HUMOR
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Koniecznie włączcie audio, muzyka dobrana idealnie 
[ Dodano: 2009-04-17, 08:00 ]
i jeszcze jedno:
[ Dodano: 2009-04-17, 13:48 ]
Camaro w wersji Mad Max
http://englishrussia.com/?p=2542

[ Dodano: 2009-04-17, 08:00 ]
i jeszcze jedno:
[ Dodano: 2009-04-17, 13:48 ]
Camaro w wersji Mad Max
http://englishrussia.com/?p=2542
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
@Kaes
Ten "poscig" to niedaleko mojego domu, mieszkam po sasiedzku w Mission Viejo, a akcja miala miejsce przy wjezdzie na 241 Toll Road w Lake Forest, dwa zjazdy ode mnie. Zaluje ze nie widzialem tego na zywo ;].
Btw. Nie cierpie tych Scionow xB, ja mam maly samochod /accent/ ale to cos wyglada jak pudelko zapalek, niewymownie brzydkie i o zgrozo, drogie.
Btw2. I tak najsmieszniej jest jak sie na Freeway'u zaplata jakis smart, strach wyprzedzac, zeby podmuch nie wyrzucil go z drogi ;].
Ten "poscig" to niedaleko mojego domu, mieszkam po sasiedzku w Mission Viejo, a akcja miala miejsce przy wjezdzie na 241 Toll Road w Lake Forest, dwa zjazdy ode mnie. Zaluje ze nie widzialem tego na zywo ;].
Btw. Nie cierpie tych Scionow xB, ja mam maly samochod /accent/ ale to cos wyglada jak pudelko zapalek, niewymownie brzydkie i o zgrozo, drogie.
Btw2. I tak najsmieszniej jest jak sie na Freeway'u zaplata jakis smart, strach wyprzedzac, zeby podmuch nie wyrzucil go z drogi ;].
Bedzie trzeba... cysterne tez kupie...
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
To ja chyba jakis "nie-taki" jestem bo mi sie to pudelka zapalek podobaja. Mijam tekiego jednego codziennie w drodze do pracy i zawsze sie przygladam jak goopi. Moim zdaniem to cos nowego na naszych drogach i mile oderwanie od rutyny: Porsche, BMW, Mustang - wszystko juz bylo....wrm_pl pisze:@Kaes

Co do smarta to ja kiedys mialem i nawet sie nim do Polski wybralem. Nigdy 1500km podrozy nie sprawilo mi tyle przyjemnosci. Fakt, ze przyblokowany jest do 85mph ale to i tak wystarczy. Jak kiedys bede mial extra kilka tysiecy (funtow) na wydanie to sobie kupie.

Widzisz, w UK to cos innego, podczas mojego pierwszego pobytu w chameryce tez mnie to zaintrygowalo. Ale jak sie w koncu przyjrzalem to jakos wybitnie mi sie to nie podoba. Nie wiem czemu, chemii brak ;]. No ale o gustach sie nie dyskutuje.
P.S.
Co do BMW, Porshe, Mercedesow, Corvette, Chargerow, Challengerow, Lambo, Ferrari itd, itp. to tyle tego tu jezdzi ze ja juz tym doslownie rzygam. gdzie sie nie obroce tam jakis dream car. A najbardziej drazni mnie jak ktos smiga jakims S63 AMG, albo jakims M3 jak ostatnia pokraka. JAK KUPILES TO SMIGAJ A NIE OSTATNI ZE SWIATEL RUSZASZ!!! ;>.
P.S.
Co do BMW, Porshe, Mercedesow, Corvette, Chargerow, Challengerow, Lambo, Ferrari itd, itp. to tyle tego tu jezdzi ze ja juz tym doslownie rzygam. gdzie sie nie obroce tam jakis dream car. A najbardziej drazni mnie jak ktos smiga jakims S63 AMG, albo jakims M3 jak ostatnia pokraka. JAK KUPILES TO SMIGAJ A NIE OSTATNI ZE SWIATEL RUSZASZ!!! ;>.
Bedzie trzeba... cysterne tez kupie...