Czytamy, czytamy,tak trzymaj,a jak koń ruszy to dopiero będzie radość!!!!

Wesołych Świąt
pozdrawiam
harry
Dzieki Spontan za szybka dostawe, no i mam nadzieje, ze wrociles do domu po tym lodzie przodem a nie bokiem czy tylemSPONTAN pisze:Kolejna partyjka części silnika przekazana mi przez Muarah'a dotarła wczoraj do Stecacoraz bliżej
muarah pisze:Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda p,oza Rickiem.. no i mną![]()
Ale tak czy inaczej raportuję, że kupiłem juz komplet panewek i wszystkie (main, rod, cam) są firmy King, seria HP, wydaje mi się, że to najlepsze panewki z łatwo dostępnych
też tak mampudel pisze:muarah pisze:Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda p,oza Rickiem.. no i mną![]()
Ale tak czy inaczej raportuję, że kupiłem juz komplet panewek i wszystkie (main, rod, cam) są firmy King, seria HP, wydaje mi się, że to najlepsze panewki z łatwo dostępnych
zaglądam i ja ale się nie znam i nie mam nic do powiedzenia poza tym że odwalasz kawał dobrej roboty!
Przyjrzałem się tej zmyślnej uszczelce z niebieskiegu silikonu i muszę przyznać, że to super sprawa. Zmieniam koncept, komplet "overall" wypada, zamawiam oddzielnie tę niebieską uszczlkę, oddzielnie uszczelki głowic i oddzielnie resztę uszczelek. Dzięki Erte za dobre wskazówki!ERTE pisze:ten zestaw jest do wszystkich silników SBF włącznie z 5.0HO i mi się tak trafiło że była tylko połowa uszczelki miski olejowej, a do 5,0 były 2 ;/
od razu lepiej zamówić jednoczęściową
http://www.summitracing.com/int/parts/f ... /overview/" onclick="window.open(this.href);return false;