Bartosz 22 lata z Poznania.

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
transmisje AODE i 4R70W nie są złe.4R70W zaleca się wymienić 5R55 Trans w '05 i nowszych mustangi.mrbodziek pisze:Witam wszystkich!
Dołączyłem do forum bo szukam porady. Otóż mam zamiar kupić sobie na urodziny Mustanga. Jeszcze nie wiem czy będzie to V6 czy V8 wiem tylko że szukam czegoś z IV generacji, czemu? Bo mi się podobaPytanko mam tylko do was odnoście skrzyń biegów. Co mi powiedzie o automatach? Czy można z tym poszaleć na torze, czy można polatać bokiem na placu? Wiadomka Manualna skrzynia wydaje się lepszym rozwiązaniem lecz w sieci krąży sporo ofert z automatem. Warto sie nimi zainteresować czy jednak czekać i szukać czegoś z manualem?
pozdrawiam i liczę na wsparcie
Mateusz, 25, Piła.
Gdyby ktoś chciał coś mądrego powiedzieć podaje maila: fotomagic.tomczak@gmail.com
Cześć, jestem Andrzej. Ja juz ukrywam wiek ale jestem nieco młodszy od mojego Stanga. Dobrze trafiłeś. Skocz do ogłoszeń "Sprzedam "oraz "KUPIE" i do galerii mustang I generacji żeby zobaczyć co przed tobą. Masz więcej pytań? Pisz Koledzy i ja postaramy sie doradzić. Powodzenianikomarek pisze:Witam wszystkich jestem Marek 43 lata i poszukuję Mustanga rok 1965-1968 może ktos podpowie gdzie moge kupic w Polsce lub w USA