A jaki konik, podoba i się najbardziej ?cheetq pisze:No cóż warto się przywitać...
Witam KAWALERIĘ![]()
Niestety jestem jeszcze bez swojego konikaMyślę, że się wyrobię do końca przyszłego roku.
-K
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
A jaki konik, podoba i się najbardziej ?cheetq pisze:No cóż warto się przywitać...
Witam KAWALERIĘ![]()
Niestety jestem jeszcze bez swojego konikaMyślę, że się wyrobię do końca przyszłego roku.
witam imiennika -a zlot na zakończenie sezonu szykuje się super-szczegóły na forumkonus62 pisze:Witam z tej strony Romek (konus) ,jestem świeżym posiadaczem Mustanga gt którego nabyłem od Korala .Mysle że nie długo bede miał okazje sie z Wami spotkac na zlocie lub spocie ,pozdro
Witaj Mario po raz drugi;)DonMario pisze:Cześć,
Po rewelacyjnych przeżyciach podczas Mustang Race 2014 (jeszcze w roli pilota) wreszcie mogę się przywitać - Mariusz z Warszawy, świeżo upieczony posiadacz grantowego shelby GT500 z 2011
No i tak to jest, znajdzie człowiek porządnego pilota to zaraz po jednym MustangRace odchodzi na swoje...DonMario pisze:Cześć,
Po rewelacyjnych przeżyciach podczas Mustang Race 2014 (jeszcze w roli pilota) wreszcie mogę się przywitać - Mariusz z Warszawy, świeżo upieczony posiadacz grantowego shelby GT500 z 2011