Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam wszystkich .
Marek , Zawiercie 46l.
od niedawna posiadam V6 4.0 z 2006r .
Marek , Zawiercie 46l.
od niedawna posiadam V6 4.0 z 2006r .
Witam wszystkich
Nazywam się Przemek, ale duża częśc znajomych mówi do mnie po prostu Śliwa
Mam 22lata i mieszkam w Chełmie (woj. Lubelskie).
Do forum waszego klubu przycięgnęła mnie bardziej fascynacja stylem i dźwiękiem starych Mustangów niż wspieranie was i dyskusja o mechanice. Pomimo, że jestem noga w mechanice i blacharce marzę o klasycznym Mustangu.
Pozdrowienia

Nazywam się Przemek, ale duża częśc znajomych mówi do mnie po prostu Śliwa

Mam 22lata i mieszkam w Chełmie (woj. Lubelskie).
Do forum waszego klubu przycięgnęła mnie bardziej fascynacja stylem i dźwiękiem starych Mustangów niż wspieranie was i dyskusja o mechanice. Pomimo, że jestem noga w mechanice i blacharce marzę o klasycznym Mustangu.
Pozdrowienia
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Witajcie panowie!
Tych co juz mają mustangi zachęcamy do pochwalenia się w Galerii, a tych co mają na razie... marzenia, zachęcamy do odwiedzania naszego forum i naszych spotów/imprez/zlotów - marzenia trzeba karmić i budować i wierzyć, że się spełnią! Ja swoje wykarmiłem aż było tłuściutkie i się spełniło
Tych co juz mają mustangi zachęcamy do pochwalenia się w Galerii, a tych co mają na razie... marzenia, zachęcamy do odwiedzania naszego forum i naszych spotów/imprez/zlotów - marzenia trzeba karmić i budować i wierzyć, że się spełnią! Ja swoje wykarmiłem aż było tłuściutkie i się spełniło

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
Cześć wszystkim.
Rejestruję się u Was jako fan modelu - Mustang jest jednym z moich ulubionych sportowych aut RWD.
Mustang jest też jednym z niewielu modeli, dla których producent przewidział seryjne racing - stripesy.
Jestem tu u Was również tego powodu - wykonuję body trimy z folii do oklejania aut..
Nie mam jeszcze Forda, ale wiem, że kiedyś na pewno będzie to czerwona 5ka:

Rejestruję się u Was jako fan modelu - Mustang jest jednym z moich ulubionych sportowych aut RWD.
Mustang jest też jednym z niewielu modeli, dla których producent przewidział seryjne racing - stripesy.
Jestem tu u Was również tego powodu - wykonuję body trimy z folii do oklejania aut..
Nie mam jeszcze Forda, ale wiem, że kiedyś na pewno będzie to czerwona 5ka:

-
- Model: Inny
- Kolor: Inny
Witam, Paweł, 25lat, Zawiercie (okolice Katowic), wyrok: Mustang for Life soon 

Cześć, jestem Mateusz i Mustanga (na razie) nie posiadam. Rejestruję się przede wszystkim z powodu swojego ślubu, ale niewykluczone, że niedługo będę kucyka poszukiwać. Obecnie mieszkam w Bydgoszczy, przemieszczam się kotkiem (Jaguar X-Type 3.0), a moja babeczka Fiatem Coupe, więc jak widać, lubię niezbyt standardowe wozy.
Pozdrawiam wszystkich!
Pozdrawiam wszystkich!
-
- Model: 2011 Mustang GT 5.0
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czarny
Cześć wszystkim, jestem Rafał z okolic Łodzi ( Koluszki ), Mustanga posiadam od niedawna rocznik 2011 wersja GT 302 boss manual, wcześniej miałem chrysler 300c 5.7 ( jeszcze mam) i dodge challenger 6.1 srt8 tego musiałem sprzedać bo choć wygląd miał bardzo w moim guście to zawieszenie do bani jak taczka, pozatym Mustang fajniejszy do zabawy 
Wiosną albo latem może uda sie założyć kompresor do coyota
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- lamina
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT390 1968
- Silnik: inny V8
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Witamy,57hemi pisze:Cześć wszystkim, jestem Rafał z okolic Łodzi ( Koluszki ), Mustanga posiadam od niedawna rocznik 2011 wersja GT 302 boss manual, wcześniej miałem chrysler 300c 5.7 ( jeszcze mam) i dodge challenger 6.1 srt8 tego musiałem sprzedać bo choć wygląd miał bardzo w moim guście to zawieszenie do bani jak taczka, pozatym Mustang fajniejszy do zabawy
Pozdrawiam
nie niszcz Boss'a 302 (jesli jest oryginalny) zakładając mu kompresor....... to jeden z bardziej idiotycznych pomysłów.... jeśli ma być kompresor... to po co kupować Boss'a który ma silnik dopracowany pod wolnossący i kompresor dobrze mu nie zrobi.
Witam wszystkich,
Nazywam się Mateusz, jestem ze Świdnika.
Forum przeglądam od dłuższego już czasu, a na chwile obecną szukam auta dla siebie (oczywiście mustanga)
Pozdrawiam
Nazywam się Mateusz, jestem ze Świdnika.
Forum przeglądam od dłuższego już czasu, a na chwile obecną szukam auta dla siebie (oczywiście mustanga)
Pozdrawiam
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
cześć MAteusz88 masz w okolicy kilka mustangów ,a jak szukasz klasyka to w kraśniku u Arek900 zawsze cos sie znajdzie 

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
Witam wszystkich miłośników motoryzacji zza oceanu
Mateusz Krk
Ps. Sorki za niewychowanie

Ps. Sorki za niewychowanie
Witam! 23l, Poznań, student zbierający na Mustanga 2005-2007. Marzenie to oczywiście Shelby GT500 Eleanor, które jeśli wszystko pójdzie w dobrym kierunku za 3-4 lata pojawi się w Wielkopolsce.
)) Fajnie, iż istnieje to forum, gdyż z tego co zauważyłem samo "nabycie" konia u nas w Polsce nie wystarczy. Pozdrawiam!

- magbob
- Młodszy Forumowicz
- Model: Cabrio GT 2006
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czarny
Witam wszystkich serdecznie.
Robert Kraków ... mój Mustang Cabrio GT 2006 właśnie płynie, może zdąży przed Świętami dotrzeć.
Cieszę się, że będę mógł zasilić tak zacne grono forumowiczów.
Robert Kraków ... mój Mustang Cabrio GT 2006 właśnie płynie, może zdąży przed Świętami dotrzeć.
Cieszę się, że będę mógł zasilić tak zacne grono forumowiczów.