radosc. czlowiek sobie marzy oooo jak to bedzie fajnie ale bedzie tu posmigam tam posmigam;D tworzymy sobie bajke w glowie i nia zyjemy. lepiej gonic kroliczka niz go zlapac heh;), ale oczywiscie kiedys trzeba zlapac i zaczac gonic za nastepnym.
mi sie przypomnialo jak nie bylo telefonow komorkowych, czlowiek szedl do kolesia pukal to drzwi i uslyszal ze nie ma i spowrotem wracal do domu heh;) a teraz czas realizacji czegokolwiek jest skrocony do minimum. kiedys wszystko wolniej funkcjonowalo nie mowie ze to zle, wszystko ma swoj klimat
mi sie przypomnialo jak nie bylo telefonow komorkowych, czlowiek szedl do kolesia pukal to drzwi i uslyszal ze nie ma i spowrotem wracal do domu heh;) a teraz czas realizacji czegokolwiek jest skrocony do minimum. kiedys wszystko wolniej funkcjonowalo nie mowie ze to zle, wszystko ma swoj klimat
-
- Forumowicz
dokladnie...czekanie jest fajne bo sie docenia to na co sie czeka...ale bez przesady;P boje sie ze zamiast smigania w piekna pogode i zastanawiania sie nad dodatkami bedzie zamawianie zimowek:> (puk puk!)
01/2015 Zamówienie
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Kolor: Niebieski
To samo jak mi silnik padł ostatnio
pierwsze 3h przeżywałem depresje bo marzenia o staniu w korku (co prawda złomem) mustangiem z mruczacą V8ką pękły jak bańka. Zastanawiałem się kiedy to zrobie i to było takie odległe
teraz się okazuje, że zaczyna mi brakować czasu na dokończenie rozgrzebanych rzecy przed przybyciem głowic i wszystko mineło tak szybko 

Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
Przyczyny nie znamy. To jednak nie jest tak, że Mustangi stoją pod fabryką miesiąc i czekają na załadunek. Jest coś takiego jak "segmentation date" i "gate release". To drugie dopiero oznacza, że samochód jest w pełni "zbudowany" i czeka na transport. Statusy "gate release" dopiero zaczynają się pojawiać na "polskich" Mustangach, wcześniej ich nie było.zalasz pisze:Znana jest przyczyna dlaczego auta ponad miesiac stoja w fabryce czekajac na transport/zaladunek?monroePL pisze:Raczej pierwszy tydzień sierpnia. Pierwsze samochody zaczęły opuszczać fabrykę.zalasz pisze:najgorsze ze dzisiaj Pani z Forda potwierdzila moje obawy ze jest opoznienie i koniki nadal czekaja na zaladunek... obecny termin to ostatni tydzien lipca:/
W związku z powyższym nie liczyłbym na odbiór w lipcu (aczkolwiek cuda się zdarzają

-
- Młodszy Forumowicz
wlasnie;D zimowki o kurcze, nie pomyslalem o tym. moze zima bedzie taka sama jak w tym roku. nie bylem zmuszony nawet zmieniac kol
moze to przesada ale chcialbym pojechac gdzies do portu gdzie beda wyladowywac ze statku i ladowac na ciezarowki;D i przez ogrodzenie krzyczec zrozpaczony jeszcze troche wytrzymaj i sie spotkamy;D:D hehe by mnie zamkneli w szpitalu
moze to przesada ale chcialbym pojechac gdzies do portu gdzie beda wyladowywac ze statku i ladowac na ciezarowki;D i przez ogrodzenie krzyczec zrozpaczony jeszcze troche wytrzymaj i sie spotkamy;D:D hehe by mnie zamkneli w szpitalu
- shelbykaca
- Forumowicz
- Model: odkładam ,BOSS429
- Silnik: inny V8
- Kolor: czarny mat
Rezor nie ma Mustangow zlomow 

Mając trzynaście lat myślałem tylko o miłości. Potem kochalem juz tylko mustanga....
https://youtu.be/LlKkds2Lhx8" onclick="window.open(this.href);return false;
https://youtu.be/LlKkds2Lhx8" onclick="window.open(this.href);return false;