Mustang z allegro/ebay
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
Re: Mustang z allegro/ebay
Jak chcesz bezwypadkowego doinwestowanego i nie wymagajacego wkladu to polecam tego http://usautoimport.otomoto.pl/ford-mus ... 72972.html" onclick="window.open(this.href);return false;
60 tys to nie moj przedzial cenowy , czyli mowiac wprost nie stac mnie na V8 , i lepiej dla mnie bedzie kupic skromne V6 w miare godziwym stanie, co pozwoli sie nacieszyć Mustangiem jako piekny autkiem o osiagach niestety gorszych niz jakies tdi , co moze doprowadzac mnie do szalu w razie startu na światłach 

- Lipton
- Forumowicz
- Model: GT 2006 Manual
- Kolor: Satin Silver
- Kontakt:
Yaak pisze:60 tys to nie moj przedzial cenowy , czyli mowiac wprost nie stac mnie na V8 , i lepiej dla mnie bedzie kupic skromne V6 w miare godziwym stanie, co pozwoli sie nacieszyć Mustangiem jako piekny autkiem o osiagach niestety gorszych niz jakies tdi , co moze doprowadzac mnie do szalu w razie startu na światłach
No jak będziesz szalał i okazywał swoje zainteresowanie wystrzałem to może się zdarzyć że będzie obca rasa zainteresowana objechaniem

V6 też w rozsądnej cenie, osobiście uważam że jak już v6 to tak do 45 ale to już musi być okaz.
"Wszystko da się zrobić wystarczy chcieć"
Pozdrawiam,
Mateusz
Pozdrawiam,
Mateusz
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
wolalbym wziac kredyt 15tysi niz jezdzic 4.0 V6, ale to Twoj wyborYaak pisze:60 tys to nie moj przedzial cenowy , czyli mowiac wprost nie stac mnie na V8

gdy dalem probnie ogloszenie z wypadkowym GT 2005 za 55tys.zl bylo mnostwo telefonow,gdy mowilem ze warto dolozyc 5tys.zl do bezwypadkowego i doinwetsowanego GT to wlasnei tlumaczyli sie ze 60 to jzu nie ich przedzial cenowy

Polska mentalnosc na zasadzie CCC (cena czyni cuda),wola kupic bitego GT za 55 i dolozyc 20 niz odrazu dolozyc 5 na bezwypadkowego z czystym carfaxem

Jednym slowem nei warto sprowadzac bezwypadkowych bo nie zostanie to docenione

Z mojego pkt widzenia, wyglada to tak..... jesli kogo nie stac na zakup i utrzymanie Mustanga, a musi, pragnie go miec, to na pocieszenie moze kupic V6
. Naleze raczej do takiego grona nabywcow
. Wiec kolejne 5 tys z gore moze okazac die nie do przeskoczenia. Jak obserwuje od kilku miesiecy, ceny V6 bywaja od nawet 24 tys ( o zgrozo ) , czesciej od 30 pare tys do rozsadnych 40 tys. 40 z hakiem moge dac, ale za dobre auto. Mozna tez dac mniej a z czasem pakowac tam kase i zrobic auto "pod siebie", tylko ta baza musi byc w miare godziwa.....
Sztuka za 24 tys o ktorej pisalem, stala pare mies temu na allegro, w calosci, z opisem ze robiona byla prawa strona , auto przyszlo z usa i nie spodobalo sie osobie ktora go kupila, brakowalo tez poduszki....
Potem auto zniklo z aukcji i pojawilo sie ponownie u innego sprzedawcy, z cena 30 pare tys i z innym opisem, nie bylo wzmianki o nsprawach blacharskich i braku poduszki...

Sztuka za 24 tys o ktorej pisalem, stala pare mies temu na allegro, w calosci, z opisem ze robiona byla prawa strona , auto przyszlo z usa i nie spodobalo sie osobie ktora go kupila, brakowalo tez poduszki....
Potem auto zniklo z aukcji i pojawilo sie ponownie u innego sprzedawcy, z cena 30 pare tys i z innym opisem, nie bylo wzmianki o nsprawach blacharskich i braku poduszki...
- Lipton
- Forumowicz
- Model: GT 2006 Manual
- Kolor: Satin Silver
- Kontakt:
A dzwoniles do osoby która posiada tego czarnego gt za 49 ??
"Wszystko da się zrobić wystarczy chcieć"
Pozdrawiam,
Mateusz
Pozdrawiam,
Mateusz
Tak, dzwonilem, auto jest w komisie, ponoc juz jskis czas nie moze sie sprzedac, ponoc wlasciciel auta by przyspieszyc sprzedaz zalozyl instalacje gazowa 

To zakłada LPGYaak pisze:jesli kogo nie stac na zakup i utrzymanie Mustanga, a musi, pragnie go miec...

Znajomy to kiedyś trafnie skomentował: "wolę mieć Mustanga z LPG, a niżeli nie mieć go w ogóle". Trudno się z tym nie zgodzić, pomimo faktu, że LPG w Mustangu budzi we mnie śmiech

- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
mysle ze dobrze skomentowal,ja ostatnio komus powiedzialem ze wolalbym V8 na LPG niz V6 na benzyne.3lite pisze:To zakłada LPGYaak pisze:jesli kogo nie stac na zakup i utrzymanie Mustanga, a musi, pragnie go miec...
Znajomy to kiedyś trafnie skomentował: "wolę mieć Mustanga z LPG, a niżeli nie mieć go w ogóle". Trudno się z tym nie zgodzić,

mam kilka V6 i kilka V8 wiec mam porownanie

Nigdy w życiuKoral pisze:ja ostatnio komus powiedzialem ze wolalbym V8 na LPG niz V6 na benzyne

Na V8 wymienię, pewnie na początku następnego roku, wraz z wejściem nowego modelu 2015. Tym bardziej, że będzie dostępny w Europie

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2005 V6
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Bordowy+białe pasy
- Kontakt:
http://www.ebay.com/itm/THE-ULTIMATE-19 ... 19f11cb088" onclick="window.open(this.href);return false; ktoś chętny? 

- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
V6 4.0 z kompresorkiem już nie taka licha, ale co V8 to V8 - fakt niezaprzeczalny 

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- zaworek1
- Forumowicz
- Model: GT'06 Roush
- Kolor: Screaming Yellow
ktos cos zna? http://olx.pl/oferta/ford-mustang-gt-ma ... 1a9088c88f" onclick="window.open(this.href);return false; dostalem nawet kilka zdjec z naprawy i carfax
Ale zakładamy, że pomimo zagazowania możesz jeździć na benzynce, czy musisz na LPG? W sumie tak czy siak nie dziwię Ci się, stockowy 4.0 v6 ma trochę mało mocy bez doładowania, a dobrze doładowany 4.6 pokaże pazurek.Koral pisze:Ja 100 x bardziej wolalbym np GT caniggi na LPG niz 4.0 V6 ,jesli stalbym przed takim wyborem. ZDECYDOWANIE 4,6 V8 nawet zagazowany zamiast lichej 4.0 v6..