GDZIE I KIEDY NOWY ZLOCIK ?
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Re: GDZIE I KIEDY NOWY ZLOCIK ?
szybki jesteścelibad pisze:WRZUCAJCIE PROPOZYCJE NA NASTĘPNY ZLOCIK

oprócz samego miejsca myślę że trzeba jeszcze dopracować termin ale raczej jeszcze podczas tego sezonu :-)
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
MY z dakotą i ksem planujemy zrobić spotkanie ojców -moze ogrodzieniec.
[ Dodano: 2009-04-20, 07:00 ]
Kto się wybiera na ten zlot :
ostrołęka
http://amcar.com.pl/index.php?s=58&o=ka ... wpisu=4634
ostrołęka
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
celibad tylko zalezy czy bardziej sklaniasz sie ku takiemu zlotowi jak ostatni czy bardziej takiego mniej oficjalnego??
Bo jesli taki jak ostatni to ja mam propozycje moze np na starowce w stolicy na placu zamkowym ew. jeszcze padla propozycja ze strony ktoregos z kolegow z klubu nie jestem pewien ale chyba pavlito ze starowka w gdansku.
Bo jesli taki jak ostatni to ja mam propozycje moze np na starowce w stolicy na placu zamkowym ew. jeszcze padla propozycja ze strony ktoregos z kolegow z klubu nie jestem pewien ale chyba pavlito ze starowka w gdansku.

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Ja się przejadę zobaczyć co i jak...RAFAŁ pisze:MY z dakotą i ksem planujemy zrobić spotkanie ojców -moze ogrodzieniec.
ostrołęka

.::
my other ride is your mom
::.

- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Może Leszno, na terenie Centralnej Szkoły Szybowcowej (lotnisko), a część dla publiki (o ile będzie taka wola) można zorganizowac na Rynku. Znam dobrze Dyrektora lotniska i mogę brać udział w organizacji. Przy lotnisku jest hotel i knajpa, mam też możliwość zarezerwowania jeszcze jednego hotelu w Lesznie. Na terenie lotniska wciąż odbywają się jakieś duże imprezy, nawet o formacie międzynarodowym. W samym Lesznie i w podleszczyńskiej Rydzynie odbywają się imprezy z pojazdami zabytkowymi http://www.zamek-rydzyna.com.pl/index.php?sid=248.
No i lotnisko ma duży współczynnik dni słonecznych (bez opadów) w roku!
Jakby propozycja trafiła to proszę o sygnał (tu do Celibada), zrobię rozeznanie co do wolnych terminów i warunków.
No i lotnisko ma duży współczynnik dni słonecznych (bez opadów) w roku!
Jakby propozycja trafiła to proszę o sygnał (tu do Celibada), zrobię rozeznanie co do wolnych terminów i warunków.

Samotny Wilk
-
- Model: Fox '86 GT
- Kolor: Biały
Myślę że propozycja Dezo1 jest bardzo ciekawa.
Taki zlocik na lotnisku dałby możliwość jakiegoś sprawdzenia aut na ćwiartkę, ustawienie jakiejś próby między słupkami (może nie jest to atrakcja najwyższych lotów, ale zawsze coś).
No i mniejsze zmartwienie, szczególnie dla właścicieli zabytków (podrapany lakier, chromy, wszydzie odciśnięte paluchy)
A dla okolicznej gawiedzi, parada przez miasto.
POZDR.
Taki zlocik na lotnisku dałby możliwość jakiegoś sprawdzenia aut na ćwiartkę, ustawienie jakiejś próby między słupkami (może nie jest to atrakcja najwyższych lotów, ale zawsze coś).
No i mniejsze zmartwienie, szczególnie dla właścicieli zabytków (podrapany lakier, chromy, wszydzie odciśnięte paluchy)
A dla okolicznej gawiedzi, parada przez miasto.
POZDR.
Dzien dobry...
...o nieee!
...o nieee!
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Ja bede w Polsce miedzy 8 a 22 Sierpnia na slub wiec moglbym gdzies dojechac ale chyba raczej po slubie bo inaczej moze do niego nie dojsc
A poza tym w tygodniu to sie chyba raczej nie uda spotkac wiec wyglada na to, ze cokolwiek nie zrobicie mnie znowu nie bedzie
(jak ktos wie cos o pracy w Polsce dla ni-to-informatyka-ni-to-fotografa to dajcie znac - wroce do Polski to bede na miejscu i wszedzie dojade...)
Chyba nie doczytalem postow zanim to napisalem. Eskorta pluzza jak najbardziej
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

(jak ktos wie cos o pracy w Polsce dla ni-to-informatyka-ni-to-fotografa to dajcie znac - wroce do Polski to bede na miejscu i wszedzie dojade...)
Chyba nie doczytalem postow zanim to napisalem. Eskorta pluzza jak najbardziej