I OZM 18-19 Kwietnia - Relacja
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
-
- Forumowicz
- Model: Mustang GT Bullitt '08
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: highland green
No to może dostać dwa w jednym, jak akurat będę w kraju (chciałbym zrobić sobie objazd Europy konikiem w wakacje). Mniejsza o TVN (nie mam parcia na szkło), ale jak będziesz w Gdańsku, fajnie by było się spotkać. Już dawno się przekonałem, że od jeżdżenai Mustangiem fajniejsze jest jeżdżenie w kilka mustangów. A ten Twój... No cóż... Pozdrów Gucia! 

-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
kolejny mi dziękuje a ja nic nie zrobiłem, oprócz tego, że Dakotę wspierałem, która 90% roboty w naszej parze wykonałaDeftronic pisze:CELIBADa (jak Ty to ogranąłeś?), KAESa i DAKOTY, ANDRONIKa

[ Dodano: 2009-04-20, 21:36 ]
Egonw3 - my regularnie jesteśmy w 3city (Gdynia, rodzinne miasto Dakoty), mniej więcej raz na miesiąc jak finanse pozwalają. Przeważnie intercity, ale na weekend majowy myślimy o jeździe kuniem. Można by się spotkać np na szpaner-placu - skwer Kosciuszki w Gdyniegonw3 pisze:A kiedy dokładnie będziesz w 3City?

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
-
- Forumowicz
- Model: Mustang GT Bullitt '08
- Kolor: highland green
W majowy weekend będę w Chałupach inaugurował sezon kite, ale pewnie znowu nie będzie wiało, więc możemy się w dwa koniki na półwyspie polansować, a wieczorem dobra imprezka!kaes pisze: Egonw3 - my regularnie jesteśmy w 3city (Gdynia, rodzinne miasto Dakoty), mniej więcej raz na miesiąc jak finanse pozwalają. Przeważnie intercity, ale na weekend majowy myślimy o jeździe kuniem. Można by się spotkać np na szpaner-placu - skwer Kosciuszki w Gdyni

- Deftronic
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Shelby GT500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Grabber Orange
Myślę, że to by mu bardzo pasowało. W końcu miałby materiał o dwóch różnych Mustangach.egonw3 pisze:No to może dostać dwa w jednym, jak akurat będę w kraju (chciałbym zrobić sobie objazd Europy konikiem w wakacje). Mniejsza o TVN (nie mam parcia na szkło), ale jak będziesz w Gdańsku, fajnie by było się spotkać. Już dawno się przekonałem, że od jeżdżenai Mustangiem fajniejsze jest jeżdżenie w kilka mustangów. A ten Twój... No cóż... Pozdrów Gucia!

Stoi dalej ale felgi ma jakieś kwadratowe, w kolorze czerwonym, takie ceglaneRAFAŁ pisze:Czy Hamme zabrał stanga z terenu manufaktury czy stoi tam dalej?

Co gość!Poznałem ziomala na zlocie mustangów,mieszka prawie obok mnie i jeszcze się nie spotkaliśmy.Trzeba to powtórzyć,koniecznie!Pozdrawiam Cię Hamme!

Ostatnio zmieniony 2009-04-20, 21:49 przez chmielu, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.case-studio.pl/
https://www.facebook.com/internalquietfanpage
www.internalquiet.com
https://www.facebook.com/internalquietfanpage
www.internalquiet.com
Ja mam w sumie nie dalekokaes napisał/a:
Egonw3 - my regularnie jesteśmy w 3city (Gdynia, rodzinne miasto Dakoty), mniej więcej raz na miesiąc jak finanse pozwalają. Przeważnie intercity, ale na weekend majowy myślimy o jeździe kuniem. Można by się spotkać np na szpaner-placu - skwer Kosciuszki w Gdyni
W majowy weekend będę w Chałupach inaugurował sezon kite, ale pewnie znowu nie będzie wiało, więc możemy się w dwa koniki na półwyspie polansować, a wieczorem dobra imprezka!

Ostatnio zmieniony 2009-04-20, 21:55 przez Ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
mustang... just a dream ...
PODZIĘKOWANIE
WIELKIE, WIELKIE DZIĘKI [/b] dla NIKO za podwózkę do domciu
w SUPER AUTKU Z ZAJEB..... MUZĄ I adrenalinką
.
Jeszcze raz dzięki,
Pozdrówka,
D.
w SUPER AUTKU Z ZAJEB..... MUZĄ I adrenalinką

Jeszcze raz dzięki,
Pozdrówka,
D.