Kaś - dziękiKaś pisze:Link do galerii zdjęć z naszego aparatu:
http://picasaweb.google.pl/kasiaaaa.ftb ... nufaktura#
Od 13 rzędu zaczynają się zdjęcia robione w niedziele rano, kiedy nie było jeszcze takich tłumów. Zrobiłam zdjęcia wszystkich aut, które były na placu o 9 rano.
I OZM 18-19 Kwietnia - Relacja
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Jania
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
- Kontakt:
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Trochę to trwało ale pech i straty minę nie opuszczają.... w sobotę dajże podczas jazdy trafiłem na mega masakryczne utrudnienia na trasie, dzięki temu się spóźniłem na parking w M1 gdzie była jedyna szansa na zrobienie sensownych fotek, bo w manu... była tragiczna walka z przechodniami i autami ściskanymi na żyletki, to jeszcze ma koniec nim weszłam na zebranie klubu to miałem mocnego stresa przez co już mi się wszystkiego odechciało, i zabrałem się do domu, przez to nawet się nie pożegnałem za co bardzo wszystkich przepraszam... nie mówiąc o smyczach które nie odebrałem...
Niezbyt miałem czas na obróbkę wiec jakość jest jaka jest...
http://picasaweb.google.com/mustangklub ... directlink
ps wielkie dzięki wszystkim za przybycie i organizatorom zlotu
Niezbyt miałem czas na obróbkę wiec jakość jest jaka jest...
http://picasaweb.google.com/mustangklub ... directlink
ps wielkie dzięki wszystkim za przybycie i organizatorom zlotu
-
andronik
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Uff, dopiero dzisiaj tak naprawdę dotarłem do domu i udało mi się przebrnąć przez 13 stron tego tematu .....
Dziękuje wszystkim uczestnikom, za tak liczne przybycie, szkoda że nie udało mi się z wieloma osobami porozmawiać, ale zamieszanie było nie małe. Szczególnie podziękowania należą się jednak celibadowa i wszystkim pozostałym zaangażowanym w organizacje i pomoc na miejscu, żeby to wszystko jakoś się trzymało kupy.
Kaes ładnie podsumował: viewtopic.php?p=14134#14134

Dziękuje wszystkim uczestnikom, za tak liczne przybycie, szkoda że nie udało mi się z wieloma osobami porozmawiać, ale zamieszanie było nie małe. Szczególnie podziękowania należą się jednak celibadowa i wszystkim pozostałym zaangażowanym w organizacje i pomoc na miejscu, żeby to wszystko jakoś się trzymało kupy.
Kaes ładnie podsumował: viewtopic.php?p=14134#14134
No mam ogromną nadzieje, byłoby superDeftronic pisze:ANDRONIKa (jeśli next-time będzie gdzieś przy torze, to sam się przejedziesz się Guciem.
Ostatnio zmieniony 2009-04-22, 19:16 przez andronik, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
-
Anonymous
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6