![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Do rzeczy:
Witam. Mam na imię Michał i mam 18 lat, obecnie poświęcam czas na naukę do matury. Jednak nie o tym chciałem napisać. Po dzisiejszym zlocie Mustangów w Manufakturze postanowiłem zarejestrować się na tym forum i ogłosić pewien komunikat, który może kilku forumowiczów zainteresować. Otóż ja, wraz z dwoma moimi kolegami, zajmuję się fotografowaniem egzotycznych samochodów w PL, tak zwanym powszechnie znanym spottingiem. Już jakiś czas temu wpadłem na pomysł stworzenia serii zlotów egzotycznych samochodów, głównie z województwa Łódzkiego, ale nie tylko. Udało mi się zwerbować dwóch wyżej wymienionych kolegów do pomocy. Oczywiście wszystko nadal jest w fazie projektu i powoli zaczyna poruszać kończynami, ale myślę, że na przełomie maja i czerwca zaczniemy na poważnie swoją działalność. W toku trwa konstrukcja strony internetowej w postaci forum, na którym będą rejestrować się właściciele egzotycznych samochodów wszelkich marek. Na razie jednak zajmujemy się zbieraniem chętnych do udziału w tych spotkaniach. W grę wchodzą zloty w centrum miasta, aby zainteresować osoby z zewnątrz, jak również prywatne i zamknięte sesje zdjęciowe dla portali związanych ze spottingiem. W przyszłości najprawdopodobniej uda się zorganizować kilka miejscówek, jak tor wyścigowy czy lotnisko w celu czerpania pełnej radości z jazdy. Do udziału zapraszamy każdego posiadacza Forda Mustanga bez względu na wersję, moc, rok produkcji czy serię. Jak napisałem wyżej pierwsze spotkania przewidujemy na okres końca maja - około 20-25 maja - najprawdopodobniej w weekendy. Miejsca spotkań do ustalenia na bieżąco.
Bardzo proszę o poważne potraktowanie naszego przedsięwzięcia. Nie jesteśmy zwykłymi osobami interesującymi się samochodami. Jesteśmy pasjonatami, którzy postanowili zorganizować serię ciekawych i głośnych imprez. Jednak bez Waszej pomocy pomysł nie wypali. Dlatego też proszę o kontakt na PW, mail (diablo_ms@wp.pl), czy też numer GG (3608869) każdego, kto zainteresuje się uczestnictwem w tego rodzaju imprezach.