Kierowca Race Car'a - wytyczne
Moderator: muarah
- mrjackson
- Forumowicz
- Model: GT 05 +Kompressor
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Tungsten grey + Carbon
- Kontakt:
Re: Kierowca Race Car'a - wytyczne
1. dr.killer poszło
2. Muarah - done
3. Lamina - poszło
4. MrJackson - pojechało
2. Muarah - done
3. Lamina - poszło
4. MrJackson - pojechało
-
- Forumowicz
- Model: Pony
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Tungsten Gray
1. dr.killer poszło
2. Muarah - done
3. Lamina - poszło
4. MrJackson - pojechało
5. XerofaN - poszlo
2. Muarah - done
3. Lamina - poszło
4. MrJackson - pojechało
5. XerofaN - poszlo
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Uwaga klubowicze i forumowicze!
Zapraszamy na Tor Kielce w Miedzianej Górze do kibicowania naszej reprezentacji na zawodach Pucharu Classic Auto!
Impreza jest w sobotę 3 maja od godz. ok. 10:00 do ok. 18:00, przyda się porządny doping
Poza Mustangami można zobaczyś w ostrej walce wiele innych ciekawych samochodów i śmiałych zawodników, naprawdę wiele się dzieje i z poprzednich edycji pamiętam, że jest super atmosfera. Można też zjeść na tarasie genialny żurek oglądając z góry popisy śmiałków
A lista śmiałków jest powyżej
Zapraszamy na Tor Kielce w Miedzianej Górze do kibicowania naszej reprezentacji na zawodach Pucharu Classic Auto!
Impreza jest w sobotę 3 maja od godz. ok. 10:00 do ok. 18:00, przyda się porządny doping
Poza Mustangami można zobaczyś w ostrej walce wiele innych ciekawych samochodów i śmiałych zawodników, naprawdę wiele się dzieje i z poprzednich edycji pamiętam, że jest super atmosfera. Można też zjeść na tarasie genialny żurek oglądając z góry popisy śmiałków
A lista śmiałków jest powyżej
muarah
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
chyba lista samobójców zwłaszcza że ma padać ale będzie zabawa z biciem rekordu długości dirftumuarah pisze:A lista śmiałków jest powyżej
- lamina
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT390 1968
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
zwłaszcza na gumach które dopalałem na zlocie w zeszłym tygodniu .... będzie wesoło.
-
- Forumowicz
- Model: Pony
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Tungsten Gray
juz w domu siedze popijajac
dzieki wielkie muarah za pozyczanie kasku masz u mnie
btw jaki samochod kupujesz zeby wykorzystac voucher?
- Magic
- Forumowicz
- Kontakt:
było mega nawet pomijając fakt że przez deszcz pospadaliśmy na nisze lokaty i nawet długie oczekiwanie na starty nie popsuły zabawy zwłaszcza na koniec tak się uśmialiśmy zwłaszcza z voucher
filmik z końcówki nie równiej walki bezie pod tym linkiem na razie tylko dla nas udostępniam https://www.youtube.com/watch?v=9MYEbQC7ka4
ps mega strzał w 10 w premium tuning mają ofertę koni do mustangów wiec Muraha walcz
filmik z końcówki nie równiej walki bezie pod tym linkiem na razie tylko dla nas udostępniam https://www.youtube.com/watch?v=9MYEbQC7ka4
ps mega strzał w 10 w premium tuning mają ofertę koni do mustangów wiec Muraha walcz
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
niema filmudr.killer pisze:było mega nawet pomijając fakt że przez deszcz pospadaliśmy na nisze lokaty i nawet długie oczekiwanie na starty nie popsuły zabawy zwłaszcza na koniec tak się uśmialiśmy zwłaszcza z voucher
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Moje wyniki przez deszcz ten nagly - do dupy
Ale impreza moim zdaniem bardzo udana, a juz szczegolnie koncowka, losowanie vouchera, ktore bylo bardzo emocjonujace i jgo pakowanie do auta to bylo fajne zakonczenie imprezy
Super Killer, ze to nagrales!
Dziekuje Wam wszystkim za udzial, zawodnikom i kibicom, ciesze sie, ze przyjchaliscie chociaz na chwile
Damy znac co bedzie dalej sie dzialo w serii Novol Classic Aut Cup!
Ale impreza moim zdaniem bardzo udana, a juz szczegolnie koncowka, losowanie vouchera, ktore bylo bardzo emocjonujace i jgo pakowanie do auta to bylo fajne zakonczenie imprezy
Super Killer, ze to nagrales!
Dziekuje Wam wszystkim za udzial, zawodnikom i kibicom, ciesze sie, ze przyjchaliscie chociaz na chwile
Damy znac co bedzie dalej sie dzialo w serii Novol Classic Aut Cup!
muarah
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Sprawdzimy co do Race Car'a maja, moze faktycznie da się taniej kupić amorki Koni jak sugeruje Killer ???XerofaN pisze:juz w domu siedze popijajac
muarah
- Magic
- Forumowicz
- Kontakt:
jak ktoś chce taki filmik na YT + wszystkie surowe filmiki w HD to pisać do tego gościa gg 1801955 lub rallyvideo@interia.pl koszt 50zł
http://www.youtube.com/watch?v=CynMotbV ... re&index=1
fajnie że ekipa zaczyna coraz poważniej myśleć o startach mam tylko nadzieje że nie przyczyniam się do zniechęcana was do walki bo pojawiacie się w coraz szybszych i nowocześniejszych autach ale tej iskry szaleństwa brakuje.
ps ale teraz na filmiku widać jak mi tylne koło podskakuję przez wylany amortyzator masakra
http://www.youtube.com/watch?v=CynMotbV ... re&index=1
fajnie że ekipa zaczyna coraz poważniej myśleć o startach mam tylko nadzieje że nie przyczyniam się do zniechęcana was do walki bo pojawiacie się w coraz szybszych i nowocześniejszych autach ale tej iskry szaleństwa brakuje.
ps ale teraz na filmiku widać jak mi tylne koło podskakuję przez wylany amortyzator masakra
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Oooo nie wiedziałem, że masz automatycznie wysuwany spoiler, chyba dużo daje w szybkich zakrętach
muarah
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
w końcu poznaliśmy tajemnicę jego dobrych czasówmuarah pisze:Oooo nie wiedziałem, że masz automatycznie wysuwany spoiler, chyba dużo daje w szybkich zakrętach
- MaciekW
- Stowarzyszenie MKP
- Model: MY 2014 GT
- Kolor: black
Panowie, według mnie to nie spoiler, tylko hamulec aerodynamiczny - w Bugatti go podpatrzyli i Veyron ma podobny, tylko mniejszy, bo i jeździ wolniej !