Lipton pisze:Karol bym był twoim kupcem ale niestety budżet mam o 10k mniejszy autko strasznie mi się podoba i osobiście tak jak tobie z pasami lepiej wygląda !!
dzieki

do 50-55tys.zł bez problemu sprowadze Ci z USA ,ale z ubezpieczalni ,niekoniecznie wypadkowego np po kradziezy.. bedzie to oczywiscie wpisane w carfax ,no i auto pewnei nawet jesli nei naprAwy to i tak bedzie wymagalo inwestycji..
ostatnio klientce zamawialem auto ktore jzu na miejscu w PL okazalo sie ze oprocz uszkodzen widocznych ma sporo niewidocznych i naprawa wyszla 2x drozej niz zakladalismy przez co musialem zejsc z marzy i ceny czesci(na szczescie mam na czesci 2011)..
zawsze oleje, opony, amortyzatory,hamulce itp itd czyli u mnei Cie wyjdzie 50-55 ale i tak musisz dolozcy do auta,nei ma co sie oszukiwac.,nikt nie rozdaje prezentow .. tutaj masz auto doiwestowane za minimum 20tys.zl,nie tylko silnik czy wydech ale i wnetrze czy naglosnienie. policzylem je drogo w rozliczeniu za camaro SS bo koels nei mial tyle kasy zeby doplacic i teraz nie moge sprzedac "po taniosci" niestety.. ale auto jest warte tych peiniedzy, ma czysty carfax, nowki hamulce i zawieszenie i wszystko to co i tak w zamowionym z USA chcialbys predzej czy pzoneij dokupic i doinwetsowac..Ja na nim nei chce zarobic,chce po porstu wyjsc na swoje w zwiazku ze wspomniana zamiana..i uwazam ze ta oferta jest okazja do kupienia auta bezwypadkowego ,doinwestowanego w bdb stanie
stang232 pisze:Na żywo wygląda OK, bo widziałem jak po mieście jeździłeś.
Ale powiem wam, że pasy to nic. Mnie się bardzo podoba dźwięk tej ósemki, słychać z daleka co jedzie

no dzwiek jest fenomenalny, i to jak wyrywa do przodu , duzo lepiej od serii

a od pewnego GT cabrio ktorego sprzedalem do Niemeic to tak jakby mial 200KM wiecej.. w cabrio byl sam dolot bez programu ktory tytlko dusil auto zamiast podnosic moc,w tym lepiej kontroli trakcji nie wylaczac jak sie nei ma duzego doswiadczenia..