Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
rok temu nie lalo ale za to w zwiazku z suchotami sie uniosl taki kurz, ze nawet moj "szczelny" plastik mial w srodku tyle, ze mozna bylo pisac. na zewnatrz nie mowie nawet.Pavulon_ pisze:Dezo, nie rób jaj i bierz stanga, masz tylko 150kilosów. Weź pokrowiec na fure jakby lało![]()
tfu tfu oczywiście
a poza tym chyba jakos krotko bylas a ja dojechalem w pt wieczorem a wyjechalem w niedz popoludniemewelina pisze:a ja stałam troche dalej na trawce w dodatku z otwartym dachem i nie bylo aż tak źle, ale za to nogi od spacerowania mialaam do kolan zakurzone![]()
Dzeszcz, deszczem, ale jak mój wóz będzie się prezentował przy Twoim, który zyska nowy blask...? Chyba, że zrobimy kącik tematyczny pt. "Mustang przed i po renowacji"Pavulon_ pisze:Dezo, nie rób jaj i bierz stanga, masz tylko 150kilosów. Weź pokrowiec na fure jakby lało![]()
tfu tfu oczywiście
wejdz na aecc dzial spotkania i tam jest wszystko opisane. zlot pewnie pierwsi najwytrwalsi rozpoczna w pt, a skonczy sie w niedziele wieczoremDezo1 pisze:A tak w ogóle, to czy ktoś wie o której rozpoczyna się ten zlot, gdzie i jak zgłaszać swoje uczestnictwo, jakie są opłaty itp., itd.?
mozesz miec racje, ja placilem jako klubowicz AECC, wiec pewnie cos nizej bylo...ewelina pisze:tak wszytsko OK, tylko Robert stawki chyba ciut obnizyłes :-)
2 lata temu było 50 zł od samochodu( ja się załapalam na zniżke w postaci 2 auta w cenie jednego :-)) + 2 osoby za kazdą nasteopna chyba 5 zł było
a rok temu ja płaciłam 70 zł
chyba ze w tym roku coś się zmienilo ;-)))