tyvon pisze:Bilety załatwione:))))))), między innymi dzięki pomocy "mdziak"......, wielkie dzięki. Teraz jedyne zmartwienie to to czy "kunik" dojedzie? Nigdy tak daleko od domu nie był. Mam nadzieję, że wyczerpałem już limit pecha

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
tyvon pisze:Bilety załatwione:))))))), między innymi dzięki pomocy "mdziak"......, wielkie dzięki. Teraz jedyne zmartwienie to to czy "kunik" dojedzie? Nigdy tak daleko od domu nie był. Mam nadzieję, że wyczerpałem już limit pecha
Nie ma sprawy czekamy w razie czego dzwoń do mnie 506 452472Lee pisze:W piątek w nocy uda mi się dojechać dopiero około godziny 1 (właściwie już w sobota). Czy recepcja będzie czynna ? Dostanę pokój ? Ewentualnie kogo szukać żeby się zakwaterować ? Wcześniej nie dam rady dojechać.
Celibad wyciągasz ,niewłaściw wnioski, idź i daj na ofiare, że by choć nie padało, ale i ten opad nie jest duży ,może się uda jakoś to przebrnąć.celibad pisze:spojrzałem na prognozę pogody na Meteo
http://www.meteo.pl/php/meteorogram_lis ... =Bydgoszcz" onclick="window.open(this.href);return false;
szału ni ma , kto jest odpowiedzialny za pogode ???