Mi też się wydaje, że jest lepiej niż niektórzy od GT sądzą, ale dopóki oficjalnie tego nie zmierze - aby wyniki były nie do podważenia to się nie odzywam, bo może się jednak okazać że mają racje
Minimalne spalanie mustang 2006 4.0 to 16 l/100 ????
- 

kaes
 - Forumowicz
 - Model: 2007
 - Silnik: V6 4.0
 - Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
 - Kontakt:

tutaj jest przekonanie, że oficjalne wyniki Mustanga zawyżają osiągi V6 
Mi też się wydaje, że jest lepiej niż niektórzy od GT sądzą, ale dopóki oficjalnie tego nie zmierze - aby wyniki były nie do podważenia to się nie odzywam, bo może się jednak okazać że mają racje

Ostatnio zmieniony 2009-04-08, 11:01 przez kaes, łącznie zmieniany 1 raz.

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- 

alfatech
 - Forumowicz
 - Model: 2005 DżiTi
 - Silnik: V8 4.6
 - Kolor: Czrny XTRMNTR
 - Kontakt:

nie no spokokaes pisze:tutaj jest przekonanie, że oficjalne wyniki Mustanga zawyżają osiągi V6
tak też myślałemLittle Pony pisze:Zdjąłem tablice i trzymałem w ręku, były mniejsze opory
....dobra ,mam sprzęcik ( coś jak G-tech tylko inny ) ,trzeba będzie sprawdzić przy okazji i tyle
Pozdrawiam 
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
- Hans
 - Forumowicz
 - Model: 500
 - Kolor: Black
 - Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Widziałem gdzieś tabele z parametrami stanga i tak było 6.9s do 100. Mierzyłem ze stoperem w ręku i wyszedł bardzo zbliżony wynik, więc się dziwię, skąd to zdziwienie i podejrzenia o to, że silnik był dłubnięty.
o... tu to znalazłem: Dane techniczne mustanga 2005 - 2008

o... tu to znalazłem: Dane techniczne mustanga 2005 - 2008
.:: 
 my other ride is your mom 
 ::.
						- 

Alexander25
 - Forumowicz
 - Model: 302HO 1994 rok
 - Silnik: V8 5.0
 - Kolor: sapphire blue
 - Kontakt:

16l benzyny na 100km to troche duzo.  moze sie okaza ze ktorys zacisk sie przyblokowal alb masz zle dobrane gumy lub uklad wydechowy jest przyvblokowany. U mnie nieszczelny wydech i zle dzialajace zaciski spowodowaly spalanie 28l/100km 
V6 w manualu w tej budzie co masz auto palil mi po Warszawie max 12l no ale ja jezdze spkojnie
Pozdrawiam

V6 w manualu w tej budzie co masz auto palil mi po Warszawie max 12l no ale ja jezdze spkojnie
Pozdrawiam
- Little Pony
 - Forumowicz
 - Model: yhm.... :)
 - Silnik: inny V6

- lowrider
 - Młodszy Forumowicz
 - Model: FORD MUSTANG GT 2005
 - Kolor: srebrny
 - Kontakt:

Skąd ta rozpiętość? Gdzieś kiedyś czytałem, że komputer sam się ustawia pod sondy lambda, i np. jak się wściekasz to spalanie będzie większe przez dłuższy czas, mimo tego że jedziesz oszczędnie, w momencie kiedy jedziesz oszczędnie dłuższy czas, wtedy komputer przyzwyczaja sie do spokojnej jazdy i zmienia parametry spalania, ale takie zmiany trwają nawet tygodniami... Ile w tym prawdy niewiem...

- 

alfatech
 - Forumowicz
 - Model: 2005 DżiTi
 - Kolor: Czrny XTRMNTR
 - Kontakt:

U mnie do Łodzi wyszło około 12 ,trochę trzepania po Łodzi i jak wracałem było 14,8 i spadło do 13,5 w domu - kompa nie kasowałem od wyjazdu z Koła. W takich miastach jak Łódź/Wa-wa ,GT chla jak dziki - w mojej pipidówie prawie jak w trasielowrider pisze:Skąd ta rozpiętość?
Pozdrawiam 
- Little Pony
 - Forumowicz

- Little Pony
 - Forumowicz

Ja własnie wróciłem z katowania G-Techem mojego auta. Ruszenie jest sprawą trudniejszą, niż mi się zdawało 
Ostatecznie udało się zejść do 0-100 - 5,49 s oraz na 1/4 czas 13,7 s z hakiem. Całkiem optymistycznie o ile urządzenie nie leci w wuja z wynikami
 Bo jedyna modyfikacja to brend nju filtr powietrza... 

Mniej optymistyczny aspekt sprawy to zakończenie zbiornika z wynikiem 25/100

Ostatecznie udało się zejść do 0-100 - 5,49 s oraz na 1/4 czas 13,7 s z hakiem. Całkiem optymistycznie o ile urządzenie nie leci w wuja z wynikami
Mniej optymistyczny aspekt sprawy to zakończenie zbiornika z wynikiem 25/100
Był ale się rozbił: Mustang GT 2005 Convertible, Dodge Charger R/T 2006
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
						I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!