W tym roku odbędzie się on w dniach 14-17.08.2014 w Warszawie na Torze Wyścigów Konnych - Służewiec.
Pierwszy raz zlot będzie w nowej, poszerzonej formule i tutaj jest gratka dla nas.
Harleyowcy zapraszają do udziału także amerykańskie klasyki motoryzacji, ze szczególnym namaszczeniem Forda Mustanga!
Ja dostałem propozycję, żeby wziąć udział w przygotowaniach i mogę zaprosić kolegów z innymi klasycznymi Mustangami więc gorąco ZAPRASZAM

termin niestety trochę pechowy bo w tym czasie jest też nasz coroczny Mustang Race, ale nasza impreza ma mocne ograniczenia ilosciowe, nie każdy może ruszyć w Polskę więc mam nadzieję, wiele osób zainteresuje zaproszenie na wspólną imprezę z Harleyami. Lista atrakcji jeszcze nie jest zamknięta ale na pewno będzie ciekawie. Poza typowymi dla tych zlotów atrakcjami jak koncerty, parada przez miasto a przede wszystkim IMPREZOWANIE

tutaj jest podstawowy program imprezy, ale część związana z samochodami jeszcze nie jest zamknięta bo to nowa inicjatywa:
http://www.warsaw.chapter.pl/pl/2014-04 ... golny-menu" onclick="window.open(this.href);return false;
Planujmey wydzielić zamkniętą i pilnowaną strefę dla naszych klasycznych samochodów, mają być VIPowskie wejściówki dla tych, którzy przyjadą amerykańskim klasykiem (roczniki do 73r).
Proszę o informację kto by się pisał na taką imprezę, kto przyjedzie klasycznym Mustangiem a kto jako widz?
Ja już sie zadeklarowałem, że będę moim koniem więc otwieram listę